- 21 Şubat 2014
- 159
- 24
- 38
- Konu Sahibi karabiber25
-
Ay canim ya, su sansa bakarmisin... gercektende nasil olucak simdi( termininde birhafta sonraydi.... bu konuda bende bilmiyorum hic, nasil olur.. peki simdi napicaksin?
Sanirim bende laparoskopi olursam essendeki termini iptal edicem
En azindan sen gidince fikirlerini yazarsin diyordum..
Ben sorunumu hallettim, sigortamı aradım ben 3 yerde ön görüşme yapmak istiyorum, Überweisung işini ne yapayım dedim, onlarda anlayışla karşıladılar, birini kendi kadın doktorumdan alicam, birini ev doktorumdan, birinide başka bir kadın doktorundan alıcam, öyle yap dediler:)
Ben Labaroskopi maalesef hiç yaptırmadım, fakat tavsiye ederim, bir an önce randevu alabilirsen novumuda iptal etmek zorunda kalmazsin, zaten novumuda hangi doktorda randevun var onuda öğrenmelisin, eğer Seyla arkadaşımızın tavsiye ettiği Prof.sa iptal etme git görüş bence, tedaviye Labaroskopi sonucuna göre devam edersin...
Slm karabiber bence kesinlikle laparaskopi yaptir. Ben yaptirmadigim icin 6 tane negatif sonuc aldim. Meger endometrios varmis bende
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Senin adina cok sevindim arkadasim, haftaya on gorusmeden sonra bekliyoruz izlenimlerini.
evet sanirim haklisin , dedigin gibi yapim.ama kadin dr bir naz bin niyazla verdi laparoskopi sevkini. Madem yeniden denicen onlar istesin laparoskopiyi dedi. Bende dedim, ben belki istemiyorum hemen tup bebek tedavisini, once bunla denim sonra belki tup bebek denicem dedim.
bakalim uberweisung istersem novum icin ne diyicek! Kesin kizar biraz
Hayırlısı inşallah arkadaşım, bakalım bu yolda sonumuz ne olacak, Allah yardımcımız olsun...
Bence hiç çekinme isterken, bu derdi bu derdin sahibi bilir ancak, anne olmak için her yolu deneyen bir kadına anlayışı yoksa kendi bilir, onun ayıbı...
Canım sizde sorun neydi, yazmıştın galiba ama unuttum:)
Bizdeki sorun, benim her iki tupumunde tikali olmasi malesef....baska konularda simdilik problem gorunmuyor.ama buna ragmen iki denemedede basariya ulasilamadi...bende buyuzden rahimin kontrol edilmesini istedim..belkide baska bi sorun var, yada busekilde belkiiiiii tupler acilir diye umut ediyorum...:) aslinda hayal kuruyorum biliyorum, acilmicagini..ama yinede denemek istiyorum... fakat biryanda da diyorum vakitmi kaybediyorum acaba
Bu kadin dr, lari bazen cok acimasizlar malesef. Yada bana oyleleri denk geldi..
Bugun hastaneyi aradim bana 23.04 icin termin verdiler, ayin 17 sinde on gorusmem olucak. Lsk ve hsk ayni gun birlikte yapilicakmis, ambulant olucak dedi hastanedeki kisi... bilmiyorum hem yaomak istiyorum, hemde diyorum acaba iyimi ediyorum yapmakla..?Hayırlı cumalar
Canım bana Hysteroskopie yapmışlardı iki denemeden sonra tutmaz ise rahme bakılması şartmış zaten, benim diğer merkez bakmıştı, bu merkezde hemen bakıldımı diye sordu, yoksa bakmalıyız dedi. Ama bende uzun sürmemişti, bir günlük iş, randevuda 4 gün icinde almıştım... Sen hemen yapmak istemiyordun zaten, bir an önce randevunu alırsan belki altıncı ay regel kanamanla bile tedaviye başlayabilirsin. Bu arada sigorta işin ne oldu?
Bugun hastaneyi aradim bana 23.04 icin termin verdiler, ayin 17 sinde on gorusmem olucak. Lsk ve hsk ayni gun birlikte yapilicakmis, ambulant olucak dedi hastanedeki kisi... bilmiyorum hem yaomak istiyorum, hemde diyorum acaba iyimi ediyorum yapmakla..?
yani aslinda sen diyorsun, iki denemeden sonra olmayinca bunu yapmayi zaten istiyormu dr, lar? Bide isin kotu yani hastanenun randevusu novumunkiyle ayni gune denk geldi:) gulermisin aglarmisin:)
Sigorta isimde basvuruda bulundum ama halen cevap gelmedi, bakalim ne cevap gelicek sigorta sirketinden..
