- Konu Sahibi karabiber25
-
Hic kan tahlili yapilmadimi sende? Ben her kontrole gittigim de kan tahlilide yapiliyordu.yani yumurta gelisimini ultrason haricinde kan tahliliylede takip ediyordu benim klinik.. eger sende hic yapilmamissa biraz tuhafbence
yok henuz kan alinmadi pazarteside kesin catlatma ignesi vurulacagim yapsada gec kalinmis olunur sanirim
Seylaa canim inanmiyorumSelamlar kızlar . Sizleri unutmadım canlar aklımda ve dualarımdasınız. Sadece kafam iyi degildi. Biraz zamana ihtiyacım vardı . Ili hafta önce bebeğimin birinin kalbi durdu digeri sağlıklı demişti doktor. Salı günü kontrole gideceğim kötü seyler duymaya korkuyorum açıkcası . İçim sıkılıyor. Buraya yazıp sizleride üzmek istemedim aslında . Yakında yeni tedaviye başlayacaksınız . Allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah iyi haberlerle geleceksiniz .
Hangi klinikte tedavi görüyorsun canim? acikcasi biraz tuhaf kan alinmamasi ama, belkide senin tedavinde buna ihtiyac yoktur.yoksa yapilirdi bence.
sen icini ferah tut, herkese ayni tedavi uygulanmiyor.oyuzden duydugun seylerle kafani yorma, sen tedaviye ve olumlu sonuca odaklan.,,
Seylaa canim inanmiyorum( meleklerinin teki gittimi? Ah canimyaaa uzulme diyicem ama neye yaricak bilmiyorum...
insallah dieri duruyordur, dualarimiz seninle...ne oldu oyle , birdenbiremi oldu, kurtajlami aldilar..?
Simdi sali gunu umarim icin rahatlamis birsekilde donersin evine.. Rabbim emeklerini bosa cikarmasin canim....
Icini ve aklini serin tutki bebege bir zarar gelmesin canim...dikkatli ol..
Ben valla neyaptigimi bilmiyorum bilekafam okadar doluki bu tedaviden dolayi...sanirim laparoskopi icin novumu ertelicem, oyle gorunuyor.
canim aklindaysa sayarmisin hangi klinikleri anlatti..
evet seylada unuttu,.,
yok henuz kan alinmadi pazarteside kesin catlatma ignesi vurulacagim yapsada gec kalinmis olunur sanirim
Canım benim kafamı biraz toparladım iyi sayılırım şimdi . Kalbi duran meleğimi vücut kendisi eritiyormuş. Biraz sanci ve kellnern Oldu Doktor söylenisti olabilir diye. Diger Bebegim saglikli diye kürtaj yapamiyorlar inada zarar verir diye. Sali gününe Az kaldi Allahim hakkimizda hayirlisi Neyse Onu versin Insallah
Canım aklımda sadece Darmstadt, Wiesbaden ve Mainz' ı tavsiye ettiği kaldı.
Sen ne yaptin? Randevunu erteledinmi canım?
Çok geçmiş olsun Seyla arkadaşım, İnan çok üzüldüm, inşallah büyük Allah'ım diğerini sağlıklı olarak kucağına almanı nasip ede, yarın mutlaka haberdar et bizi.
Tesekkür ederim canim Allahimdan basından beri hayırlısını istiyordum hayırlısı buymuş . Allahım gönlünüze göre versin inşallah haberleri bekliyorum
arkadaslar bugun 22:00 de catlatma ignemi vurulacagim carsamba 8:00 de op var
Seyla cim Allah sabir versin.Diger evladini saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Selamlar . Azönce doktordan geldim kızlar şükür hersey yolunda gelişimi çok iyi dedi doktorum . Allahım en yakın zamanda sizlerede nasip etsin inşallah . Dualarım hep sizlerle
Selamlar . Azönce doktordan geldim kızlar şükür hersey yolunda gelişimi çok iyi dedi doktorum . Allahım en yakın zamanda sizlerede nasip etsin inşallah . Dualarım hep sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?