Almanya da çalışma teklifi 5000 Euro

Hem ailenizden yaşadığınız ilçeden bile ayrılmamışsınız hem de arkadaş edinemeyen biriymişsiniz. Tek başına çok zor olur. Hic sevmem yalnızlığı, isiniz de var,cok param olmasindansa garanticiyimdir ben. Valla yurt ici olmasina ragmen Istanbuldan ailemden uzak kaldim 2 sene , ne kadar gidip gelinse de hic oyle hemen ucaga atlar gelirim olmuyor. 3 günlük dünyada niye sevdiklerimden uzak kalayım.

Yurtdisinda arkadaslik kurmak sosyal olmak cevre yapmak tr den cok daha kolay ve eglenceli. Bu parayi vericeklerini asla dusunmuyorum ama 3 bin bile veriyolarsa gidebilirsiniz, yalniz kalmazsiniz.

Cok guzel bir para ama yazdiklariniza gore yapamazsiniz gibi duruyor.

O değil de gecenlerde duydum,telekomda çalışan bir pazarlamacı 6 - 7000€ aliyormus demekki herkes az almiyor

Gideceğiniz yerdeki yaşam şartlarına göre değişir aslında 5000 euro meselesi.. Atıyorum burada bir sakız 1 tl ise orada 1 euro gibi.. Yani orada yaşayacaksınız orada kazanacaksınız ve orada harcayacaksınız.. Tek başınıza da çok harcama yapmadan kenara her ay bir miktar atabilirseniz Türkiyeye gelince köşelik olursunuz o da var tabi

Sonuç olarak düşündüm ben olsam yaşayacağım yerin şartlarını değerlendirir eğer uygunsa direk vınspor buraların bu ara suyu çıktı zaten..

Yerinizde olsam şansımı denerim kesinlikle!İçinizde isteyen bir şeyler var ki düşünüyorsunuz. Bırakın artık bu ailemden hiç ayrılmadım vs.leri sonsuza kadar yanınızda olmayacaklar değil mi?
Böyle bir şansınız varsa deneyin derim, yapamazsanız dönecek yeriniz de yurdunuz da var nihayetinde

Bencede gitmelisin. Ben Almanya da dogma buyumeyim. Orada çok turk var. O anlamda zorlanmazsin bence. Tabii pandemi sebebiyle durumlar farkli komsuluk vs olmayabilir.. ama kisa bi sure bile kalsan (ki sor arastir mecburi en az kalman gereken süre diye bir durum varmi)..fakat sen orada 5000 euro değilde 3000 euro bile kazansan her ay en kotu şartlarda 1000-1500 euro kenara atsan bunun ayda 10000- 15000 tl Allah in izniyle birikim olacağının farkındasin degilmi.

Tabiiki buraya dondugunde kpss e girmem lazım falan demişsin oşartlari bilmiyorum ama sonucta yurt dışı deneyimin olmus olacak ve belki buraya dondugunde özel sektör de calisabileceksin.
Hakkında hayırlısı olsun. Istersen istisare yap

Aslında böyle anlatınca çok güzel Bir Bismillah deyip başvurmam kalıyor geriye

Evet o birikim fikri çok heyecanlandırıyor beni. Bir de burada herkes herkesi ezme derdinde mobbing çok fazla sağlık sektöründe Buraya dönersem evet KPSS ile uğraşacağım tekrar ama okumak istediğim farklı bir bölüm var. Zahmet olmazsa orada üniversiteye nasıl giriliyor açıklar mısınız?

Konaklama 500-750 euro arası bir rakammış. Yine yeme-içme-fatura gibi masraflar da olacak tabi. Bunlar 5000 euronun içinde. Yani masrafları çıktığımızda 3000 euro kalıyormuş başlangıçta(ek gelir olursa onlar hariç) Her ay 1000 euro biriktirebilsem en kötü çok iyi bir para yapıyor burada o parayı iki yılda ancak biriktiririm Arkadaşsızlık konusu da düşündürüyor gerçekten ailem de olmayacak çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…