Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

tutunmama sebeblerini söylüyo?
caneylom senin bu 2.tedavinmi olacak

ben kaçar arkadaşlar evim çok dagınık temizlik yapıyorum bir sürü işim var anca yatak odasını temizledim daha mutfak var salon var bebek odası var oturma odası var 2 banyo var var anasını var..
temizlikci almak istedim ama zaten tüp bebek belimizi büküyor kendim halletmeye çalışıyorum..
öpüyorum sizi..

canım inşallah dediğin gibi olur benim annemler anadolu yakasında hastaneyle 2 saat sürüyo bir iki geceden sonra gidip ord yatcam

Acaba ben ne zaman başlayabileceğim tedaviye

CAnım sabr etmek gerek.Doğru sana sabr etmeyi tavsiye ediyorum da kendim edemiyorum.Sabr eden derviş muradına ermiş:
Ama benim eşim der ki sabr eden derviş beklemekten gebermişdelikafadulden
Gülelim bir az

tutunmama sebeblerini söylüyo?
caneylom senin bu 2.tedavinmi olacak

yok canım benim üçüncü olcak birincide tutmadı ikincide embriyo gelişimi durdu bu üçüncü olcak sebep yok valla tutmadı

Hadi canım.Kolay gelsin...

CAnım sabr etmek gerek.Doğru sana sabr etmeyi tavsiye ediyorum da kendim edemiyorum.Sabr eden derviş muradına ermiş:
Ama benim eşim der ki sabr eden derviş beklemekten gebermişdelikafadulden
Gülelim bir az

Bilmem ki ya aslında bugün pek gülesim yok( Ama yinede sağol

yok canım benim üçüncü olcak birincide tutmadı ikincide embriyo gelişimi durdu bu üçüncü olcak sebep yok valla tutmadı

Sıkma canını canımmm.Doğuduğumuzda tanrım her birimizin alnına bir kısmet alın yazısı yazmıştır.Belli bir zamanı vardır mutlaka.O zamanda gelsinler de sağ salim gelsinler inşallah.

Sıkma canını canımmm.Doğuduğumuzda tanrım her birimizin alnına bir kısmet alın yazısı yazmıştır.Belli bir zamanı vardır mutlaka.O zamanda gelsinler de sağ salim gelsinler inşallah.

inşallah canım allah hepimize nasip eder

Benim de yok ki canım sadece guya teselli ediyorum.Ya biliyormusun ben kendimden çok anne babamı düşünüyorum ikiside şeker hastası he beni dert ediyolar(

Benim babamda şeker hastası ama benim problemimi bilmiyor tabi annem söylemediyse( Üzülmesini istemiyorum. Hasta olmasına dayanamam. Seni çok iyi anlıyorum canım..Allah yardımcımız olsunsenağlama

Ben hep evlendiğim andan tedavilerde kaldım o yüzden her kes biliyor canım gezmediğim ülke şehir kalmadı.Babam çocukları öok sever.Her sefer kimlerinse çocuklarını severken içim parçalanıyor.

Arkadaşlar.ben çıktım.Eşim evde sıkılıyor.Eminönü tarafa yürüyücez.Öpüyorum.Çıktım.

Ben hep evlendiğim andan tedavilerde kaldım o yüzden her kes biliyor canım gezmediğim ülke şehir kalmadı.Babam çocukları öok sever.Her sefer kimlerinse çocuklarını severken içim parçalanıyor.

Yapma böyle ama. Biz 3 kardeşiz en küçük kardeşim benden 2 ay sonra evlendi.Ve onun bir oğlu var ilk duyduğumda nasıl kıskandım anlatamam bende çok istiyordum çünkü...Babam ve annem onu nasıl seviyorlar anlatamam kerata 1,5 yaşında oldu..
Bu doğru değil biliyorum hiç kız kardeşinin çocuğunu kıskanır mı ama öyle bir pisikolojiye giriyor ki bazen insan saçmalayabiliyor...

Canim ben babamin sevdiği çocukları kıskanmıyorum ki,sadece düşünüyorum ki babamın şu an içinden kendi torununu sevmek geçiyor bundan %100 eminim.Bizde her şey tam tersi 2 kız 1 erkek kardeşiz.En büyüyü benim anladığın torun halen yok.:)

caneylom merhabalar
geriye dönük sayfaları okurken dikkatimi çekti sıkıntımız aynı benim de bahçecide yaptığım üç denemenin sonuncusunda embriyo gelişiminin 5. gün aniden durduğu söylendi murat berksoya yönlendirdiler diyet yapıyorum hayvansal gıdalar yasak vesaire benim sorum şu bunun sebebi ne neden kaynaklanıyor yani embriyo ilk 4 gün 1. kalite giderken sonra neden duruyo birdenbire...bizim genetik temiz ...bazısı burda bazısı yurt dışında pek çok test yaptırdık
hepsi temiz kafayı yiyeceğim nedenini şu an tıp çözemiyor diyolar bende yumurtlama iyi sorun yok eşimde hafif derecede sayı ve hareket sorunu var ...sevgiyle kal

doktor günay selamlar tedavi tam gaz ...hadi hayırlısı...istanbulu bol bol gez heryer tarih kokar ben çok severim..eminönünde balık ekmek yemeyi unutma ...bay bay

Çok teşekkür ederim canım.Evet çok haklısın her yer tarih kokuyor.Evet eminönünde balık ekmek kefyinin yeri bir başka.Yazın burdaydık geceleri hep Galata köprüsünün altında oluyoduk.İstanbul çok güzel...Valla hem tedavi oluyorum hem de tatil yapıyorum ben ...

Tanrım hepimize kolaylık versin canım.Sabr etmemiz lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…