- Konu Sahibi karabiber25
-
Canim tekrar gozun aydin olsun, darisi bizim basimizida olsun. Ve dualaruna bizleride katmayi unutmadigin Icin Allah razi olsun.Bu gün kan testi sonucunu bildirdiler, Transfer + 14 hcg 990. Hemsire normal sinirlarda oldugunu söyledi, iki hafta sonraya kontrole cagirdilar. Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun insallah, her aklima geldiginde dua ediyorum sizin icin
Ilk önce tedavin hayirli olsun canim, sonunda mutlu haberler verirsin bize insallah. Heyecanini anliyorum ama o umutsuzluk kelimesini hic sevmedim haberin olsunKizlar ben 3.cu denemenin startini verdim, dun itibariyle adetim basladi, kisa protokolle tedavim yarin basliyor. Cok ama cok heyecanli ve bir okadarda umutsuzum,sanki buda tutmicak gibi bir his var icimde. Dualariniza cok ihtiyacim var. Insaaaallllllahhhh busefer Allah benim ve butun isteyenlerin yuzunu guldursun. Gelismelerden sizleri haber etmeye calisicam, psikolojim izin verdigi muddetce tabi...
Umarim dediklerini yapabilir ve kendimi stresten vede umutsuzluktan uzaklastirabilir canimIlk önce tedavin hayirli olsun canim, sonunda mutlu haberler verirsin bize insallah. Heyecanini anliyorum ama o umutsuzluk kelimesini hic sevmedim haberin olsun.Önce sen inanacaksin , Allahin izniyle tutacak, sen de ay sonunda buradan bize haber vereceksin TAMAM MI????? Stresten uzak duruyorsun, inaniyorsun ve normal günlük yasantina devam edip tedavide oldugunu unutuyorsun , anlastik mi?Bak bu cok önemli, psikolojini alt üst etmiyorsun canim anlastik mi?Bu sefer olacak deyip besmele cek ve insallah Rabbim hakkinda hayirlisini verecek
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah, umarım bu son olur, Allah büyüktür, yüreğini ferah tut, Rabbim ikiz versin inşallah, hayırlısını göstersinUmarim dediklerini yapabilir ve kendimi stresten vede umutsuzluktan uzaklastirabilir canim
insaallah dedigin gibi buayin sonunda bende oguzel haberi paylasabilirim sizinle .
nolur dualarinizi eksik etmeyin, yeni bir yikimi nasil kaldiricam bilmiyorum..
Benim ultraschal konrolum dundu canim, zaten tedaviye basladigimdan beri bu ilk ve tek us kontrolu oldu.cumartesine yumurta toplama icin termin verdi. Ve essenden gercekten hic ama hic memnun degilim canimRabbim yüzünü güldürsün inşallah, umarım bu son olur, Allah büyüktür, yüreğini ferah tut, Rabbim ikiz versin inşallah, hayırlısını göstersin
Ne zaman transfer günün? Kaç yumurta toplandı? Yaz hepsini lütfen
Canım benim yaaa, çok üzüldüm, gerçekten büyük stres atlatmışsın, ama normalde kliniğin yakınındaki eczanelerde gerekli bütün ilaçlar fazlasıyla bulunur, ben hatta, progesteron vajinal hapları hiç sevmedim, sanki bir işe yaramadan tekrar geri çıkıyor gibime geldi, göbekten iyne olarak istedim, Dr. kimse istemediği için hiç yazmıyoruz dedi, ama reçeteyi eczaneye verdiğimde hemen Lager den getirdi eczacı. Seninki tam şanssızlık olmuş. Wiesbaden'deki doktorda sorularımı hep düzgün bir şekilde cevaplamıyordu ama 24 saat ulaşabilmem için cep numarasını vermişti.Benim ultraschal konrolum dundu canim, zaten tedaviye basladigimdan beri bu ilk ve tek us kontrolu oldu.cumartesine yumurta toplama icin termin verdi. Ve essenden gercekten hic ama hic memnun degilim canimbenim gercekten doktorlardan yana sansim yok.cok ilgisiz, alakasiz ve ters orda calisan herkes.hicbir aciklama yok, ozen yok, vede uygulanan gerekli hicbirsey yok malesef.
