- 23 Ağustos 2012
- 51.099
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.927
- 898
Saçma bir soru olcak ama belki sessiz sakin de görüşmeyi bitirmek istemiyorum. Şöyle ders niteliğinde ona nasıl bir şey yazıp konuyu kapatsam sizce?
Keşke öğrenebilsem de gerçek yüzünü görsem az çok çalıştığı yerin neresi olduğunu tahmin ediyorum aslında ama dedektif olmaya değmez şimdi:))Ben olsam yemlerim , soyadını da öğrendim, sosyal medyanı da buldum sevgiline yazzıp anlatıcam ahlaksız herif yazarım
Bizde mesela her buluştuğumuzda yemeğe çıkardık. Genelde o öderdi ama arada bir kendimi kötü hissettiğim için ödemek için ısrar ederdim. Yani açıkçası bir Türk erkeği kadar centilmen ve düşünceliydi, hatta dahada öte.Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Kaç zaman oldu her görüşmemizde sadece bir şeyler içmeye davet ediyor. Amaç tabii ki para harcamak değil zaten öyle de bir beklentim olmaz fakat geneli mi böyle bana mı böyle pek emin olamadım. Ben de tam aksine çok verici bir insanımdır sorarım ederim aç mısın vs diye… dolayısıyla gözümde canlandıramıyorum beraber para harcadıpımız etkinliklere gitmeyi bir gün..
Çok ilginç. Bence senin çıktığın cocuk tuhaf biriymiş. Benim eski erkek arkadaşım yada diğer çıktığım yabancı erkeklerin hiç biri böyle değildi. İlk buluşmanın olmazsa olmazı ya yemek yada kahvedir. Genelde erkek öder ama yok illa ben ödeyeceğim dersende şikayet edeceklerini sanmam. Hiç öyle ilk bulusmada eve gitmem zaten, eve çağırmanın tek amacı var ve onun içinde çaba harcamaya gerek görmemiştir.her kültürde cimri cimri ama almanlar cimriligin kitabını yazmis bir millet :) adamlar litaretüre alman usulü kelimesini kazandirmis milletin evlatlari.
cok bir bonkörlük beklentisi olmasi bastan yanlis. adamların ilk bulusma anlayisi "bana gel netflix izleyelim"
ilk bulusmalarda para harcamak vs almanlara itici gelen biseymis . kadinlar bile ilk günden kapidan alan, restorana goturen vs insanlara, hele ki hesabini ödemek isteyene "iyy maço" derlermis.
sevgilime turkiyede bir erkegin ilk bulusmada ekstra ekstra ozenmesi gerektigini, epey bir para harcamasinin (en azindan yemek yani) elzem oldugunu anlattığımda o kadar sacma bulmustu ki dalga geciyorum sanmisti
sen "ilk bulusmada eve çağırmanın tek amaci var onun icin de çaba harcamaya gerek gormemistir" diyorsun ama onlarin zihniyeti bizimki gibi erkegin cinsellik icin kostugu - kadinlari birliktelik icin ikna ettigi- ilgi alaka gösterdiği bir zihniyet degil ki. Kadinlar da pekala ilk bulusmada birileriyle yatmayi tercih edebiliyolar ve kendilerini "bana deger gostermedi - beni kullandi" diye düşünmüyorlar. Hatta hamile kaldiklari kisilerle evlenmeyi kendileri tercih etmiyor. mantalitemiz cok farkli.Çok ilginç. Bence senin çıktığın cocuk tuhaf biriymiş. Benim eski erkek arkadaşım yada diğer çıktığım yabancı erkeklerin hiç biri böyle değildi. İlk buluşmanın olmazsa olmazı ya yemek yada kahvedir. Genelde erkek öder ama yok illa ben ödeyeceğim dersende şikayet edeceklerini sanmam. Hiç öyle ilk bulusmada eve gitmem zaten, eve çağırmanın tek amacı var ve onun içinde çaba harcamaya gerek görmemiştir.
