olabilri canım kesin karşılaşırız bence biz , Nerede oturuyor annenler?
ben önce hastanede kalmayı teklif edecem ne olacakki hem kadın kendin, hastanede yattı için daha iyi hisseder bu tüp bebek ytedavisinin içinde olmalı diye düşünüyorum.. hastanede yatırmazlarsa (para teklif edeceğim) otele gidicez mecburen ama şöyle tam karşısı felan olsa süper olacak ama öncelikle hastabnede kalmayı tercih ederim
Acaba ben ne zaman başlayabileceğim tedaviye
tutunmama sebeblerini söylüyo?
caneylom senin bu 2.tedavinmi olacak
ben kaçar arkadaşlar evim çok dagınık temizlik yapıyorum bir sürü işim var anca yatak odasını temizledim daha mutfak var salon var bebek odası var oturma odası var 2 banyo var var anasını var..
temizlikci almak istedim ama zaten tüp bebek belimizi büküyor kendim halletmeye çalışıyorum..
öpüyorum sizi..
CAnım sabr etmek gerek.Doğru sana sabr etmeyi tavsiye ediyorum da kendim edemiyorum.Sabr eden derviş muradına ermiş:
Ama benim eşim der ki sabr eden derviş beklemekten gebermişdelikafadulden
Gülelim bir az
yok canım benim üçüncü olcak birincide tutmadı ikincide embriyo gelişimi durdu bu üçüncü olcak sebep yok valla tutmadı
Bilmem ki ya aslında bugün pek gülesim yok( Ama yinede sağol
Sıkma canını canımmm.Doğuduğumuzda tanrım her birimizin alnına bir kısmet alın yazısı yazmıştır.Belli bir zamanı vardır mutlaka.O zamanda gelsinler de sağ salim gelsinler inşallah.
Benim de yok ki canım sadece guya teselli ediyorum.Ya biliyormusun ben kendimden çok anne babamı düşünüyorum ikiside şeker hastası he beni dert ediyolar(
Ben hep evlendiğim andan tedavilerde kaldım o yüzden her kes biliyor canım gezmediğim ülke şehir kalmadı.Babam çocukları öok sever.Her sefer kimlerinse çocuklarını severken içim parçalanıyor.
Arkadaşlar.ben çıktım.Eşim evde sıkılıyor.Eminönü tarafa yürüyücez.Öpüyorum.Çıktım.
caneylom merhabalar
geriye dönük sayfaları okurken dikkatimi çekti sıkıntımız aynı benim de bahçecide yaptığım üç denemenin sonuncusunda embriyo gelişiminin 5. gün aniden durduğu söylendi murat berksoya yönlendirdiler diyet yapıyorum hayvansal gıdalar yasak vesaire benim sorum şu bunun sebebi ne neden kaynaklanıyor yani embriyo ilk 4 gün 1. kalite giderken sonra neden duruyo birdenbire...bizim genetik temiz ...bazısı burda bazısı yurt dışında pek çok test yaptırdık
hepsi temiz kafayı yiyeceğim nedenini şu an tıp çözemiyor diyolar bende yumurtlama iyi sorun yok eşimde hafif derecede sayı ve hareket sorunu var ...sevgiyle kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?