- Konu Sahibi karabiber25
-
slm yeni geldim 22 tane yumurta toplanilmis yarin ogrenecegiz kac tanesi tutmus transfer sali gibi gorunuyor ostern den dolayi buda bizim sansizlgimiz
i6. gun emriyosu olacak
Ikk krankenkasseda olan arkadaslar bana soyleyebilirmi acaba ikk' nin hangi subesine baglisiniz..
ben dun aksam bi arastirdim nette, bizim burdaki ikk sudwest, oda tup bebekte % 75 karsiliyormus malesef
% 100 karsiliyan arkadaslar,Sizler hangi ikk ya baglisiniz..?
seylacigim sende ikk'daydin.hangi subesindesin acaba.?
bende ikk dayim %100 ödüyor ikk classic benimkisi istersen tlf yazayim
kostenlose ikk servicehotline: 0800 455 1111
Bizim sehirdeki ikk sudwest, Rheinland-Pfalz kesimine bakiyor sanirim.sans ya, dier butun ikk'lar % 100 karsiliyo, burdaki ise nedense % 75
ben senin yerinde olsam arayip bir sorarim belki yardimci olurlar yanlis anlamadiysam aokada ödüyor
Canim insallah pozitifi gorursun.Benim son denememde de senle ayni yumurta ayni dollenen sayisi:) 2.gun e hic takilma bazi durumlarda embriyonun anne karninda gelismesi daha saglikli oluyor.kizlar az önce aradim sordum 22 taneden 9tanesi icsi 7 tanesi ivf ile döllenmis 10 tane dondurup 2 tanesinide yarin 2. gün emriyosu olarak transfer edilecek
2. gün transferi olan varmi pozitifi gören
kizlar az önce aradim sordum 22 taneden 9tanesi icsi 7 tanesi ivf ile döllenmis 10 tane dondurup 2 tanesinide yarin 2. gün emriyosu olarak transfer edilecek
Canim insallah pozitifi gorursun.Benim son denememde de senle ayni yumurta ayni dollenen sayisi:) 2.gun e hic takilma bazi durumlarda embriyonun anne karninda gelismesi daha saglikli oluyor.
Bize guzel haberler vericeksin hep pozitif ol.dua et bol bol.surekli yatma cik gez musafirli ge git.ne kadar az dusunursen o kadar iyi.
Hadi hayırlısı, inşallah tutar, hepimiz senin için dua edeceğiz:) Allah yardımcın olsun arkadaşım
Masallah ne guzel canim, insallah karnindada tutunup seni yormadan gelir bebislerin.valla arkadadim tutucak olursa gunun hic onemi yok, sen duani et, gerisini dusunme.yeterki yaradan ol desin. Sende kendine dikkat et yeter.kizlar az önce aradim sordum 22 taneden 9tanesi icsi 7 tanesi ivf ile döllenmis 10 tane dondurup 2 tanesinide yarin 2. gün emriyosu olarak transfer edilecek
Buarada kizlar bende bugun hastanede laparoskopi icin ön gorusmemi yaptim, carsamba gunu laparaskopi ve histeroskopi ikisini birlikte olucam.bilmiyorum iyimi yapiyorum ama, girdim birkere buyola..
novumdaki gorusmemde tabi ertelendi, mayisin 7sine aldim yeni termini.
Duaya cok ihtiyacim var kizlar, nolur benide dualariniza katin, bu laparaskopi esnasinda kanallarim aciliR insallah. Gerci dr hic umut vermedi( sanirim bosu bosuna kendime eziyet edicem..
Masallah ne guzel canim, insallah karnindada tutunup seni yormadan gelir bebislerin.valla arkadadim tutucak olursa gunun hic onemi yok, sen duani et, gerisini dusunme.yeterki yaradan ol desin. Sende kendine dikkat et yeter.
bide sanirim sen basta sali gunu transfer edilicek demistin, yani 6.gun .simdi neden degistirildi, yoksa benmi yanlis hatirliyorum.
Buarada kizlar bende bugun hastanede laparoskopi icin ön gorusmemi yaptim, carsamba gunu laparaskopi ve histeroskopi ikisini birlikte olucam.bilmiyorum iyimi yapiyorum ama, girdim birkere buyola..
novumdaki gorusmemde tabi ertelendi, mayisin 7sine aldim yeni termini.
Duaya cok ihtiyacim var kizlar, nolur benide dualariniza katin, bu laparaskopi esnasinda kanallarim aciliR insallah. Gerci dr hic umut vermedi( sanirim bosu bosuna kendime eziyet edicem..
evet canim dogru hatirliyorsun dr.um sali demisti dun emriolugu aradim oda bugun 2. gun olacak dedi kacinci kalite kaca bolunmus dedim bilmediklerini bugun soyleyeceklerini soyledi 10 taneyide dunden dondurdular yasalar geregi diger sorumda soyleydi 2 tanesi yarina kadar dayanmazsa elde war sifir cunku yasa geregi dollendigi gun hemen dondurmak zorundalar buna biraz moralim bozuldu bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?