Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

Nilencim benide Murat Berksoya yönlendirdiler bende de gliadin antikoru yüksek çıktı..Sanırım banada diet verecekmiş. Yarın randevum.Nasıl bir doktor Murat Bey

valla iyi bi insan benim kilo problemimde var 10 kilo vermem lazım daha 4 kilo verdim yarım saat yürüyüşüm var pek yapamıyom hava soğuk...et yok tavuk balık hiçbiri yok yemiyom ama arda kaçıyo işte...şeker başlangıcı var yani şeker hastası olmaya adyım ondan bol sebze ve meyve yiyorum sonu hayrolsun

doktor günay selamlar tedavi tam gaz ...hadi hayırlısı...istanbulu bol bol gez heryer tarih kokar ben çok severim..eminönünde balık ekmek yemeyi unutma ...bay bay

canım kaç defa dönüp baktım ama yeni gördüm kusura bakma canım bizimkinde ilk denememizde 8 hücreli 8 tane embriyo oluştu transfer yapıldı ikisi ama tutmadı ikincisinde tese ameliyatında nadir sperm bulundu ama oluşan 5 hücreli embriyomuz üçüncü gün gelişim durdu transfer olamadı yani anlıycan bendede bi problem yok ama eşim azosperm yani sayımız bizim tutmama sebebi bu sanada allah şifa versin canım umudunu yitirme sonunda olcak inşallah....

inşallah olur caneylom aslında sabırlı olup sonuna kadar gitmek lazım ama maddi manevi çok zor ben beş deneme yaptım son iki yılda iyi kalite 3 embriyo transfer edildi herseferinde ama sonuç yok...2 si donma çözme işin garibi bizde ağır bi erkek faktörüde yok... iyi yumurta iyi sperm her denemde on ve üstü embriyo ...rabbim vermeyince ol demeyince olmuyo...yaza vücut hazır olursa bu altıncı ...aslında ümidim çok az...ama ilerde pişman olmamak için elimden geleni yaptım demek için ...uğraşıyom ...rabbim kimseyi o yolda komasın çok zor

Nilencim bacecinin sitesini inceliyordum.Aklım akapunkturla zayıflama programına takıldı.Acaba zayıflamada etkili olurmu akupunktur?Belki bu konuda haberin vardır diye sordum

Benim de kilo sorunum var acaba tüp bebekle beraber yürütebilirmiyim diye düşünüyorum...

hele o bekleme sürecinde sinir hastası oluyo insan var mı yok mu ...demekten ağlayarak evde idrar testi yapıyom bakamıyom testegene aynısı olacak diye...kimi denemedetest gününe
kalmadan hastalanıyom...çok yoruldum tekrar gücüm yok ama umut fakirin ekmeği

Canım Allahtan benim kilo problemim yok. Ama ben bebek düşünmeye başladığım zaman diyetisyene gittim ve 14 kilo verdim şimdi zayıfım yaklaşık 2 sene veya daha fazladır aynı kilodayım çok şükür...Verirsiniz kiloları biraz kararlı olmak yeterli arkadaşlar...

nilencim çok haklısın inanki çok zor gerçekten maddi ve manevi ama bu işte yenilen güreşçi güreşe doymak bilmezmiş misali insan yenilgiye uğradıkça bir sonrakine acele etcek hemen deneyelim bu defa olcak diye ama malesef bu kadar sık denemelerde her türlü çöküyo insan bizimde böyle oldu ilk iki denememizi çok sık yaptık ama ikinci malumiyetimizde bi baktık yıkılmak üzereyiz hem maddi hem manevi ve ara verdik iki yıla yakın bi zamandır beklemedeydik sadece ara sıra test yaptırdık sperm testi ama malesef yinede allah büyüktür mikrotese ameliyatı olcaz rabbim eşimin o tertemiz kalbine bakıp onun gönlüne göre versin 8 yıllık evliyiz her geçen gün onun ne kadar iyi bir insan olduğunu daha iyi anlıyorum anladıkçada yıkılyorum kendimden çok onu düşünüyorum allahım boynunu bükük bırakma eşimin gönlünün muradını ver diyorum . şimdi iki ay kaldı tedavimize allahtan sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum cümle isteyen kullarına ve bizede allah kimsenin evini bebişsiz bırakmasın.....

doktor günay
herkeste benim gibi olacak diye bi durum yok ne şişmanlar hamile kalıyo bende iyi embriyoya rağmen beş denemde netice alınamayınca ...belki diye yani anlıyosun değil mi....belki sorun buda değil çünkü başka doktor kromozom temiz olmasına rağmen embriyo gelişim durması varsa gene başka bi genenetik neden vardır diyo...ama ne bu bilinemiyo işte ...sen tedavine odaklan boş ver tombiş anne olursun

valla canım hakkaten çok haklısın ben normalde 12 lere kadar uyuyan bi insanım ama transferim yapıldığında 6:30 da uyanıyodum ve gözümü açtığımda aklımda tek şey acaba karnımda bebişim varmı yoksa eskisi gibi bomboşmuyum diye ve sonunda malesef acı son negatif ama artık içimi acıtmıyo arasını açmak iyi oluyomuş zatende içim acımadığı için anlatıyorum acımıyo derken önümde yeni bir tedavi olduğu için yeni heyecan var bu nedenle acımıyo bundada olmazsa artık allah yardımcım olsun benim ve benim gibilerin....

haklısın caneylom
bide biz kadınlar ağla zırla ...ama onlar ne yapsın kime ağlasın...hangi arkadaşına ben kısırım desin ...bizde de sayı ve hareket sorunu var ya benimki de çok üzülüyo ..çocukları çok sever biz 10 yılllık evliyiz ...yıllardır doktorlardayız...en güzel yıllarımız bu yolda geçti...ama nasipte yoksa olmayacak... bu düşünce beynimi kemiriyo

canım valla bizim dertler çok benziyo birbirine inşallah aynı anda tedaviye başlayıp aynı anda hamile oluruz ne dersin iyi olmazmı

Ben aşılamadan sonra çok hüsrana uğramıştım. Rahim filminin acısı...Sonra normal yoldan olabilir dediler her ay regl dönemim yaklaştıkça psikolojim çok bozulmaya başlamıştı..Ve sonra dedemi kaybettik. Ben en sonunda psikolojik tedavi görmeye başladım.İlaçlarımı daha yeni bırakmaya başladım..Allahım sağlık versin zamanı gelince bebişlerimiz gelecek onu biliyorum artık...

biraz önce yazmayı unuttum ...ben eşime keçiboynuzu içiriyom ...belki faydası olur...bide azolular için ıslanmış nohutun suyunu içir diyolar ...rabbim ol desin olsun ben onu bunu bilmem bana yüzde 60 şans veriyolar negatifi duyunca şaşıyolardı...ama ...amsı var işte

ANlıyorum da canım.Kilom çok kilo vermeyi kendi sağlığımiçin istiyorum.Eğer hamile kalırsam bir az da o zaman kilo alırsam çok kötü olucak

inşallah canım bizimde umudumuz o zaten dilerim acılarımız son bulduğundada hamileyim diye bu sayfaya yazarız ve hep beraber seviniriz

Benim eşimdede sperm hareketsizliği sorunu var nohut işe yarıyormuş gerçekten nasıl yapılıyor.Ben soğan kürünü yaptım şimdi incir kürünü yapıyorum:)

özür dilerim kızlar hızlı yazınca harfler eksik çıkıyo...ben çıktım gene yazışalım...iyi geldi valla.
eşim yemek diye bağırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…