almanyadan tup bebek tedavisi olan varmi?yasadiklarimizi paylasalim .

Hangi merkezde tedavi oluyorsun? Ben de Ulm ayakin kaliyorum, Ulm da tedavi oldum ben,simdi 8. haftamizin icindeyiz. Iki tane de kizim var benim, bu ücüncü bebisimiz olacak insallah...

Ne güzel canim cok sevindim masallah iki evladin var insallah ücüncüsünüde hayirlisiyla kucagina alirsin. Münihte kinderwunschzentrum pasing

Hosgeldin canim aramiza, Allah bu ugurda ugras veren herkese ve sanada hayirlisini versin., umarim Ilk seferde hemen alirsin iyi haberleri..
sana ne teshis koydular canim, sorun varmi, yoksa sebebsiz inferlitemi ? Ve hangi protokulu uyguluyorlar sana , uzunmu , kisa protokolmu ... ve negibi tetkikler yapiliyor?

st: 37867380 .!.:
Evet türkiyede öyle yapiliyormus diye okudum ben de, ama benim doktorumun öyle bi istegi olmadi.nasil bi faydasi varki benim aklim ermedi....
Okudugum kadariyl, Idrar kesesi dolu olunca rahim o sayede duz bir pozisyon aliyormus, embriyo transferi esnasinda rahimde herhangi bir egrilik olursa bu transferi etkiliyomus.. yani katetar saga sola carpmadan direk yerine giriyormus herhalde bilmiyorum artik, faydasi varmi, oyuzden bende belki birinin fikri olur diye sordum. cunku Almanyada pek duymadim sanirim bu sekilde transferi. Ama benim klinik yapilacaklar dikat edilecekler listesine yazmis.. kese dolu olsun diye .. iste bakem yarin nasil beklucem o sekil : p

st: 37867380 .!.:
Evet türkiyede öyle yapiliyormus diye okudum ben de, ama benim doktorumun öyle bi istegi olmadi.nasil bi faydasi varki benim aklim ermedi....
Okudugum kadariyl, Idrar kesesi dolu olunca rahim o sayede duz bir pozisyon aliyormus, embriyo transferi esnasinda rahimde herhangi bir egrilik olursa bu transferi etkiliyomus.. yani katetar saga sola carpmadan direk yerine giriyormus herhalde bilmiyorum artik, faydasi varmi, oyuzden bende belki birinin fikri olur diye sordum. cunku Almanyada pek duymadim sanirim bu sekilde transferi. Ama benim klinik yapilacaklar dikat edilecekler listesine yazmis.. kese dolu olsun diye .. iste bakem yarin nasil beklucem o sekil : p

Bizde sorun erkek inferlitesi acikcasi uzun yada kisa Protokoll nedir bilmiyorum. Bugün ilk ignemi yaptim bakalim pazartesi tekrar muayenem var yumurta olusmusmu diye

[QUOTE="kayram9, post: 37869304, member: 638880"izde sorun erkek inferlitesi acikcasi uzun yada kisa Protokoll nedir bilmiyorum. Bugün ilk ignemi yaptim bakalim pazartesi tekrar muayenem var yumurta olusmusmu diye[/QUOTE]
Uzun protokol tup bebek tedavisinde adetten once Igneye hapa basliyorsun, kisa protokol ise adetin ikinci, yada ucuncu gunu basliyorsun ignelere.sanirim seninki kisa protokol , cunku pazartesi kontrolun varsa, adetin 3.cu baslamis oluyorsun igneye.

EEvet canim ücüncü günde basladim bilgilerin icin sagol canim okadar heyecanliyimki allahim nolur nasip etsin hepimize.

EEvet canim ücüncü günde basladim bilgilerin icin sagol canim okadar heyecanliyimki allahim nolur nasip etsin hepimize.

Amin insallah, heyecanini anliyorum, ama sakin ol, bu tedavide en onemlisi sakin olup vucudunu olabildigince stresten koruyabilmek. Zaten yeteri kadar hormon aliyoruz, oyuzden baska sekilde vucudu dinlendirip rahatlatmamiz lazim. Oldumu canim, stres heyecan yok, ve kendine zaman ayiriyorsun.
Peki kocanda sorun nedir canim,? Aslinda bir cocugunda varmis, peki sonradan mi birseyler olusmus.

