almanyadan tup bebek tedavisi olan varmi?yasadiklarimizi paylasalim .

Hic kan tahlili yapilmadimi sende? Ben her kontrole gittigim de kan tahlilide yapiliyordu.yani yumurta gelisimini ultrason haricinde kan tahliliylede takip ediyordu benim klinik.. eger sende hic yapilmamissa biraz tuhafbence

yok henuz kan alinmadi pazarteside kesin catlatma ignesi vurulacagim yapsada gec kalinmis olunur sanirim

Selamlar kızlar . Sizleri unutmadım canlar aklımda ve dualarımdasınız. Sadece kafam iyi degildi. Biraz zamana ihtiyacım vardı . Ili hafta önce bebeğimin birinin kalbi durdu digeri sağlıklı demişti doktor. Salı günü kontrole gideceğim kötü seyler duymaya korkuyorum açıkcası . İçim sıkılıyor. Buraya yazıp sizleride üzmek istemedim aslında . Yakında yeni tedaviye başlayacaksınız . Allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah iyi haberlerle geleceksiniz .

yok henuz kan alinmadi pazarteside kesin catlatma ignesi vurulacagim yapsada gec kalinmis olunur sanirim

Hangi klinikte tedavi görüyorsun canim? acikcasi biraz tuhaf kan alinmamasi ama, belkide senin tedavinde buna ihtiyac yoktur.yoksa yapilirdi bence.
sen icini ferah tut, herkese ayni tedavi uygulanmiyor.oyuzden duydugun seylerle kafani yorma, sen tedaviye ve olumlu sonuca odaklan.,,

Seylaa canim inanmiyorum ( meleklerinin teki gittimi? Ah canimyaaa uzulme diyicem ama neye yaricak bilmiyorum...
insallah dieri duruyordur, dualarimiz seninle...ne oldu oyle , birdenbiremi oldu, kurtajlami aldilar..?
Simdi sali gunu umarim icin rahatlamis birsekilde donersin evine.. Rabbim emeklerini bosa cikarmasin canim....
Icini ve aklini serin tutki bebege bir zarar gelmesin canim...dikkatli ol..

canim ben Kölnde kaliyorum Köln unuversitesibde yaptiriyorum aslinda burda pan klinik var cok iyi diyorlar ama benim esim oraya gitmek istemiyor

Canım benim kafamı biraz toparladım iyi sayılırım şimdi . Kalbi duran meleğimi vücut kendisi eritiyormuş. Biraz sanci ve kellnern Oldu Doktor söylenisti olabilir diye. Diger Bebegim saglikli diye kürtaj yapamiyorlar inada zarar verir diye. Sali gününe Az kaldi Allahim hakkimizda hayirlisi Neyse Onu versin Insallah

Ben valla neyaptigimi bilmiyorum bile kafam okadar doluki bu tedaviden dolayi...sanirim laparoskopi icin novumu ertelicem, oyle gorunuyor.
canim aklindaysa sayarmisin hangi klinikleri anlatti..
evet seylada unuttu,.,

Canım aklımda sadece Darmstadt, Wiesbaden ve Mainz' ı tavsiye ettiği kaldı.
Sen ne yaptin? Randevunu erteledinmi canım?

Çok geçmiş olsun Seyla arkadaşım, İnan çok üzüldüm, inşallah büyük Allah'ım diğerini sağlıklı olarak kucağına almanı nasip ede, yarın mutlaka haberdar et bizi.

Hakkında hayırlısı canım, inşallah hemen tutar, ama tutmazsa başka bir klinik dene derim, bende cok araştırmadan herhangi bir klinikte 3 kez denedim, şimdi pişmanım ve her yeri araştırıyorum, tabiki nasipse olur fakat, bizde başarılı yerlerde tedavi görmeliyiz...
Allah'ım yüzünü güldürsün inşallah :)

Hayirli haberlerini bekliyoruz canim.Allahim kalanlarina saglik versin...

Canım aklımda sadece Darmstadt, Wiesbaden ve Mainz' ı tavsiye ettiği kaldı.
Sen ne yaptin? Randevunu erteledinmi canım?

Yokcanim daha ertelemedim, sanirim bu gidisle laparoskopi iptal olucak, cunku adetim ayin 15 olucak, bendede hep gecikmeli gelir.anlicagin o tarihte adetli olucam, buyuzden sanirim olmaz.. bende oyuzden daha ertelemedim, bekliyorum.
kacgun onceden arayip termine gidicegimizi soylememiz gerekiyo acaba.

Çok geçmiş olsun Seyla arkadaşım, İnan çok üzüldüm, inşallah büyük Allah'ım diğerini sağlıklı olarak kucağına almanı nasip ede, yarın mutlaka haberdar et bizi.

Tesekkür ederim canim Allahimdan basından beri hayırlısını istiyordum hayırlısı buymuş . Allahım gönlünüze göre versin inşallah haberleri bekliyorum

Tesekkür ederim canim Allahimdan basından beri hayırlısını istiyordum hayırlısı buymuş . Allahım gönlünüze göre versin inşallah haberleri bekliyorum

Seyla cim Allah sabir versin.Diger evladini saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Selamlar . Azönce doktordan geldim kızlar şükür hersey yolunda gelişimi çok iyi dedi doktorum . Allahım en yakın zamanda sizlerede nasip etsin inşallah . Dualarım hep sizlerle

Selamlar . Azönce doktordan geldim kızlar şükür hersey yolunda gelişimi çok iyi dedi doktorum . Allahım en yakın zamanda sizlerede nasip etsin inşallah . Dualarım hep sizlerle

haydi gözün aydin canim insallah doguma kadar sikintisiz atlatirsin

Gozun aydin olsun arkadasim, rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.. emeklerini bosa vermesin... nolur birazcik daha dikkatli ol, biliyorsun bu bebisler cok nazlilar...en ufak bir stresi bile kaldiramiyorlar. Allah yardimcin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…