en kotusude dun yasadigim seydi, bana yumurta catlamasin diye orlagutan diye igne yazmisti prof.tedaviye basladigimda gonalla birlikte.ama igne sadece 2 gunluk yazildi.pazar ve pazartesi kullandim orlagutani,dun gittigimde, gonal ve orlagutana 2 gun daha devam etmem soylendi, receteyi verdi elime git bugecede saat tam 10 da orlagutan vurul dedi, isin aci tarafi ben receteyi eczaneye verince bu ilaclar en erken yarin elinde olur, malesef bugun bulamazsin demezlermi...o anki sok ve uzuntumu anlatamam canim ya.olamaz bu ilaci buaksam mutlaka vurulmam gerek aksi takdirde yumurta erken catlar tedavi bosa gider diye nerdeyse orda aglicaktimnekadar yer arindi yok , en erken yarin diyorlar. Klinigi ariyorum kapanmis, notruf handy aradim, hemsire diyor, ya ben bilemem vurmasan ne olur, sen bir yarim saat sonra yine ara seni dr yonlendirim, o simdi eve gidiyor srnle konusamaz.o stresi o korkuyu caresizligi nasil anlatimki. ama yuce rabbim okadar buyuk ki , kuluna nasil heryerde yetisiyor anlatamam. O arada eczanede calisan bir bayan portekizli oda cocugu olmuyor diye vakti zamaninda tedavi gormus.birden o geldi ontarafa ve beni sorunca olani anlattim, ve inanirmisin tedaviden kendisinde kalan bir orlagutan igne oldugunu, ama tam emin olmadigini, belkude tarihinin gecmis olacigini soyledi.numarami alip eve gidince beni aricagini varsa gidup almam icin haber edecegini soyledi.ya uzuntu ve korkunun icinde o sevinci anlatamam, o nasil bir tesaduf, nasil bir rastlanti.iste coj sukur bayan haber etti, birtane ignesi varmis , gece gidip akdim ve vuruldum. Ama boyle bir lakayitlik umursamazlik olurmu canim, ya okadinda olmasaydi , dusunemiyorum bile neolurdu
verdikleri receteyi bilmeleri gerek, ona gore yeterli dozda onceden yazip temin ettirmeleri gerek.ama gercekten, kimsenin kimseden haberi yok sanki. Gercekten hicmi hic memnun degilim. Nolur dua edin buseferki emeklerimde bosa gitmesin..guvencim inancim kalmadi burdaki drlara artik
Ve cumartesi gunku surprizleride anlatirim sana canim sonra. Bakalim ogun neler bekliyor beni. Buyuk ihtimal yine uberstimulation riskim var, ve bunu us de gordugu halde sordum ama bana bir ilac yazmadi.sen basarirsin atlatirsin birsey olmaz diyor :))) nekadarda kolay geliyor o aci ona. Ya ben cildiricam galiba dusundukce. Oyuzden de okadar yazmisim..kafani sisirdim kusura bakma canim.
simdi anlicagin gidis gelis bana 3 saate mal olan o klinikte basari sansimin hicde yuksek olmadiginin farkindayim malesef,,.
Morel ve destegin Icin tskler canim. Dualarima senide katiyorum.umarim guzel haberi birlikte alicaz,Canım benim yaaa, çok üzüldüm, gerçekten büyük stres atlatmışsın, ama normalde kliniğin yakınındaki eczanelerde gerekli bütün ilaçlar fazlasıyla bulunur, ben hatta, progesteron vajinal hapları hiç sevmedim, sanki bir işe yaramadan tekrar geri çıkıyor gibime geldi, göbekten iyne olarak istedim, Dr. kimse istemediği için hiç yazmıyoruz dedi, ama reçeteyi eczaneye verdiğimde hemen Lager den getirdi eczacı. Seninki tam şanssızlık olmuş. Wiesbaden'deki doktorda sorularımı hep düzgün bir şekilde cevaplamıyordu ama 24 saat ulaşabilmem için cep numarasını vermişti.
