almanyadan tup bebek tedavisi olan varmi?yasadiklarimizi paylasalim .

Canim ben oldenburg da tages klinikte tedavi oldum.ikinci denememde dondurulmus embryo ile hamile kaldim.

ben köln ünüversitesinde yapiyorum memnunum diyemem isyerime ve evime cok yakin sagolsunlar calistigim icin pause zamaninda gidiyorum beni fazla bekletmiyorlar hemen aliyorlar 3 asilama yaptim bakalim tüp bebek nasil olacak

burada panklinik var oradan cok memnunlar orayada benim esim gitmek istemiyor calisma saatlerim uymuyor sürekli izinde alamiyorum[/QUOTE]
Canim insallah hemen sonucu alirsin, cok fazla bekletmez rabbim..
ama benim nacizane fikrim, eger o klinik sana iyi gelmiyorsa bence degistir, uzak olsun biray eziyet cekersin ama enazindan belki sonuca ulasirsin.
bende ayni yanlisi yaptim, yakin diye klinigi degistirmedim, sonuc, basarisiz 1 asilama ,2 ivf.ve busefer denersem eger bizden 150 km uzaktaki bi klinikte denicem...
anlicagin yakin diye bile bile ise yaramayan klinikte zamanimi, umutlarimi vede parami kaybettim...

Canim insallah hemen sonucu alirsin, cok fazla bekletmez rabbim..
ama benim nacizane fikrim, eger o klinik sana iyi gelmiyorsa bence degistir, uzak olsun biray eziyet cekersin ama enazindan belki sonuca ulasirsin.
bende ayni yanlisi yaptim, yakin diye klinigi degistirmedim, sonuc, basarisiz 1 asilama ,2 ivf.ve busefer denersem eger bizden 150 km uzaktaki bi klinikte denicem...
anlicagin yakin diye bile bile ise yaramayan klinikte zamanimi, umutlarimi vede parami kaybettim...[/QUOTE]

ben 2 asilamama ve tüp bebek icin hic para ödemeyecegim sigorta ödüyor hepsini ikk dayiz biz
icsi yapilacak hic sorunumuz yok doktorumun tahmini belki benim yumurtam kalin oldugu icin sperm giremiyor icine bakalim bu tüp bebekte belli olacak

ben 2 asilamama ve tüp bebek icin hic para ödemeyecegim sigorta ödüyor hepsini ikk dayiz biz
icsi yapilacak hic sorunumuz yok doktorumun tahmini belki benim yumurtam kalin oldugu icin sperm giremiyor icine bakalim bu tüp bebekte belli olacak[/QUOTE]

Sonucu sabirsizlikla beklicem canim, haberdar et bizi..

Slm arkadaşlar, zaten kafam karışık, her geçen gün dahada karışıyor geçenlerde bana Dortmund ve Wuppertal'daki bir merkezi çok övdüler, bu merkezleri bilen varmı?

Slm arkadaşlar, zaten kafam karışık, her geçen gün dahada karışıyor geçenlerde bana Dortmund ve Wuppertal'daki bir merkezi çok övdüler, bu merkezleri bilen varmı?

Canim senin randevun bugundu bence novumda.nasildi memnun kaldinmi on gorusmeden ve klinikten, ve en onemlisi dr.dan..?
haberlerini bekliyorum canim...

Canim senin randevun bugundu bence novumda.nasildi memnun kaldinmi on gorusmeden ve klinikten, ve en onemlisi dr.dan..?
haberlerini bekliyorum canim...
İyi akşamlar canım, gerçekten mükemmel bir yer, çok içim ısındı, ama ben yolculuğa gelemiyorum hiç, 250km artı birde Stau vardı hep, canım çıktı resmen. Zaten Prof.da o kadar yolu gelmene gerek yok, ben Almanya'daki bütün merkezleri ve önemli doktorları tanıyotum, Dastadt'a yada Wiesbaden'e gitmeni tavsiye ediyorum dedi. Biraz şaşırdım ama haklı olabilir, ne yapayım bilemedim şimdi bütün doktorlar gibi, sizde tutma ihtimali çok yüksek dedi, ama Allah'ım ol demeyince olmuyor işte
Fakat sana novumu gerçekten tavsiye ederim, sigorta işini hallettikten sonra, hemen başla daha 2 taze İCSİ şansın var, bir tanede kryo. denersin, üçünden biri mutlaka tutar, çok me yaptığını bilen bir ekip çünkü...

