dus benimde pazartesi toplama işlemim var .benim ilk olduğu için biraz heyecanlıyım.inşallah herşey herkes için çok güzel ve hayırlı olur...
inş güzel sonuclar alacaksın canım rabbim yüzünü güldürcek inşş.kac yumurtan gelişti canım.yarın gelişmeleri yazarsın..birde bu istanbul genetigi tavsiye etmişssin ne kadar ücret ödedin testlere orda.
dus,nsh ne yaptınız toplandımı yumurtalar.nasılsınız
canım ben baska merkezde yaptırdım benim ilk denemem bahcecideydi olumlu sonuclanmadı insallah hersey güzel olur canım hepimiz icincanı benimde az 4 tane almıs doktorum 3 tane si döllenmis
canım ben baska merkezde yaptırdım benim ilk denemem bahcecideydi olumlu sonuclanmadı insallah hersey güzel olur canım hepimiz icin
canım ben baska merkezde yaptırdım benim ilk denemem bahcecideydi olumlu sonuclanmadı insallah hersey güzel olur canım hepimiz icin
arkadaşlar merhaba
daha önce de yazmıştım öncelikle hamile kalan ve tedavi sürecinde olan tüm arkadaşların allah yardımcısı olsun!
ben ilk denememi memorialda yaptım ama hiç memnun kalmadım
şimdi 2. denemem olacak benim eşimin sperm sayısında problem vardı bahçecide olmasını istiyorum ama bende problem olmadığı halde yine bu kadar test yapacaklar mı testlerle vakit kaybetmek istemiyorum bi de havuz oluşturuyolarmış onun için de bayağı zaman gerekecek illa bunları yapıyolar mı yoksa hemen başlıyolar mı
cevap verebilirseniz çok memnun olucam
tşkler phuket ben de herkes gibi olaya girmek istiyorum hemen bu testler çok gözümde büyüyo sskda yapılıyo mu çok zahmetli oluyo mu ?
peki senin testlerden sonra denemen nasıl oldu?
kızlar bu arada tupbaby vardı hatırlarsanız tek embriyosu vardı dondurulmus suan hamile.burdan yazmamıs ama ekim anneleri topiginde gördüm cok sevindim.bizede umut oluyo böyle güzel sonuclar.inş Rabbim bilzerde nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?