tabii ki .Ben sanırım güneyde yaşadığım için yukarıda yazılan bazı şeyler burada biraz daha değişik. Biraz daha tutucu olduklari için de olabilir ama öyle 10 sene sevgili kaldım, çocuk yaptım ama evlenmedim işi burada çok yaygın değil. Çevremde çok görmüyorum. Yemek saati çocukları gönderme işini sorduğumda da yok yav gibi tepkiler aldımkuzeyi ve doğusu bambaşka bir de tabi.
Denizde her türlü balık var maalesefİsveçli birine yakıştıramadım. :/
Valla batıli da olsa asyali da olsa erkek erkek her yerde. Ben çocukluğumdan beri yabancılarla iç içeyim ve bence al birini vur ötekine…Evet batılı birinden beklenmeyen bir davranış çünkü zaten kolay ulaşabildiklerini en azından duyduk bu zamana kadar sexe yani rol yapmaları çok garip. Evet ben tabii ki evliliği en başta kasdetmiyorum ama ciddi bir ilişki istiyorum geçici heyecanların peşinde değilim çünkü kendimi tanıyorum ve üzüşeceğimi de biliyorum çok kolay bağlandığım için.. Karşımdaki insandan önce duygusal yatırım bekliyorum yani beraber bir şeyler yapmak, hayatımıza şahit olmak, etkinliklere katılmak vs. Sonra zaten tanıdıkça güven hissi de oluşacaktır ama benden her şeyini gizleyen biri benle fiziksel temasa geçmek istersen orda dur derim. Bazıları işte öpünce vs aranızdaki çekimden devam edip edilemeyecepi belli olur diyor ama ben güvenemediğim, tanımadığım insana o çekimi zaten hissetmiyorum. Zaten bu bahsettiğim şahısla artık görüşmüyorum ki görüşmem de bu saatten sonra. Öpmesine izin vermeyince bir daha da yazmadı. Niyeti daha masum olsaydı iletişimi her türlü devam ettirmek isterdi diye düşünüyorum. Baktı bende aradığı yok çekti gitti
Bide şey diyor, yok niyetim sex olsa herkes zaten benimle yatmak istiyor zatenGaripmis cidden o kadar mesafeyi sadece ilk bulusmada seks icin mi gelecekti, madem öyle yakınından birini bulsaymıs? Kendini kötü ifade etmis ya da senin konudaki hassasiyetini anlayamamıs galiba
Al iste ahjfjdjjs istemem yan cebime koy isvecli cerrah version olmus oBide şey diyor, yok niyetim sex olsa herkes zaten benimle yatmak istiyor zatengit yat ozaman onlarla alla alla ne diye zamanımi çaliyorsun
Açıkçası cerrah olduğundan da şüpheliyim. Bir kaç havalı resim koymuş hastane kıyafeti içinde o kadar. Sözde her gün saat 23 e kadar çalışıyor. Bi kere cerrahın öyle sabit saatleri olmaz ayrıca sürekli benimle yazışacak zamanı nerden biliyor onu anlamadım. O yüzden yüz yüzde görüşmek için ısrar ettim oda bundan rahatsızlik duydu belli. Yok biraz daha yazışıp birbirimizi tanıyalımlara geldi konu. Böylece ben adama iyice bağlanacağım ve ilk fırsat hop yatağaAl iste ahjfjdjjs istemem yan cebime koy isvecli cerrah version olmus o
Aaaa evet bi kolpalık var gibi. başınızdan savurmuşsunuz iyi olmuşAçıkçası cerrah olduğundan da şüpheliyim. Bir kaç havalı resim koymuş hastane kıyafeti içinde o kadar. Sözde her gün saat 23 e kadar çalışıyor. Bi kere cerrahın öyle sabit saatleri olmaz ayrıca sürekli benimle yazışacak zamanı nerden biliyor onu anlamadım. O yüzden yüz yüzde görüşmek için ısrar ettim oda bundan rahatsızlik duydu belli. Yok biraz daha yazışıp birbirimizi tanıyalımlara geldi konu. Böylece ben adama iyice bağlanacağım ve ilk fırsat hop yatağa