Konunuzu bastan itibaren okudummKeşke öğrenebilsem de gerçek yüzünü görsem az çok çalıştığı yerin neresi olduğunu tahmin ediyorum aslında ama dedektif olmaya değmez şimdi:))
Konunuzu bastan itibaren okudumm
En son neşer oldu merak ettim
Tekrar sorunca yine mi uydurduuen son görüşmemizde öpmek istedi izin vermedim, daha doğrusu yalan değil içimden gelmedi. Soyadını mesela bilmiyorum hala dedim ve bana alay eder gibi uydurma bir isim söyledi..Uzun zaman geçti bir daha da yazmadı
İlk defa sordum açıkçası çünkü ondan bekledim direk sormak saçma olur diye. Ama öpmeye kalkışınca sinirlendim ve o an tüm sorularımı sordumTekrar sorunca yine mi uydurduu
Sonra ne olduuu sen ne dedinİlk defa sordum açıkçası çünkü ondan bekledim direk sormak saçma olur diye. Ama öpmeye kalkışınca sinirlendim ve o an tüm sorularımı sordumhani daha tanımıyoruz ve ben gücenmediğim biriyle hemen yakınlaşamam dedim. Evet o an uydurdu Başka bir ilişkisi olmadığını, düzgün bir ilişki aradığını söyledi. Başkasıyla ilişkim olsa senle burda ne işim var dedi..
Hayır hayatımda böylesini ne gördüm ne duydum..Nasil yani, hala soyadını bilmiyor muyuz
Hiçbir şey ne diyebilirim ki karşıdaki kişi aklına koymuşsa kendini saklamayı.. normalde her görüşmeden sonra ben mesaj atardım bu dırıma çok sinirlenip tabi yazmadım o da yazmadıSonra ne olduuu sen ne dedin
mmm isabet olmus o zaman… sana alman mi yok ya bacı marcusların kökü mü kurudu sanki bosver sallaİlk defa sordum açıkçası çünkü ondan bekledim direk sormak saçma olur diye. Ama öpmeye kalkışınca sinirlendim ve o an tüm sorularımı sordumhani daha tanımıyoruz ve ben gücenmediğim biriyle hemen yakınlaşamam dedim. Evet o an uydurdu Başka bir ilişkisi olmadığını, düzgün bir ilişki aradığını söyledi. Başkasıyla ilişkim olsa senle burda ne işim var dedi..
Hayır öyle tabi buna kafayı takacak değilim ama insan böyle böyle güvenemez oluyor, umudunu yitiriyor. Kimsenin gerçek niyeti belli olmuyor en başta doğal olarakmmm isabet olmus o zaman… sana alman mi yok ya bacı marcusların kökü mü kurudu sanki bosver salla
Benimde berlin’de arkadas var alman erkekleri garip diyor gidip gidip latin türk paki falan buluyor haahah
Hayır hayatımda böylesini ne gördüm ne duydum..
keske fbuddy olsa bunca zaman sonra opusmemisler bileAvrupalı bir f@ckboy ve bir garip hikayesi
Aslında sadece adam akıllı 2 kere görüştük çok zaman geçmedi belki ben yanlış ifade ettim. 2. Görüşme sonunda beni öpmeye kalkıştı ben izin vermedim öyle..keske fbuddy olsa bunca zaman sonra opusmemisler bile
cok ilginc bir hikaye cidden.
bence adam evli - ya da beraber yasadigi esi cocuklari var. adi duyulursa kadin bir sekilde ulasir hayati mahvolur diye korktu
nasil yani ben anlayamadimAslında sadece adam akıllı 2 kere görüştük çok zaman geçmedi belki ben yanlış ifade ettim. 2. Görüşme sonunda beni öpmeye kalkıştı ben izin vermedim öyle..
siz "kac zaman oldu her görüsmemizde..." , "Hem ilgisi var çok net hem çok konuşmuyor" falan diyince ben daha uzun zaman yayilan bir sey sanmıştımKaç zaman oldu her görüşmemizde sadece bir şeyler içmeye davet ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?