Ama boşver önemli olan Biologların iyi olması, islerini iyi yapsinlarda bizle çok konuşmasalarda olur diye düşün, üzme minik benişlerini, sana ve onlara morel lazım, bu defa olacak inşallah, bende bu ay dondurulmuşlarimla Darmstadt' da denicem, birlikte hamile olacağız inşallah, büyük Allah'ım yardımcımız olsun, olur inşallah
Basina sanssiz seyler gelmis canim ama sakin ümitsizlige kapilma. Bizim gibi ailelerin daha cok ilgiye ve destege ihtiyaci oldugunu bilmiyor mu bu doktorlar ve hemsireler. Benim ne doktorumdan ne de klinigimden yana böyle bir sikayetim olmadi Allahtan. Hepsi cok sefkatle yaklasiyorlardi,sagolsunlar.Yarin son terminim var orada, insallah bebegimizin ya da bebeklerimizin kalp atislarini duyduktan sonra bizi normal kadindoktorumuza yönlendirecekler. Sen de tüm olumsuzluklara ragmen bu isi basaricam diye cik yola, sakin hemen ümitsizlige kapilip su koyverme canim. Bunu basaricaksin sen hem de o duyarsiz klinigine ragmen ve bu onlarin degil senin azmin ve basarin olacak.Benim ultraschal konrolum dundu canim, zaten tedaviye basladigimdan beri bu ilk ve tek us kontrolu oldu.cumartesine yumurta toplama icin termin verdi. Ve essenden gercekten hic ama hic memnun degilim canimbenim gercekten doktorlardan yana sansim yok.cok ilgisiz, alakasiz ve ters orda calisan herkes.hicbir aciklama yok, ozen yok, vede uygulanan gerekli hicbirsey yok malesef.
en kotusude dun yasadigim seydi, bana yumurta catlamasin diye orlagutan diye igne yazmisti prof.tedaviye basladigimda gonalla birlikte.ama igne sadece 2 gunluk yazildi.pazar ve pazartesi kullandim orlagutani,dun gittigimde, gonal ve orlagutana 2 gun daha devam etmem soylendi, receteyi verdi elime git bugecede saat tam 10 da orlagutan vurul dedi, isin aci tarafi ben receteyi eczaneye verince bu ilaclar en erken yarin elinde olur, malesef bugun bulamazsin demezlermi...o anki sok ve uzuntumu anlatamam canim ya.olamaz bu ilaci buaksam mutlaka vurulmam gerek aksi takdirde yumurta erken catlar tedavi bosa gider diye nerdeyse orda aglicaktimnekadar yer arindi yok , en erken yarin diyorlar. Klinigi ariyorum kapanmis, notruf handy aradim, hemsire diyor, ya ben bilemem vurmasan ne olur, sen bir yarim saat sonra yine ara seni dr yonlendirim, o simdi eve gidiyor srnle konusamaz.o stresi o korkuyu caresizligi nasil anlatimki. ama yuce rabbim okadar buyuk ki , kuluna nasil heryerde yetisiyor anlatamam. O arada eczanede calisan bir bayan portekizli oda cocugu olmuyor diye vakti zamaninda tedavi gormus.birden o geldi ontarafa ve beni sorunca olani anlattim, ve inanirmisin tedaviden kendisinde kalan bir orlagutan igne oldugunu, ama tam emin olmadigini, belkude tarihinin gecmis olacigini soyledi.numarami alip eve gidince beni aricagini varsa gidup almam icin haber edecegini soyledi.ya uzuntu ve korkunun icinde o sevinci anlatamam, o nasil bir tesaduf, nasil bir rastlanti.iste coj sukur bayan haber etti, birtane ignesi varmis , gece gidip akdim ve vuruldum. Ama boyle bir lakayitlik umursamazlik olurmu canim, ya okadinda olmasaydi , dusunemiyorum bile neolurdu
verdikleri receteyi bilmeleri gerek, ona gore yeterli dozda onceden yazip temin ettirmeleri gerek.ama gercekten, kimsenin kimseden haberi yok sanki. Gercekten hicmi hic memnun degilim. Nolur dua edin buseferki emeklerimde bosa gitmesin..guvencim inancim kalmadi burdaki drlara artik
Ve cumartesi gunku surprizleride anlatirim sana canim sonra. Bakalim ogun neler bekliyor beni. Buyuk ihtimal yine uberstimulation riskim var, ve bunu us de gordugu halde sordum ama bana bir ilac yazmadi.sen basarirsin atlatirsin birsey olmaz diyor :))) nekadarda kolay geliyor o aci ona. Ya ben cildiricam galiba dusundukce. Oyuzden de okadar yazmisim..kafani sisirdim kusura bakma canim.