altini biraz deşsen çikacak sonuc;Açıkçası cerrah olduğundan da şüpheliyim. Bir kaç havalı resim koymuş hastane kıyafeti içinde o kadar. Sözde her gün saat 23 e kadar çalışıyor. Bi kere cerrahın öyle sabit saatleri olmaz ayrıca sürekli benimle yazışacak zamanı nerden biliyor onu anlamadım. O yüzden yüz yüzde görüşmek için ısrar ettim oda bundan rahatsızlik duydu belli. Yok biraz daha yazışıp birbirimizi tanıyalımlara geldi konu. Böylece ben adama iyice bağlanacağım ve ilk fırsat hop yatağa
Anlıyorum fakat ben ilişkilerde çok da deneyimli biri değilim ve de çok hassasım. Yani tabi en başta kimse nereye evrileceğini bilemez ama benim sıkıntım karşımdaki kişinin niyetini anlayamamak belki de gerekmiyor akışına bırakmak doğrusu ama ya bağlanırsam ama karşı taraf o kadar da önemsemiyor ve giderse korkusu.. Yani bu deneme yanılma nereye kadar böyle devam eder ki. Anı yaşayan biri olamadım ben hiç. İyi kötü neler olabileceğini aramızda öngörmek isteyen bir yapım var. Bir sürü kişi var evet yok değil ilişki yaşamak isteyene. Ama günlük heyecanlar istemiyorum, sırf cinsellik için karşımda rol yapan birini istemiyorum. Beni gerçekten tanımak isteyen, karakterime de değer veren, beni ve kültürümü merak eden birini istiyorum ve böylesi bana denk gelmedi bu zamana kadar. Çoğu kişi sadece deneyim kazanma peşinfe fatklı milletlerden kadınlarla bu da bana göre değil maalesef.biraz gec olarak sadece bir sey demek istedim turkiye'ye ozel bu ciddi dusunme fikrini kafadan cikarak bir seylere baslayin avrupa'da. burada yok demiyorum ama turkiye'deki flortlesme ve sevgililik normlari burada asla ayni degil. kendinizi de karsindakinin merceginden gormeyin, gonlunuz nasil istiyorsa oyle hareket edin
ben de bir alamanci videosunda sey izlemistim, küçükken alman arkadaşlarının evine gittiginde yemek saatinde arkadasinin annesi "yemek saati geldi, ailen merak eder, sen git" diye onu evine yollamis. yorumlarda hep " evet ben de aynisini yasadim / arkadasim yemege asagi inmisti ben odada beklemiştim" yorumlari falan vardi.
cok mantiksiz ve aşiri uç gelmisti çünkü biz yalvaririz misafire yesin diye.
ona videoyu gösterdim "bu cidden oluyor mu" diye, sevgilim anlayamadi videoda yanlis olan seyin ne oldugunuona göre gayet normal bir videoydu. ona göre tabii ki yemek saatinde diger cocuk evine gitmeli:))
aldigim cevaba sasirdim "sen olsan evine git mi derdin cocuga" dedim, "cocuklarin cok alerjisi oluyor. alerji gecmisini bilmediğim cocuga yemek ikram etmek istemezdim ama bildigim biriyse tabii ki yemege davet ederdim" dedi. Ama o zamanlar insanlarin bunu düşündüğünü zannetmiyorum. bence savas görmekten - fukaralik cekmekten gelmis bu kültür onlara. Duvarin dogu tarafindalar onlar da. dedigin gibi hic gocmeni olmayan, kendi halinde bir köy.
alman usulunu merak ettim arastirdim şunları buldum;
- İngilizce Konuşulan Ülkeler (ABD, Birleşik Krallık):
Bu uygulama genellikle "going Dutch" olarak adlandırılır. Bu ifade, herkesin kendi payını ödediği anlamına gelir ve yaygın olarak kullanılır.
- Fransa:
"Faire moitié-moitié" veya günlük kullanımda "faire moit'-moit'" ifadeleri kullanılır.
- İtalya:
"Pagare alla romana" (Roma usulü ödemek) terimi kullanılır.
