Alman erkek arkadaş deneyimi olan?

aa ben de tanıştım yönetmeniyle, çok tatlı adam dönerci olmayan yerden alman bir de ahhh berlin’e gelirseniz yazın bana mutlaka

Bugun 10 gündür konuştuğum çocukla(45) buluştum . Yeni Zelandali,uzun boylu ve çok yakışıklı . Önce sahilde biraz yürüyüş yaptık ve bolca konuştuk sonra oturup birer kahve içtik. Çok samimi, sıcak, dürüst ve iyi kalpli birine benziyor . Tekrar buluşup piknik yapmak için anlaştık. Valla her milletin farklı yapısı var. Alman sevgilim ilk bulusmada sex düşünüyormuş ama ben mesafeli olduğum için gerçekleştirememiş. Gerçi üstüme atlayacak gibi bir hali vardı ama ben sıcak kanli herhalde diye düşünmüştüm (sonradan itiraf etti). Bakalım bu kez nasıl ilerleyecek

Kiwi diyosunnn afied olsun

Bu ne ya başak burcu özellikleri gibi

Iyi haydi iyi ısırmalar artık afiyet olsun
Bugün buluştuk ama isiramadim hava yağmurlu diye evine gittik yemek yedik 4 saat boyunca konuştuk. Tabi ben çok etkilendim oda etkilendi sanıyorum. Eve geçince hemen yazdı bir dahaki buluşmayı ve seni daha iyi tanımayı dört gözle bekliyorum diye çok seviyeli ama biraz da soğuk bakalım zamanla tanidikca karar vereceğim

Kral..

1 şişe şarap alıp gitseydin sen de giderken kanka madem kötü niyetin vqrdıaçıkça yazıp banlanalım mı şimdi, 2 kadehin çözemeyeceği kasık bağı yok4 saat konuşmak nedir ayrıca gay olmadığına emin misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…