simdi anlicagin gidis gelis bana 3 saate mal olan o klinikte basari sansimin hicde yuksek olmadiginin farkindayim malesef,,.
Canım blasta kaliteli Embryo demek, benden hiç elde edilemedi maalesef, ama onun için ek ücret diye bir şey yok, kalanları dondurmak için istemiştir bence. Kaçtane yumurtan oluştu acaba? eğer sayı olarak yeterliyse imsi yaptır, yani spermlerinde büyüteçle inceleyip gerçekten kaliteli olanları kullanıyorlar ve sonrada Embryoskopla takip etsinler, 5.gün transferi iste, ve diğerlerinide 5. Gün dondurt, bunlara hep extra ücret talep ediyorlar fakat, bir şeyleri farklı yapmalıyız, ben dondurulmuşlarda tutmazsa mutlaka bütün bu tıbbi aletlerden faydalanmak istiyorum, bu benim son şansım olacak çünkü, ve mutlaka 3 tane Embryo transfer edilmesini isteyicem, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ...Morel ve destegin Icin tskler canim. Dualarima senide katiyorum.umarim guzel haberi birlikte alicaz,
birde canim bir sorum olucakti, novum blastosistin kultur icin benden ek ucret talep ediyor , normalde benim eski klinigim blastosisti benden hicbir ek ucret talep etmeden yapmisti ilk denememde.ben biraz huzursuz oldum, zaten guven eksikligi olustugu icinde dahada bir rahatsiz oldum..bilmiyorum bu blast hususunda bana biraz aciklama yapabilirmisin, yada yapan olurmu acaba ? Ucret talep etmesi normalmi? Zaten ilk iki denemede malesef blast ise yaramamisti, sonuc negatifti. Yani blasta karsi hic bir istegim bile yokacikcasi.
Cani, simdi klinikle konustum, gercekten boyle birsey duyadim. Embriyoyu 5 , ci gune kadar bekleticeksem bu parayi vericekmisim. Yoksa 2.ci gun embriyosu transfer edilecekmis.yani bunu dondurmak icin istemiyorlar, sahtekar acgozlu akbabalar..hakkimi bu isini iyi yapmayan dr, lara haram ediyorum.. oyle sinirliyimki tedaviyi bile iptal edesim geliyo. Napim nasil karar verim bilmiyorum.okadar sinirliyimki blast istemicem galiba, sirf onlar para kazanmasin diye.. ama yanlis karar vermektende korkuyorum.. napim bilmiyorumm yaa..Canım blasta kaliteli Embryo demek, benden hiç elde edilemedi maalesef, ama onun için ek ücret diye bir şey yok, kalanları dondurmak için istemiştir bence. Kaçtane yumurtan oluştu acaba? eğer sayı olarak yeterliyse imsi yaptır, yani spermlerinde büyüteçle inceleyip gerçekten kaliteli olanları kullanıyorlar ve sonrada Embryoskopla takip etsinler, 5.gün transferi iste, ve diğerlerinide 5. Gün dondurt, bunlara hep extra ücret talep ediyorlar fakat, bir şeyleri farklı yapmalıyız, ben dondurulmuşlarda tutmazsa mutlaka bütün bu tıbbi aletlerden faydalanmak istiyorum, bu benim son şansım olacak çünkü, ve mutlaka 3 tane Embryo transfer edilmesini isteyicem, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ...
