almanyadan tup bebek tedavisi olan varmi?yasadiklarimizi paylasalim .

YAKI BANDI ILE HAMILELIK
Birde kizlar ben nette arastirdigim kadariyla, vede dahaonce bir cok tanidik soyledi ama yapmadim. Yaki bandi ile hamile kalinabiliyormus., deneyenlerin buyuk bir kismi hamile kalmis.bende dusundum acaba carsamba gunu belime yapistirsam, transfere oyle gitsem sizce bir yan etkisi yada sakincasi olurmu? Yakinin herhangi bir ilac gibi yan etkisi varmi bilmiyorum, oyuzden sizlere sormak istedim. Bilen veya deneyen varsa banafikir versin nolur..

Slm canım, telefonda internetim az olduğu için her zaman giremiyorum, hayırlısıyla toplama işlemin bitmiş çok şükür 5 biraz az olmuş, ama hiç canını sıkma, veren Allah birlede verir. Sanki içimden bir his bu defa tatlımı tatlı bir bebişin olacak diyor, gerçekten öyle hissediyorum :)
Sıcak bant olayını hiç duymadım, fakat fikir yürütecek olursam, sıcak bantın özelliği kan dolaşımını hızlandırıyor olması, fakat bu işleme yumurta toplamından sonra günde 1 tane aspirin100 alarakta yapabilirsin, bazı Dr. öneriyor, ayrıca transferden sonra küvete girmeyin, hamama/saunaya gitmeyin, güneyşte kalmayın diyorlar sıcak bant bu yüzden zararlıda olabilir, ama defiğim gibi bilmiyorum, sadece fikir yürütüyorum...
Bol şans arkadaşım, Rabbim yardımcın olsun inşallah
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr”
Bunu hep oku canım, Rabbim işini hep kolaylaştırsın inşallah

Son düzenleme:

Yoklugun hissediliyordu canim, yazinla yuregimi isittin. Ah birde buna ben inansam ,.insaallah olur busefer pozitifi gorurum..
aspirini iciyorum , ikinci denemede baslamistim. Sicak band denememistim :) birde onumu denesem acaba diye dusunuyorum, ama cesaret edemiyorum.
Sence yumurtalar neden bukadar azkaldi bir bilgin varmi canim. Bukadar bosa gitmesi normalmi ?
Sen nezaman basliyor sun tedavine

Ubrrs

uberstimulation olmadinmi canim , cunku 20 tane yumurta yuksek bir rakam. Ben gecen tedavide 17 toplandi ve uberstimulation oldum, hemde cok kotu.. bundada 11yumurtayla hafif birsekilde oldum.. belirtiler var ama cok sukur gecen seferki gibi degil...
ilaclarini hangi dozajda ve kacgun aldin canim?[/QUOTE]

Ubrrs

uberstimulation olmadinmi canim , cunku 20 tane yumurta yuksek bir rakam. Ben gecen tedavide 17 toplandi ve uberstimulation oldum, hemde cok kotu.. bundada 11yumurtayla hafif birsekilde oldum.. belirtiler var ama cok sukur gecen seferki gibi degil...
ilaclarini hangi dozajda ve kacgun aldin canim?[/QUOTE]
Tabiki rahatsiz oldum canim cok zor gecti bu sürec.Doktorum agri kesici alabilecegimi söyledi ama ben fazla kullanmadim. Bi de PU sirasinda cok agrim oldugunu söyleyince narkozdan önce agri kesici bi igne yaptilar onun cok faydasi oldu.Ilacim Menogon hp 75 di,ilk 3 gün 3lü, 4 gün 2li,1 gün de 1 li yaptim.
az kaldi persembeye

Bazen öyle oluyor demekki, benimde ilk iki denememde 14 ve 13 tanesi döllenmişti 16 taneden, fakat son İCSİ de 14 yumurtadan sadece 7 tanesi döllendi ve hiç dondurulamadı. Bir kezde dondurulmuşlarla tutmamıştı zaten, şimdi Darmstadt'ta 5. Transferim olacak haftaya Pazartesi gibi görünüyor...

Ayy desene pespese o heyecani yasicagiz...ya insaalah 2014 son ayinda bize gozaydinligiyla veda eder, yeni seneye yeni canlarla gireriz arkadasim..
artik pozitifi gormeye gercekten cok ihtiyacimiz varya ...
dualarimdasin inan, her kendime dua ettikce, icinde sana da ediyorum..

Tabiki rahatsiz oldum canim cok zor gecti bu sürec.Doktorum agri kesici alabilecegimi söyledi ama ben fazla kullanmadim. Bi de PU sirasinda cok agrim oldugunu söyleyince narkozdan önce agri kesici bi igne yaptilar onun cok faydasi oldu.Ilacim Menogon hp 75 di,ilk 3 gün 3lü, 4 gün 2li,1 gün de 1 li yaptim.
az kaldi persembeye[/QUOTE]

Neyseki cok sukur senin emeklerin bosa cikmadi canim, sagsalim kucaginada al insallah. Ben hep gonal f kullandim, menogonun dozajini anlamadim oyuzden,
birde kotu haber sanirim grip oluyorum tam transfere iki gun kalmisken hicde iyi olmadiya bu,. Oksuruk ve hapsirikla icimde nasil tutacamki bebisleri., buseferki bahanede bu oldu simdi
Okadar hapsirikla tutacagi varsada tutmaz gayri..hatirliyorumda, ilk denememde transferde masadan kalktim daha 10 adim atmadan bir hapsirik tuttu beni inanilmaz, pespese oyle bir hapsiriyorumki , hasta felanda degilim oysa, birdenbire nolduysa artik., sonra zaten sonuc ortada ..artik etkisi varmiydi yokmuydu bilmiyorum tabi,