- İspanya:
"Pagar a la catalana" (Katalan usulü ödemek) ifadesi kullanılır.
- Mısır:
"Englizy" (İngiliz tarzı) terimi kullanılır.
- Latin Amerika:
Bazı ülkelerde "pagar a la americana" (Amerikan tarzı ödemek) ifadesi kullanılır.
- Japonya:
"Warikan" terimi kullanılır.
- Güney Kore:
"Dutch pay" ifadesi kullanılır.
- Hindistan:
Bazı bölgelerde "TTMM" (tu tera, main mera) ifadesi kullanılır. Bu, "senin senin, benim benim" anlamına gelir ve herkesin kendi payını ödediğini ifade eder.
tum dunya daha mutabika erememis kim daha pinti
ama bizim olmadigimiz kesin..bizim gibi ulkelerde ikram etmek bir kültürdür, "misafir 10 kısmetle gelir birini yer dokuzunu bırakır"dır, berekettir.
Evrene mesaj, hayırlısıyla darısı benim de başıma. Neredeyse 2 senedir bekarım, Türk ve orta doğulu erkek tanımak istemiyorum. Ben de Avrupalı erkekleri çok merak ediyorum. Böyle bir şeyin ihtimali bile yok şu an ama 777 deyip manifestliyorum hadi bakalım31f vize başvurum reddedildi, 81a yaptı işveren ve cuma günü ön onay geldi. Bu sefer vize sonucumu olumlu bekliyorum. Boşanma davam sonuçlanır sonuçlanmaz, sizin için kendimi feda edeceğim. Deneyimlerimi bekleyin.
ben de sarısın aussie istiyorum… aglicamEvrene mesaj, hayırlısıyla darısı benim de başıma. Neredeyse 2 senedir bekarım, Türk ve orta doğulu erkek tanımak istemiyorum. Ben de Avrupalı erkekleri çok merak ediyorum. Böyle bir şeyin ihtimali bile yok şu an ama 777 deyip manifestliyorum hadi bakalım
Güzel haberlerini bekliyorum kardeşim. İnşallah ben de bir gün Ortadoğu bataklığından çıkacam. 777ben de sarısın aussie istiyorum… aglicam
Evrene hepsini yollamayın. Önce boşanma var bende, yanlış anlaşılma olmasın.Evrene mesaj, hayırlısıyla darısı benim de başıma. Neredeyse 2 senedir bekarım, Türk ve orta doğulu erkek tanımak istemiyorum. Ben de Avrupalı erkekleri çok merak ediyorum. Böyle bir şeyin ihtimali bile yok şu an ama 777 deyip manifestliyorum hadi bakalım
Evrene mesaj, hayırlısıyla darısı benim de başıma. Neredeyse 2 senedir bekarım, Türk ve orta doğulu erkek tanımak istemiyorum. Ben de Avrupalı erkekleri çok merak ediyorum. Böyle bir şeyin ihtimali bile yok şu an ama 777 deyip manifestliyorum hadi bakalım
ben de sarısın aussie istiyorum… aglicam
Evrene hepsini yollamayın. Önce boşanma var bende, yanlış anlaşılma olmasın.
Benim de gözlemim hollandalı iş arkadaşlarım daha cana yakın ve konuşkanlar onlar da kuzeyli değil mi sonuçta ilginçBenim calistigim ortamdaki Hollandalilar asiri ikramci
Pasta turta vs getiriyorlar mesela ya da cikolata almislar herkese dagitiyorlar. Hatta bazisi önüme kadar getirip uzatiyor. Almak ister misin dendiginde hayir dediysen emin olup olmadigimi da sormusluklari var
O zamann sen yürü onlardan birineBenim de gözlemim hollandalı iş arkadaşlarım daha cana yakın ve konuşkanlar onlar da kuzeyli değil mi sonuçta ilginçHepsi çok güleryüzlü, kibar, konuşmayı seven insanlar
Benim de gözlemim hollandalı iş arkadaşlarım daha cana yakın ve konuşkanlar onlar da kuzeyli değil mi sonuçta ilginçHepsi çok güleryüzlü, kibar, konuşmayı seven insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?