caneylom merhabalar
geriye dönük sayfaları okurken dikkatimi çekti sıkıntımız aynı benim de bahçecide yaptığım üç denemenin sonuncusunda embriyo gelişiminin 5. gün aniden durduğu söylendi murat berksoya yönlendirdiler diyet yapıyorum hayvansal gıdalar yasak vesaire benim sorum şu bunun sebebi ne neden kaynaklanıyor yani embriyo ilk 4 gün 1. kalite giderken sonra neden duruyo birdenbire...bizim genetik temiz ...bazısı burda bazısı yurt dışında pek çok test yaptırdık
hepsi temiz kafayı yiyeceğim nedenini şu an tıp çözemiyor diyolar bende yumurtlama iyi sorun yok eşimde hafif derecede sayı ve hareket sorunu var ...sevgiyle kal
doktor günay selamlar tedavi tam gaz ...hadi hayırlısı...istanbulu bol bol gez heryer tarih kokar ben çok severim..eminönünde balık ekmek yemeyi unutma ...bay bay
valla iyi bi insan benim kilo problemimde var 10 kilo vermem lazım daha 4 kilo verdim yarım saat yürüyüşüm var pek yapamıyom hava soğuk...et yok tavuk balık hiçbiri yok yemiyom ama arda kaçıyo işte...şeker başlangıcı var yani şeker hastası olmaya adyım ondan bol sebze ve meyve yiyorum sonu hayrolsun
inşallah olur caneylom aslında sabırlı olup sonuna kadar gitmek lazım ama maddi manevi çok zor ben beş deneme yaptım son iki yılda iyi kalite 3 embriyo transfer edildi herseferinde ama sonuç yok...2 si donma çözme işin garibi bizde ağır bi erkek faktörüde yok... iyi yumurta iyi sperm her denemde on ve üstü embriyo ...rabbim vermeyince ol demeyince olmuyo...yaza vücut hazır olursa bu altıncı ...aslında ümidim çok az...ama ilerde pişman olmamak için elimden geleni yaptım demek için ...uğraşıyom ...rabbim kimseyi o yolda komasın çok zor
hele o bekleme sürecinde sinir hastası oluyo insan var mı yok mu ...demekten ağlayarak evde idrar testi yapıyom bakamıyom testegene aynısı olacak diye...kimi denemedetest gününe
kalmadan hastalanıyom...çok yoruldum tekrar gücüm yok ama umut fakirin ekmeği
haklısın caneylom
bide biz kadınlar ağla zırla ...ama onlar ne yapsın kime ağlasın...hangi arkadaşına ben kısırım desin ...bizde de sayı ve hareket sorunu var ya benimki de çok üzülüyo ..çocukları çok sever biz 10 yılllık evliyiz ...yıllardır doktorlardayız...en güzel yıllarımız bu yolda geçti...ama nasipte yoksa olmayacak... bu düşünce beynimi kemiriyo
nilencim çok haklısın inanki çok zor gerçekten maddi ve manevi ama bu işte yenilen güreşçi güreşe doymak bilmezmiş misali insan yenilgiye uğradıkça bir sonrakine acele etcek hemen deneyelim bu defa olcak diye ama malesef bu kadar sık denemelerde her türlü çöküyo insan bizimde böyle oldu ilk iki denememizi çok sık yaptık ama ikinci malumiyetimizde bi baktık yıkılmak üzereyiz hem maddi hem manevi ve ara verdik iki yıla yakın bi zamandır beklemedeydik sadece ara sıra test yaptırdık sperm testi ama malesef yinede allah büyüktür mikrotese ameliyatı olcaz rabbim eşimin o tertemiz kalbine bakıp onun gönlüne göre versin 8 yıllık evliyiz her geçen gün onun ne kadar iyi bir insan olduğunu daha iyi anlıyorum anladıkçada yıkılyorum kendimden çok onu düşünüyorum allahım boynunu bükük bırakma eşimin gönlünün muradını ver diyorum . şimdi iki ay kaldı tedavimize allahtan sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum cümle isteyen kullarına ve bizede allah kimsenin evini bebişsiz bırakmasın.....
Ben aşılamadan sonra çok hüsrana uğramıştım. Rahim filminin acısı...Sonra normal yoldan olabilir dediler her ay regl dönemim yaklaştıkça psikolojim çok bozulmaya başlamıştı..Ve sonra dedemi kaybettik. Ben en sonunda psikolojik tedavi görmeye başladım.İlaçlarımı daha yeni bırakmaya başladım..Allahım sağlık versin zamanı gelince bebişlerimiz gelecek onu biliyorum artık...
biraz önce yazmayı unuttum ...ben eşime keçiboynuzu içiriyom ...belki faydası olur...bide azolular için ıslanmış nohutun suyunu içir diyolar ...rabbim ol desin olsun ben onu bunu bilmem bana yüzde 60 şans veriyolar negatifi duyunca şaşıyolardı...ama ...amsı var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?