Kod:
Aynı güne denk gelmesi kötü olmuş:) nasıl bir tesadüf, bir gün sonra olmazmıymış acaba? Yada bir gün önce, Lsk ve hsk birlikte yapılıyor zaten, bizim eşimden dolayı direk tüp bebek yapmamız gerektiği için, bana sadece hsk yaptılar. Evet canım, tüp bebek tutmama nedenlerinden biride rahim içi sorunlar olduğu için, hsk şart diğorlar...
Ozaman iyiki hsk da istemis doktorum. Bilmiyorum acaba yarin arayip gun degisikligimj isteyim hastaneden? Gerci benim adetimi hic sormadilar, normalde bu islemler adet bitiminden sonra olmuyormu? Benim enson adetim 16 martta gelmisti, ama benim adetlerim hep gecikmeli geldigi icin, sanirim o tarihte ben adetli olurum diye dusunuyorum.. adetliyken nasil, yapilirmi acaba hsk , lsk ?
Bencede yarin arayip bir sorim, yadabir tarih degisikligi yapim.Tam emin değilim canım, ama bende öğle hatırlıyorum sanki, adetim bittikten hemen sonra yapalım demişlerdi galiba. Sen yarın arayıp tekrar sor en iyisi.
Ozaman iyiki hsk da istemis doktorum. Bilmiyorum acaba yarin arayip gun degisikligimj isteyim hastaneden? Gerci benim adetimi hic sormadilar, normalde bu islemler adet bitiminden sonra olmuyormu? Benim enson adetim 16 martta gelmisti, ama benim adetlerim hep gecikmeli geldigi icin, sanirim o tarihte ben adetli olurum diye dusunuyorum.. adetliyken nasil, yapilirmi acaba hsk , lsk ?
Slm kizlar cokkk uzun zaman oldu buraya girmeyeli en son kizim dogumundan bikachafta sonra girmistim.Suan artik 9 aylik oldu benim cimcimem.Eski arkadaslardan varsa nevar neyok birozet gecsin burdan bana mesela edanur :) yenilerde hosgelmis bu sayfaya.Kizlar inanin hergece dualarimdasiniz ozellikle tedaviyle evlat sahibi olmak isteyenlere nasip etsin oncelikle rabbim diyorum.umudunuzu hic yitirmeyin ve herzaman inanin rabbime.allah hepinizin yaninda yar ve yardimcisi olsun.
Slm kizlar cokkk uzun zaman oldu buraya girmeyeli en son kizim dogumundan bikachafta sonra girmistim.Suan artik 9 aylik oldu benim cimcimem.Eski arkadaslardan varsa nevar neyok birozet gecsin burdan bana mesela edanur :) yenilerde hosgelmis bu sayfaya.Kizlar inanin hergece dualarimdasiniz ozellikle tedaviyle evlat sahibi olmak isteyenlere nasip etsin oncelikle rabbim diyorum.umudunuzu hic yitirmeyin ve herzaman inanin rabbime.allah hepinizin yaninda yar ve yardimcisi olsun.
Bencede yarin arayip bir sorim, yadabir tarih degisikligi yapim.
yada diyorumki, simdilik hic essene gitmeyip sadece bu tuplerin acilmasi icin ugrasim, eger olmazsa sonra arayip novumda termin yapim. Sen nedersin arkadasim, yada nedersiniz arkadaslar?
boylesi daha iyi olmazmi acaba? Ya hic saglikli karar veremiyorum niye(((
Hala kararsizimCanım ne yapmaya karar verdin? İnsan bu konularda hep kararsız kalıyor, Allah hayırlı kararlar almamızda yardımcımız olsun
285]ben kendimi tanitayim kölndeyim 29 yasindayim 5 senedir evliyim 2,5 senedir bebek istiyoruz ama olmadi hicbir sorunumuz yok 3 asilama yaptirdim tutmadi bu ay da insallah tüp bebek yapacagiz yarin ignelerime basliyorum gonal f 250 ile basliyacagim hakkimizda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?