vericeksin canim o güzel haberi,buna önce kendin inanan.Unutma inanmak basarmanin yarisidir.Blasto isine gelince ilk defa duyuyorum böyle biseyi,sen yine de arastirip son karari kendin ver canim.Tutacagi varsa blast olmasina da gerek yok zaten, sen yine de icinin rahat edecegi sekilde yap bence.GerceRcekten yazdiklarin iyi morel oldu canim ya..evet okadar ilgisiz klinige ragmen hala devam etmekte bile suphe ediyorum kendimeama iste gereken azmi gostermek lazim. Yok asistent h. Icin degil. Resmen blast kultur icin diyo.bende anlamadim noluyor..insaallah verecekmiyim acaba o guzel haberi..
sanada bebeklerinle guzel gececek omurler diliyorum canim.. haberlerin bize umut veriyorbu karanlik yolda
Canım önce bir sakın ol, hiç bir şeyin canını sıkmasına izin vermemelisin, ama doğru, blast diyince ben tam anlamadım, onlar 2. Gün rast gele iki tanesini transfer edelimmi yoksa 5 gün bekletip, aralarından blast olanını yada en iyi iki tanesinimi transfer edelim diye soruyorlar, bu durumda yumurtalarından sadece 3 tanesi döllendirse 2. Gün üçünüde koydur derim, ama fazla ise o zaman tabiki 5 gün bekletip, en iyi 2 tanesini transfer ettirmeni tavsiye ederim, bazı klinikler paket hesap değilde böyle parça parça fatura yapıyor kızma yani, sen tabi kliniğe bir kere gıcık olunca her şey batmaya başladı:) gerginlikte var... Ama demekki buda Rabbimin bir sınavı, çağresizliğimizden faydalanan kliniklerde bizim sınavımızın bir parçası, inşallah bu kez son kez muhtaç olacağız, büyük Allah'ım bize sağlıklı, hayırlı, imanlı, uzun ömürlü evlatlar versin inşallah ÂminCani, simdi klinikle konustum, gercekten boyle birsey duyadim. Embriyoyu 5 , ci gune kadar bekleticeksem bu parayi vericekmisim. Yoksa 2.ci gun embriyosu transfer edilecekmis.yani bunu dondurmak icin istemiyorlar, sahtekar acgozlu akbabalar..hakkimi bu isini iyi yapmayan dr, lara haram ediyorum.. oyle sinirliyimki tedaviyi bile iptal edesim geliyo. Napim nasil karar verim bilmiyorum.okadar sinirliyimki blast istemicem galiba, sirf onlar para kazanmasin diye.. ama yanlis karar vermektende korkuyorum.. napim bilmiyorumm yaa..
:)) maaşallah, ben ikiz bekliyordum aslında senden☺, Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah, canım kryo versuch tu değilmi seninki? Umut oldun bize resmenCanim ben sabah kontrole gittim, bebegimin kalp atislari baslamis, minicik bir kalp pit pit atiyor.Eve geldikten sonra kizlarimizla da paylastik artik haberleri olsun istedik.Büyük kizimin tepkisi normaldi, gelip sarildi bana. Kücük kizim( zaten her firsatta benim niye kardesim olmuyor, ben kardes istiyorum diye basimizin etini yiyordu, artik ümidini kesmisti bizden ki artik cok söylemiyordu), deli gibi tepinip durdu, dogru söyleyin kimin bu bebek, kiz mi oglan mi, Gercekten bizim mi????diye sorup durdu yavrum.Simdi biraz normale döndü.
:)) maaşallah, ben ikiz bekliyordum aslında senden☺, Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah, canım kryo versuch tu değilmi seninki? Umut oldun bize resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?