Ahh yuregime su serptin ama, sende dedinya ol demeyince olmuyor malesef(
Peki prof ilgi ve alakasi nasildi, herseyi detayli gorustumu?
Gercektende 250 km cok fazla sanirim. Insan dayanmaz, o heyecan ve stresin icindede yol iki kati uzun gelir insana..
sen artik sansini daha once gorustugun yerde dene istersen.cunku isin yarisi uzmanin elindeyse, yarisida sans...
bu arada seylaa arkadasda unuttu bizi ( umarim hamileligi iyi gidiyordur.,

Profla çok detaylı görüşemedim malesef, dediğim gibi yol beni sersemleştirdi, sorular hepsinradan aklıma geldi, ama bir cok şeyi kendisi ben sormadan anlattı, tahlillerimi iyice inceledi sonrada bizimde senin için yapacak farklı birşeyimiz yok dedi, labuatorın iyi olması gerekiyor, o yüzden senin şu an görüştüyün yeri tavsiye etmiyorum, Darmstadt'a yada Wiesbaden'e git dedi. Darmstadt'da ve wiesbaden'de tedavi görenler internette doktorlar hakkında negatif bilgiler paylaşmışlardı, o yüzden tereddüt ediyordum, ama galiba Darmstad'ta başlamak daha iyi, fakat oradanda randevu almak cok uzun sürüyor
off, cok kararsızım

Oww iste bu kotu olmus...acaba neden oraya gidenler negatif paylasimlar yapmislarki, eger iyi biyerse?
Gerci prof.oranin laboratuvarini tavsiye etmis , doktorlari degil:))
senin ihtiyacin olan seyde iyi dollenmis embriyolar, buyuzdende belki sana orayi tavsiye etti. Bence biara ve sansini dene..on gorusmede icin isinmazsa gitmezsin.

Yok canım, aslında doktorları tavsiye etti, bu merkezlerin başındaki doktorlar uzun yıllardır bu işi titizlikle yapıyorlar, labuatolarina gerekli malzemeyi alıp, Almanya'da en iyi olmaya çalışan 3-5 merkezden birileri dedi, diğerleri asıl olarak bu konuya odaklı değiller dedi. Prof. Bu çevredeki bütün merkezleri ve doktorlarını saydı resmen, hatta uyruklarını bile biliyor:) eşim Prof. tavsiyesine uyalım diyor...
Sen neler yaptın? Seylaa arkadaş bizi unuttu gerçekten, inşallah iyidir.

Ben valla neyaptigimi bilmiyorum bile kafam okadar doluki bu tedaviden dolayi...sanirim laparoskopi icin novumu ertelicem, oyle gorunuyor.
canim aklindaysa sayarmisin hangi klinikleri anlatti..
evet seylada unuttu,.,

Kizlar ben ikinci defa dondurulmuslarla hamile kalmak istiyorum.Benim bir tane 10 aylik kizim var oda dondurulmus tedavisiyle oldu.bu denemede ikiz istiyorum isallah.Galiba gelicek ay tedaviye baslicaz.oncelikle rabbim hic evladi olmayanlara sonrada bizim gibi ikinciyi isteyenlere nasip etsin isallah.(sizce daha erken mi ikinci cocuk icin)

Insallah tedavin basariyla sonuclanir. Bence hic erken degil, denemeye basla derim canim,

mrb benimde bugun kontrolum vardi sag ve solda 6-7 ser tane yumurtam var 11-12 mm civarinda ignemide 250 den 200`e düsürdü bana hic e2 testi filan yapilmadi bu test ne zaman yapiliyor

mrb benimde bugun kontrolum vardi sag ve solda 6-7 ser tane yumurtam var 11-12 mm civarinda ignemide 250 den 200`e düsürdü bana hic e2 testi filan yapilmadi bu test ne zaman yapiliyor
Dikkat et canim, fazla yumurta olusumu kimi kadinlarda OHSS'ye neden oluyor.. bendede 2.ci denemede olustu, yumurtaliklar fazla uyarilmaya dayanmadi, cok agrili ve kotu bir surecti, Rabbim yasatmasin hic kimseye, banada...
dr bir sor istersen, riskin varsa belki onden yapilicak biseyler varsa soyler.
E2 testinide nezaman yapiyorlardi hic bilmiyorum canim, ama sanirim yapmalari gerekti diye dusunuyorm.

ohss olmaktan korktugumu söyledim bir ilac verecekti sonra cok erken bunun icin dedi henuz belli degil ohss olup olmayacagim sanirim OP den sonra verecek bilemedim simdi e2 den bahsediyor herkez bana hic tahlil yapilmadi burnumuda sokmak istemiyorum sonrada cok bilmis hasta modunda oluyorsun sen benden daha mi iyi biliyorsun konumunda da olmak istemiyorum

Hic kan tahlili yapilmadimi sende? Ben her kontrole gittigim de kan tahlilide yapiliyordu.yani yumurta gelisimini ultrason haricinde kan tahliliylede takip ediyordu benim klinik.. eger sende hic yapilmamissa biraz tuhafbence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…