Canim birde ben seylaa arkadasin yazdiklarini okudum, neler yapmis diye anlatmisti,yazdiklarini kopyalayip yapistiriyorum, belki isine yarar.

canim ben tedaviye basladigimda igneyle birlikte hergun 1 bardak taze slkllmis nar suyu ve 1 Tatli kasigi cörek otu yagi ictim.Yumurtalar toplandigi gun nar suyuna devam transfere Kadar ama cörek otu yagini biraktim.Ayrica hergun meryem suresini okudum suya ve ictim.Meryem suresini 41 e tamamlamam lazim simdi kayinvalidem okuyor hergun ben suyu iciyoum.Ayrica 7474 defa Rabbi la tezerniy ferden ve ente hayrul varisyn i okudum misir tanelerine ve onlaridayedim.Transfere giderken yine bu ayeti okudum surekli.BideTransfer icin beklerken meryem suresini okudumyine.Transfer icin catala ciktigimda esimle birlikte devamokuduk besmele cektik önce sonra Rabbi la tezerniy ...... i sürekli okudum Taki kalkana Kadar.SaDECE 10 dk yattimDoktor ayaklarini ust uste atti acma hemen dedi.Sonra oradanciktim esimle alisverise gittim hicbirsey kaldirmadim
bunlari yapmis, ben simdilik meryem suresini okuyorum, birde o Ayeti kerimeyi okumaya basladim..

Hastalik degil o canim, bünye zayif düstügü icin grip oluyorum hissi veriyor. Ben de PU dan sonra 3 gün öyleydim sürekli hapsirik yorgunluk oluyordu. Ama sen bol bol meyva yemeye calis ve dinlen. Transfere kadar toplanirsin umarim.Bi de hapsirmayla, öksürmeyle tutmayacak bisey degil korkma.kendini korkutmak icin yer arama, tutacak bu bebisler.

Ya iyiki varsiniz hepiniz. Gercekten sayenizde morelim duzeliyor :) hele sen gercekten okadar pozitifsinki , cok cok tsk ediyorum, beni unutmayip boyle pozitif umut dolu cevaplar yazdigin icin...
birde kizlar diyorumki soyle sicak su dolu bir kuvete uzansam buaksam, acaba transfer oncesi kuvette uzanmak rahme zarar verirmi ? Fikirlerinizi bekliyorum..

Allah dualarını kabul etsin inşallah, ben bu defa çok heyecanlanmamaya çalışıyorum ama senin heyecanın benide sardı:) 2015 e hamile girmek çok güzel hayal gerçekten, inşallah gerçek olur:)
Transferden bir gün önce küvette yatabilirsin hatta papatya çayı yapıp içine dökün diyorlar. Ama transferden sonra 3 gün duş alma ve hamileliğin 8. ayına kadar küvette yatmayın diyor doktorlar. Transferin 2. gününden itibaren, her gün 15-20 dakika yürüyüş yap, bol meyve hurma ye, 2buçuk litre su iç. Ha birde yolun uzun olduğu için doktordan rica et, transferden sonra 1 saat uzan dinlen orda, itiraz etmezler mutlaka. Benimde nacizane tavsiyelerim bu kadar:)

Evet ya cok saol canim, gercekten aklima gelmeyen seyleri hatirlatiyorsun Allah senden razi olsun,
insaalah canim rabbim busefer yuzumuzu guldurucek,2015bambaska olucak. Kendimden once sana diliyorum canim hayirli bir cift evlat, insaalah busefer bizi mutlu edecek verecegin haberin ve hep birlikte o mutlulugu yasicaz..oh sicak bir kuvet istedigim tek seydi :) iyiki yasak degilmis cok sukur.

Kizlar sakin küvete filan girmeyin enfeksiyon kapma riskiniz yüksek oluyor. sadece dusla idare edin bu ara. Hem PU hem de transferden sonra cok tavsiye edilmiyor diye biliyorum.
2015 te nüfus patlamasi yasanacak bizim yüzümüzden.ikinizin de ilk cocuklari olacak sanirim, ikizle baslarsiniz insallah , eviniz bebe gürültüsünden gecilemesin insallah...

Ama ben girdim yaaa

Kizlar , transfer esnasinda idrar kesesi dolu olmasi gerekmis bilen varmi? Ben ilk iki denemede yaptirmadi drum. Ama turkiyede hep yapiliyormus. Sizce etkisi varmi, siz yaptinizmi istedimi drunuz.. ? Birde ben valla yapmak istiyorum ama, zaten cisimi cok zor tutuyorum o sekilde transferde nasil beklicem ya bilemiyorum.ama etkisini faydasini bilen varmi , ise yariyormu o sekilde transfer etmek ?

Slm kiz lar bende araniza katiliyorum 11 yillik evliyim 9 yasinda cok sükür bir evladim var ama malesef 5 yildir denememize ragmen ikinci cocugumuz olmadi ve uzun ugraslardan sonra bugün ilk ignemi vurucam yani icsiye basliyorum umarim insallah rabbim yeniden nasip eder herkese icin de banada... desteklerinizi esirgemeyin

Evet türkiyede öyle yapiliyormus diye okudum ben de, ama benim doktorumun öyle bi istegi olmadi.nasil bi faydasi varki benim aklim ermedi....

Hos geldin canim, insallah ilk denemede tutturursunuz.Rabbim yavrunu sana bagislasin, zaten tecrübelisin ikizin olursa bas edebilirsin yani. Nerede kaliyorsun ve tedavini nerede yapiyorsun canim, biraz bilgi verir misin ??

Sagol canim amin insallah Ben münihte kaliyorum ve merkezimde Burda okadar heyecanliyimki anlatamam cok diliyorum insallah allahim hepimize nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…