Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

ah canım ah nohut suyumu dersin keçiboynuzu kürümü dersin pekmezimi dersin ayrıca o kupkuru meyvesini keçiboynuzunun günde üç tane onumu dersin evicapmı dersin fındıklı cevizli balmı zencefilli balmı dersin kuvvet macunlarımı dersin kuru üzümler muzlar kivilermi dersin kullanmadığımız bitki ot kalmadı ne duyduysak yaptık ama olmadı takdiri ilahi ama yinede rabbimden ümitliyim kendi adıma değil inan eşimin adına allah böyle iyi bi insanı çocuksuz böyle mahsun bırakmaz rabbim büyük diyorum ama herşeye rağmen genede olmıycaksa vardır rabbimin bi bildiği bizim hayır bildiğimizde şer şer bildiğimizdede hayır olabilir........

Benim eşimdede sperm hareketsizliği sorunu var nohut işe yarıyormuş gerçekten nasıl yapılıyor.Ben soğan kürünü yaptım şimdi incir kürünü yapıyorum:)

canım nohut kürü: yarım litre kaynayan suya 5-6 kaşık nohut koyuyosun 10 dakika kaynatıp biraz dinlendiriyosun çıkan suyun yarısını sabah kahvaltıdan sonra yarısınıda öğle yemeğinden önce içiyosun bu kadar allah şifasını versin...

Çankırıda mısın? Benim eşim çankırılı hemşeri sayılırızz.Ben incir kürünü şu an hamile olan birinden duydum onun ısrarı üzerine başladım zaten soğan ve incir kürüne..O aşılama ve tüp bebek deneyimleri başarısız oldu ve bu incir kürünü yaptığı 3.ayında hamile kalmış..Allah nasip ederse oluyor tabii.Allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Ben mi içicem eşim mi??

sohbet tatlı tabağı kapıp geldim...inşallah hepimizin yüzü güler birgün...ben bazen diyorum rabbim be yükü bu zorluğu düşmanıma bile vermesin çok çok zor ...insanlar ilk tanışdıkları insana bile çocuğun varmı...yok cevabını alınca ..incık mıncık soruyo..bide üstüne akıl veriyo tüp
bebek yapın diye...biz bilmiyoruz ya...

nohut kürü için teşekkürler ben sadece ıslatıyordum kaynatmam gerektiğini şimdi öğrendim...dua bizden ..şifa allahtan..

Allahım bizi sınıyor sanırım. Sabredeceği ve sonunda allahın izniyle bizde anne olacağız.

valla eskiden saklıyoduk biz istemiyoz diye yeni evliyken yani konuşma aynen şöyle çocuğunuz varmı -yok henüz erken
niye canım bitane yapın sonra oturursunuz; korunuyonuzmu peki
-evet korunuyoz
-neyle korunuyonuz bak çocuğunuz olmaz sonra hap map içme ha
artık çığırdan çıkmıştı bu sorular şimdi daha iyiyim çocuğun yokmu diyşolar birazda tok bi sesle bizim çocuğumuz olmuyo diyorum bi dahada ses çıkmıyo başım rahat ediyo....

Ben de geldim.Kaynanamla msn de canlı bağlantı yarattık .Muhabbet yapıyorduk.

Hoş bulduk canım.Kızlar diyorum ki,kayın valide insanı kendi kızı gibi sevemez.Her annemle konuştumda bu gün ne oldu ne yapınız ne yediniz,doktora gittinizmi,durumlar nasıl diyor.Her sabah annemin aramasına uyanıyorum.5 gündür burdayız.Kaynanam bu gün arıyor.Diyor ki kız orda fiyatlar inmiş.Bana bir sürü sipariş verdi onu al bunu al diye
Tanrım kimseyi annesiz etmesin.Hepimizi de anne etsin inşallah

Elbetteki canım insanın kendi annesi gibi olmuyor..Belki sende kaynana olduğunda aynı olursun...Şaka şaka olmayacağını biliyorum canım...

günaydın kızlarr...
alman hastanesinde ulu beyle randevum var haftaya cumartesi
tüp bebeğe karar verdik doğru merkezi bulmaya calısıyoruz
bana önerebileceğiniz yerler var mı

karar vermek cok zorr
allahım nolur bize bi ısık gönder en doğru yeri bulalım
hepimiz için

Günaydın canlar.Kizlar az sonra kan vermeye ve takibe gidecem.Kızlar bu gün yataktan kalktığım andan başım dönüyor.Yemek yemek istedim midem bulandı.Hatta eşim kendine smit almışdı kokusunu kaldıramadım.Kızlar acaba bu kullandığım ilaçlardan ve puregondan ola bilirmi siz böğle şeyler yaşadınızmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…