Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

dus benimde pazartesi toplama işlemim var .benim ilk olduğu için biraz heyecanlıyım.inşallah herşey herkes için çok güzel ve hayırlı olur...

nsh canım inş hersey yolunda gidecek hayırlısıyla bebişlerinize kavusacaksınız canım.dualarım sizinle.gelişmeleri yazın olurmu

dilhusarcım hakkında hayırlısı olsun canım.tekrardan yumurta toplama olcak havuz yapılcak gibi bişey diyodun sen öle bişey olacakmı

kızlar bu arada tupbaby vardı hatırlarsanız tek embriyosu vardı dondurulmus suan hamile.burdan yazmamıs ama ekim anneleri topiginde gördüm cok sevindim.bizede umut oluyo böyle güzel sonuclar.inş Rabbim bilzerde nasip eder

canım tavsiye ederim ben bir kısmını yaptırmısdım sonradan burayı ögrendim canım zaten cok uzak degil klinige testlerinide götür bir konus ben memnun kalmıstım. besiktas da cumartesi pazarı yolunda konusmanda fayda olur git .amin gülüm insallah.

Duş,Allah kucağına da almayı nasip kısmet etsin inşallah.Hayırlı uğurlu olsun transferin.

kızlar selam ,
pazartesi günü yumurtalar toplandı.benim biraz sayısı az ama inşallah rabbim nasip eder.bugün aradılar ve 6 tanesi döllenmiş:))ya perşembe günü ya da cumartesi günü transfer olacak.yine heyecanlıyım ,Allah isteyen tüm kullarına hayırlı evlatlar nasip eder inşallah :))

canım ben baska merkezde yaptırdım benim ilk denemem bahcecideydi olumlu sonuclanmadı insallah hersey güzel olur canım hepimiz icin

bende umuta gidiyorum canım.bol bol dua edelim Allah anneliği bize de yaşatsın inşallah.ii geceler...

arkadaşlar bahçecide karar kıldım burçak ezik mi aytun hanım mı karar veremedim görüşlerinize ihtiyacım var

canım ben baska merkezde yaptırdım benim ilk denemem bahcecideydi olumlu sonuclanmadı insallah hersey güzel olur canım hepimiz icin

arkadaşım bende konyada 1 kez denedim tutmadı bahçeci düşünüyorum sorun eşimde sizde sorun kimdeydi

arkadaşlar merhaba
daha önce de yazmıştım öncelikle hamile kalan ve tedavi sürecinde olan tüm arkadaşların allah yardımcısı olsun!
ben ilk denememi memorialda yaptım ama hiç memnun kalmadım
şimdi 2. denemem olacak benim eşimin sperm sayısında problem vardı bahçecide olmasını istiyorum ama bende problem olmadığı halde yine bu kadar test yapacaklar mı testlerle vakit kaybetmek istemiyorum bi de havuz oluşturuyolarmış onun için de bayağı zaman gerekecek illa bunları yapıyolar mı yoksa hemen başlıyolar mı
cevap verebilirseniz çok memnun olucam

merhaba realherline ,benimde eşimde problem vardı benim hiç birşeyim yok diyodum daha önceki drum öle demişti iyi kide bahecide bendende bir sürü test ve rahim filmi istendi yani eşimden cok sorun çıktı desem yalan olmaz iyi kide test istemişler yoksa oyun gibi yaptırıp yaptırıp tüp bebekleri negatifle otururduk yani emin olmadan lamburlumbur iş yapmıyorlar.

tşkler phuket ben de herkes gibi olaya girmek istiyorum hemen bu testler çok gözümde büyüyo sskda yapılıyo mu çok zahmetli oluyo mu ?
peki senin testlerden sonra denemen nasıl oldu?

tşkler phuket ben de herkes gibi olaya girmek istiyorum hemen bu testler çok gözümde büyüyo sskda yapılıyo mu çok zahmetli oluyo mu ?
peki senin testlerden sonra denemen nasıl oldu?

testlerin genetik olanlarını özelde yaptırdım,ötekiler ssk da yapılıyo.çok şükür benim sonucum pozitif oldu,darısı başına inşallah

arkadaşlar ben de tedaviye başladım. ilk denememiz olacak büyük ihtimalle pazartesi yumurta toplama işlemi olacak. Bahçecide yaptıranlara soruyorum doktorum halit bey. yumurta toplama işlemini kendi doktorunuz mu yapıyor? Yardımcı olursanız sevinirim...

Evet kızlar dondurulmuşlarınıza güvenin benim 1 tanecik dondurulmuş embriyom vardı yaşar mı yaşamaz mı diye çok korktum sonrada tutar mı tutmaz mı diyee ama şimdi çok şükür benimlee biliyorum çok zor ama güvenin bebişlerinize
Nurcum nasılsın tatlım tedavin ne aşamada ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…