- Konu Sahibi karabiber25
-
Hosgeldin canim aramiza, Allah bu ugurda ugras veren herkese ve sanada hayirlisini versin., umarim Ilk seferde hemen alirsin iyi haberleri..Slm kiz lar bende araniza katiliyorum 11 yillik eviliyim 9 yasinda cok sükür bir evladim var ama malesef 5 yildir denememize ragmen ikinci cocugumuz olmadi ve uzun ugraslardan sonra bugün ilk ignemi vurucam yani icsiye basliyorum umarim insallah rabbim yeniden nasip eder herkese icin de banada... desteklerinizi esirgemeyin
Okudugum kadariyl, Idrar kesesi dolu olunca rahim o sayede duz bir pozisyon aliyormus, embriyo transferi esnasinda rahimde herhangi bir egrilik olursa bu transferi etkiliyomus.. yani katetar saga sola carpmadan direk yerine giriyormus herhaldest: 37867380 .!.:Evet türkiyede öyle yapiliyormus diye okudum ben de, ama benim doktorumun öyle bi istegi olmadi.nasil bi faydasi varki benim aklim ermedi....
Okudugum kadariyl, Idrar kesesi dolu olunca rahim o sayede duz bir pozisyon aliyormus, embriyo transferi esnasinda rahimde herhangi bir egrilik olursa bu transferi etkiliyomus.. yani katetar saga sola carpmadan direk yerine giriyormus herhaldest: 37867380 .!.:Evet türkiyede öyle yapiliyormus diye okudum ben de, ama benim doktorumun öyle bi istegi olmadi.nasil bi faydasi varki benim aklim ermedi....
Bizde sorun erkek inferlitesi acikcasi uzun yada kisa Protokoll nedir bilmiyorum. Bugün ilk ignemi yaptim bakalim pazartesi tekrar muayenem var yumurta olusmusmu diyeHosgeldin canim aramiza, Allah bu ugurda ugras veren herkese ve sanada hayirlisini versin., umarim Ilk seferde hemen alirsin iyi haberleri..
sana ne teshis koydular canim, sorun varmi, yoksa sebebsiz inferlitemi ? Ve hangi protokulu uyguluyorlar sana , uzunmu , kisa protokolmu ... ve negibi tetkikler yapiliyor?
EEvet canim ücüncü günde basladim bilgilerin icin sagol canim okadar heyecanliyimki allahim nolur nasip etsin hepimize.
Merhaba kizlar,
ben de Almanya Hamburg'dayim.. Bes yildir evliyim.. Iki yildir cocuk istiyorduk.. Esimde Canli Sperm Sayisi cok azdi bende de pko var. Asilama ise yaramaz dediler oyuzden ICSI yaptirdik..
Gecen hafta persembe pozitif cikti kan testi.. Degerler düsük dediler.. Pazartesi yine pozitif cikti, degerler olmasi gerektigi gibi yükselmis dediler.. Cuma günü de hem kan hem ultrason icin terminim var.. Rabbim tamamina erdirsin insallah.
Tüm isteyenlere dua ediyorum insallah Allah herkese nasip etsin..
Aaaa bunlari sen mi diyorsun karabiberim sasirdimAmin insallah, heyecanini anliyorum, ama sakin ol, bu tedavide en onemlisi sakin olup vucudunu olabildigince stresten koruyabilmek. Zaten yeteri kadar hormon aliyoruz, oyuzden baska sekilde vucudu dinlendirip rahatlatmamiz lazim. Oldumu canim, stres heyecan yok, ve kendine zaman ayiriyorsun.
Peki kocanda sorun nedir canim,? Aslinda bir cocugunda varmis, peki sonradan mi birseyler olusmus.
Aaaa bunlari sen mi diyorsun karabiberim sasirdim
Canım çok merak ediyorum, ne oldu kaçını transfer yaptırdın? Embryo ların kalitesi nasılmış? Sen nasılsın?Evet kizlar, buyuk gun yarin. Dusumu aldim, kuranimi okudum, duami ettim, simdi artik uyuyp, sabah yola cikma zamani.. labarotuar mercimeklerimin artik annesine kavusmasina azkaldi :)
Insaallah yarin hayirli guzel haberlerle donerim, hersey iyi gecer, cunku 5 yumurtadan kaci kaldi bilmiyorum .. artik yarindan sonrasida ayri bir bekleyis ..dualarinizda benide unutmayin canlar ... artik bundan sonrasi duaya kaldi.. opuyorum hepinizi.,
Canım çok merak ediyorum, ne oldu kaçını transfer yaptırdın? Embryo ların kalitesi nasılmış? Sen nasılsın?
İnsallah her şey yolunda gitmiştir, Rabbim hayırlı haberler verdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?