Alman erkek arkadaş deneyimi olan?

tabii ki .
ayni bizim karadenizle guneydogunun, izmirin adetinin, insaninin farklı olmasi gibi onlar da cesit cesitler.
bizimki bavyeralilarin dilini anlayamakta zorlaniyor mesela.
italyada da bizim kafamizdaki italyan algisi güney italyaymis mesela tanidigim birkac italyan ayni seyi söylemişti - kuzeyde kalan kısım daha soguk,daha bireysel, daha avrupaiymis. ataya neneye hürmet edilen, geniş aile iliskilerine onem veren, mutfakta saatler geciren, neseli, tezcanli italyanlar guneydenmiş:)
o yüzden insanlari ülkesine göre değil de kisiligine gore degerlendirmek lazim aslinda.

Valla batıli da olsa asyali da olsa erkek erkek her yerde. Ben çocukluğumdan beri yabancılarla iç içeyim ve bence al birini vur ötekine…

Garipmis cidden o kadar mesafeyi sadece ilk bulusmada seks icin mi gelecekti, madem öyle yakınından birini bulsaymıs? Kendini kötü ifade etmis ya da senin konudaki hassasiyetini anlayamamıs galiba
Bide şey diyor, yok niyetim sex olsa herkes zaten benimle yatmak istiyor zaten git yat ozaman onlarla alla alla ne diye zamanımi çaliyorsun

Al iste ahjfjdjjs istemem yan cebime koy isvecli cerrah version olmus o
Açıkçası cerrah olduğundan da şüpheliyim. Bir kaç havalı resim koymuş hastane kıyafeti içinde o kadar. Sözde her gün saat 23 e kadar çalışıyor. Bi kere cerrahın öyle sabit saatleri olmaz ayrıca sürekli benimle yazışacak zamanı nerden biliyor onu anlamadım. O yüzden yüz yüzde görüşmek için ısrar ettim oda bundan rahatsızlik duydu belli. Yok biraz daha yazışıp birbirimizi tanıyalımlara geldi konu. Böylece ben adama iyice bağlanacağım ve ilk fırsat hop yatağa

Aaaa evet bi kolpalık var gibi. başınızdan savurmuşsunuz iyi olmuş

altini biraz deşsen çikacak sonuc;

biraz gec olarak sadece bir sey demek istedim turkiye'ye ozel bu ciddi dusunme fikrini kafadan cikarak bir seylere baslayin avrupa'da. burada yok demiyorum ama turkiye'deki flortlesme ve sevgililik normlari burada asla ayni degil. kendinizi de karsindakinin merceginden gormeyin, gonlunuz nasil istiyorsa oyle hareket edin

Anlıyorum fakat ben ilişkilerde çok da deneyimli biri değilim ve de çok hassasım. Yani tabi en başta kimse nereye evrileceğini bilemez ama benim sıkıntım karşımdaki kişinin niyetini anlayamamak belki de gerekmiyor akışına bırakmak doğrusu ama ya bağlanırsam ama karşı taraf o kadar da önemsemiyor ve giderse korkusu.. Yani bu deneme yanılma nereye kadar böyle devam eder ki. Anı yaşayan biri olamadım ben hiç. İyi kötü neler olabileceğini aramızda öngörmek isteyen bir yapım var. Bir sürü kişi var evet yok değil ilişki yaşamak isteyene. Ama günlük heyecanlar istemiyorum, sırf cinsellik için karşımda rol yapan birini istemiyorum. Beni gerçekten tanımak isteyen, karakterime de değer veren, beni ve kültürümü merak eden birini istiyorum ve böylesi bana denk gelmedi bu zamana kadar. Çoğu kişi sadece deneyim kazanma peşinfe fatklı milletlerden kadınlarla bu da bana göre değil maalesef.

Benim calistigim ortamdaki Hollandalilar asiri ikramci
Pasta turta vs getiriyorlar mesela ya da cikolata almislar herkese dagitiyorlar. Hatta bazisi önüme kadar getirip uzatiyor. Almak ister misin dendiginde hayir dediysen emin olup olmadigimi da sormusluklari var

Evrene mesaj, hayırlısıyla darısı benim de başıma. Neredeyse 2 senedir bekarım, Türk ve orta doğulu erkek tanımak istemiyorum. Ben de Avrupalı erkekleri çok merak ediyorum. Böyle bir şeyin ihtimali bile yok şu an ama 777 deyip manifestliyorum hadi bakalım

ben de sarısın aussie istiyorum… aglicam

Evrene hepsini yollamayın. Önce boşanma var bende, yanlış anlaşılma olmasın.

ben de sarısın aussie istiyorum… aglicam

Evrene hepsini yollamayın. Önce boşanma var bende, yanlış anlaşılma olmasın.

Allah hepinize tez zamanda ennnn sarisindan Klauslar Marcuslar Martinler versin

Benim de gözlemim hollandalı iş arkadaşlarım daha cana yakın ve konuşkanlar onlar da kuzeyli değil mi sonuçta ilginçHepsi çok güleryüzlü, kibar, konuşmayı seven insanlar

Benim de gözlemim hollandalı iş arkadaşlarım daha cana yakın ve konuşkanlar onlar da kuzeyli değil mi sonuçta ilginçHepsi çok güleryüzlü, kibar, konuşmayı seven insanlar

Evet inanilmaz cok konuşma istekleri var ayak ustu ya da bi parkta filan oturuken rastgelip selamlastiginda sohbet baslayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…