- Konu Sahibi karabiber25
-
testim carsamba günü insallah güzel haberlerle gelirim
testim carsamba günü insallah güzel haberlerle gelirim
Canim pazar gunu evde test yapicaktin, yaptinmi. ? Sonuc neydi. ? Merakta koyma bizi, hayirli haberlerini bekliyoruz.
Bize haber ver olurmu.icimden pozitif geciyor:) insallah arkadasim.
testimi yaptim canim malesef tek cizgi
yarinda kan testim var bakalim artik hayirlisi oldu oldu olmadi mayisda dondurulmuslarla deneyecegim
malesef negatif 4,5 cikmis
hemsireyle konustum büyük bir ihtimal ilaclarin etkisinden dolayi doktorum henuz aramadi onun aramasini bekliyorum
Canim ya.belki bu sefer deil ama birgun muhakkak olcakmalesef negatif 4,5 cikmis
hemsireyle konustum büyük bir ihtimal ilaclarin etkisinden dolayi doktorum henuz aramadi onun aramasini bekliyorum
mrb arkadaslar bu ay dondurulmuslarimla devam edecegim hayirlisi olur insallah
Kizlar yarin ikinci bebegim veya bebeklerim icin ongorusmem var.aslinda ilk denemem gibi heycanliyim bu benim dondurulmuslarla ikinci denem olucak isalkah ilk bebegim suan 11 aylik.isallah herseyyolunda gider ve rabbim bizim gibi evlat isteyen herkese saglikli evlatlar nasip eder
Canim insaAllah bir kez daha o mutlu haberi alirsin.Aileniz kocaman olur.
Sen yapki, banada dondurulmuslarla tekrar denemek icin cesaret vermis olursun.
Canim cok gecmis olsun.Once sagligin.Rabbim bitane nasip etti sana Allah ona uzun omur nasip etsin.4 sene beklersin zaman su gibi akip geciyo zaten.Canim bugun gorusmem biraz sorunlu gecti.dr hersey guzel tekrar deneyebiliriz bir problem gorunmuyor dedi ve ben cok sevindim.ama benim dogumdan sonraki drum bana 4 sene cocuk yapamazsin demisti ve ben bunu bugun klinikteki druma soyledim oda nedenini ogrenmek icin hastane drumla konusucakmis ve ona gore yola devam veya 4 sene beklicez mecvur yapmam ciddi sorun varsa transferini dedi.benim dogumum cok zor gecmisti ve cok kanamam olmudtu son anda sezeryan oldum ve dikislerim cok fazla ve halada agriyorlar aslinda.artik ikihaftasonunda buyuk karar verilicek.rabbim hakkimda hayirlisini versin.bu arada dondurulmus tesavisi gercekten cok kolay ve rahat.Sakin panik yapma bukonuda ve herzanan olumlu olmaya bak :))
Canim cok gecmis olsun.Once sagligin.Rabbim bitane nasip etti sana Allah ona uzun omur nasip etsin.4 sene beklersin zaman su gibi akip geciyo zaten.
Bana gelince daha once stuttgartta bi taze bi dondurulmus denedim.Darmstadtta 3.denememi yaptim simdi orda don.var.Ama esimde bende cesaret edemiyoruz
Benim kizimda dondurulmustu ve hersey cok rahat olmustu.isallah rabbim yuzune guler ve bebegine en kisa zamanda kavusursun.ben ikinci dondurulmus denememde 3tane embryo birakmalarini istedim.drm cok zararli yasin genc (26) hepsi tutar ve hep hamileligin hastanede gecer diyor istersen birakirim ana ben sorumluluk almam sen imza atarsin diyor.bende ok dedim fur bakalim 2hafta icinde karar ciksinda belli olur artik napicam.ilk denemde de 2tane birakmislardi ve dondurulmus denemdede 2tane sadece 1tuttu.kusmet artik ayy keske 3ude tutsa :))ama rabbim saglikli nasip etsin isallah
Merhaba bayanlar, dun gorusmem vardi essen novum klinikte.
aslinda bakinca dunku gorusme bize pek ic acici gelmedi malesef
Niye derseniz, ben hastaneden aldigim bauchspiegilung sonucunuda beraber goturup prof.gosterdim, daha onceki klinikte kanallarin kapali dendi, oysa burda acik oldugu yaziyor dedim.ben madem kanallarim acik istiyorumki asilamayla deniyelim dedim. Ama prof. Bana dediki, burda kanallarina ek bir kontrol yapilmamis, yani islevini yerine getiriyormu getirmiyormu diye.belki acik ama, funktionfähig degildir dedi ( onasil oluyorsa artik ,birde bu cikti , bunuda hic bilmiyordum, duymamistim)..asilama olmaz, tup bebek dedi.birde esimin sperm sonuclarina ilk defa o dediki hareketliliginde kisitlama var, simdiye kadar urologda, dier klinikte hic bundan bahsetmemisti. En iyisi sen tup bebek yap dedi. Ve bana niye tutmadigiyla ilgili bir aciklama getirmedi, yada sana bunu bunu deniyelim ekstradan diyede bisey demedi. Dier klinik gibi hemen basit bir kan alindi, musait olunca gel basla dedi.sadece tek degisiklik, dier klinik hep uzun protokol uyguladi, bu dedi yok kisa protokol uygulicaz busefer dedi, birde dier ikisi ivf di, buda dierini uygilicak busefer,
simdi arkadaslar ben acikcasi pek bir farklilik ve arastirma gormedim, hemen tup bebege yonlendirildim, sizce ben neyapim, guvenimi yoksa , baska arastirmam gereken birseyler varmi, nolur fikir verin , prof dedikleri nekadar dogrudur, bana bir yardim ya
canim benim moralini hic bozma bizim doktorlara inanmaktan güvenmekten baska bir sansimiz yok eger tüplerin islevini görmüyorsa hic asilamayla zaman kaybetme derim bak bizde hicbir sorun olmadigi halde 3 asilamada tutmadi
benim doktorum gecen ay 2 tane ivf koydu tutmadi bu ayda dondurulmus ivf den koymak istiyor. ICSI den daha fazla sansi varmis kendiliginden döllendigi icin diyor
moralini yüksek tut kararini ver inancini yitirme tedaviye devam insallah kisa zamanda bebeklerimize kavusacagiz bu arada yasin kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?