Alman erkek arkadaş deneyimi olan?

İlkini saymadım bentotalde 3. Görüşmede öpmek istedi evet.. dediğim gibi ben biraz yanlış ifade etmiş de olabilrişm çok yükselip

İlkini saymadım bentotalde 3. Görüşmede öpmek istedi evet.. dediğim gibi ben biraz yanlış ifade etmiş de olabilrişm çok yükselip
neyse bacim salla gitsin
her milleti iyisi var kötüsü var. bu da almanin kötüsü bence
hic duymadim konuştuğu kisiden soyadini saklayan. demek ki var saklayacak bir seyi ki sakliyor.
yeni ufuklara yelken ac

bence böyle detayların ne önemi var seninle ilgileniyorum ki burdayım demeye getirmis ama ben olsam ben de güvenmezdim.
kac yasındaydı ki bu adam

bence böyle detayların ne önemi var seninle ilgileniyorum ki burdayım demeye getirmis ama ben olsam ben de güvenmezdim.
kac yasındaydı ki bu adam
Kesinlikle o anlama getirdi. Hatta işiyle ilgili soru soruyorum amaç tanımak ya hani birnirimizi ben öyle düşündüm en azından.. hep geçiştirdi şimdi işle ilgili konuşmak iatemiyorum diye. Onu sorma bunu sorma bir liste versin o zaman da dersime çalışayım diyesi geliyor insanın.. Yaşını da bilmiyorumAma 30 başları

batı kültüründe öyleymis ben de okumustum. Yeni tanıştığın İnsana işi maaşı özel hayatı hakkında sorular sormak ayıp görülüyormuş. bizde de çok normal. bos vakitlerinde neler yapıyosun hobilerin ne falan diye sormak lazım heralde. ya da dizi film

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…