Canim ilk cocugumuz normal yolla oldu 4 yasina geldiginde kardesi olsun istedik ama bitürlü olmadi bu nun üzerine Dr gittik bende bi sorun bulunmadi sonra esim gitti ve spermleri yavas hareket ediolarmis ve biraz da sayisi düsük. Veee nihayet artik basladik cünkü sigortamizi degistirdik AOK Dan knappschafta gectik 100% karsiliyo

Merhaba kizlar,

ben de Almanya Hamburg'dayim.. Bes yildir evliyim.. Iki yildir cocuk istiyorduk.. Esimde Canli Sperm Sayisi cok azdi bende de pko var. Asilama ise yaramaz dediler oyuzden ICSI yaptirdik..

Gecen hafta persembe pozitif cikti kan testi.. Degerler düsük dediler.. Pazartesi yine pozitif cikti, degerler olmasi gerektigi gibi yükselmis dediler.. Cuma günü de hem kan hem ultrason icin terminim var.. Rabbim tamamina erdirsin insallah.

Tüm isteyenlere dua ediyorum insallah Allah herkese nasip etsin..

Aaaa bunlari sen mi diyorsun karabiberim sasirdim

Masallah neguzel umut dolu bir haber daha,, Rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah. Darisi bizlere olsun, duaniza bizleride ekleyin , unutmayin.

Evet kizlar, buyuk gun yarin. Dusumu aldim, kuranimi okudum, duami ettim, simdi artik uyuyp, sabah yola cikma zamani.. labarotuar mercimeklerimin artik annesine kavusmasina azkaldi :)
Insaallah yarin hayirli guzel haberlerle donerim, hersey iyi gecer, cunku 5 yumurtadan kaci kaldi bilmiyorum .. artik yarindan sonrasida ayri bir bekleyis ..dualarinizda benide unutmayin canlar ... artik bundan sonrasi duaya kaldi.. opuyorum hepinizi.,

Canım çok merak ediyorum, ne oldu kaçını transfer yaptırdın? Embryo ların kalitesi nasılmış? Sen nasılsın?
İnsallah her şey yolunda gitmiştir, Rabbim hayırlı haberler verdirsin

Canım çok merak ediyorum, ne oldu kaçını transfer yaptırdın? Embryo ların kalitesi nasılmış? Sen nasılsın?
İnsallah her şey yolunda gitmiştir, Rabbim hayırlı haberler verdirsin

Canim, senide uzmek morelini bozmak istemiyorum ama, ben hic iyi haberlerle gelmedim malesef.
transfer esnasinda o catalda uzanirken malesef 11 yumurtadan geriye kalan 5inde gelisimlerini durdurdugunu, yanliz ellerinde cok kotu kalitede ( ki sanirim oda yasamiyordu, sadece parayi geri odemesinler diye ,1 taneyi yinede osekilde tranafer ettiler )kalan 1 embriyoyu transfer edeceklerini , ama onunda hic sansi olmadigini, cunku nerdeyse dierleri gibi onunda gelismedigini, ama iste sonucta 1 tanede olsa transfer ettik.gitte derdine yan, 10gun icinde kanaman gelir, ve test icinde hic yorulup buraya gelme dedi. Anlicagin canim, sonu basindan belli olan bu tedavimde simdi, kah agliyarak, kah uzulerek, oyle uzanip bugunu atlatmaya calisiyorum.,, belki yarin biraz daha duruma alisicam. Ama bugun cok kotuyum, transfer masasinda agladim, ve kocamla kavga edip ciktim ordan ya..
sence neden boyle oldu arkadasim, niye hic ellerinde embriyo kalmadi, ya aklimin almadigi, birtek spermi olanlarin, yada birtek yumutrasi olanlarin tedavisi pozitif olurken, neden bizimki boyle sonuclandi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…