almanyadan tup bebek tedavisi olan varmi?yasadiklarimizi paylasalim .

Allahtan umit kesilmez canim insallah olur.. olmazsa bile ikincisinde insallah.. ama evde oturmak.cok zor bence internette biseyler okuma.insan evde kafayi yiyor. Aktif hayatina devam et kendini yormadan[/QUOTE]
Malesef bu benim ucuncu denemem canim,3 de negatif sonuclandi.. hic pozitifi gormedim.

Karabiberim nasilsin? Bak yine karamsar yazilar okuyorum, kiziyorum haaa haberin olsun.moralimizi yüksek tutuyoruz tamam Mi? Bak bu kizmis halim

Allahtan umit kesilmez canim insallah olur.. olmazsa bile ikincisinde insallah.. ama evde oturmak.cok zor bence internette biseyler okuma.insan evde kafayi yiyor. Aktif hayatina devam et kendini yormadan
Malesef bu benim ucuncu denemem canim,3 de negatif sonuclandi.. hic pozitifi gormedim.[/QUOTE]
Karabibercim. Dokto bize ilk gunlerde iliskiye girin dedi. Spermdeki enzymler faydali olabiliyormus. Kesin bir kanit yokmus ama studieler var dedi

Malesef bu benim ucuncu denemem canim,3 de negatif sonuclandi.. hic pozitifi gormedim.
Karabibercim. Dokto bize ilk gunlerde iliskiye girin dedi. Spermdeki enzymler faydali olabiliyormus. Kesin bir kanit yokmus ama studieler var dedi[/QUOTE]

Bizi dr hic birsekilde aydinlatmadi ama, hep duydugum iliskiye girmeyin diyorlar.
Simdi anladigim kadariyla senin dr tam tersini soylemis. Sence iliski embriyonun tutunmasina faydasimi var diyorsun canim..

Bilmiyorum canim ama biz doktorn tavsiyesine uyduj cok dikkatli bi sekilde. I ternetten bende studie okudum bununla ilgili. Normalde hamile oldugunu bilmeyenler de bilmeden birlikte olabiliyorlar

Ama zaten ilk 4-5 gün iliski yasak oluyor hanimlar, bi de zaten PU sonrasi yumurtaliklar cok iri oldugu icin agri veriyor iliski sirasinda. Bi de ben negatif olan denememde sunu tecrübe ettim; ertesi gün kanamam baslamisti. Bu seferkinde doktora bebegimi görmeye gidene kadar yasak koymustum. Artik karari siz verin

Kizlar bir sorum olucakti aklima takilan, benim dier denemelerimde transfer ultrason esliginde oldu ve embriyolarin resimlerini bize verdiler.
ama bu berbat klinikte, ilgimi ceken , malesef transferde ultrason yoktu vede resim felan verilmedi.
Simdi sorum, sizin transferleriniz ultrasonlami oldu, resim verdilermi?, yoksa sizdemi benim bu denemem gibi ultrasozsuz yaptiniz?

Canim bende önce ultrason yapti doktor sonrasinda transferi yapti.Yani katateri koydugu zaman ultrason yoktu. Bi de oradayken biyolog gelmeden önce duvardaki ekrandan bize ismimizin yazdigi kutucugu gösterdiler ve icindeki embryolari o sirada katatere cektiler aklimizda soru isareti kalmasin diye.Ama resim filan vermediler yani. Klinikten klinige degisiyor demekki...

Ya bana oncesinde de sonrasindada yapmadi bu klinik, zaten ilk odaya girip ultrasonu gormeyince bir tuhaf oldum, cunku dedimya dier klinik ultrason esliginde yapilmisti, resmin yaninda birde embriyolarin icinde bulundugu kutuyuda vermislerdi.
ya bana kafayi yedi diyeceksiniz biliyorum ama, icimdeki kuskuyu soylemeden edemicem kizlar ya, dunden beride kafama bu takiliyor, acaba diyorum bunlar bana hic embriyo transfer etmedilermi ? Boyle birsey olabilirmi, yani diyorum oyle bos siviyi enjekte etmis olmasinlar ..sonucta butun embriyolar gelisimini durdurmus dedi biolog, olabilirmi boyle bir ihtimal , nolur kizmayin ama bana ...

Keske sorsaydin neden ultrasonyok diye icinde kusku olmazdi canim. Benimde nirazdan ultrason um var bakalim ne durumda yumurtalar

Hayalimikiz arkadasim, bugun transferin olucakti sanirim. Rabbim en guzel haberlerle eve gelip,10 gun icinde gozaydinliklariyla kutlanmani nasip etsin.. busefer iinsaallah olucak, cunku hernekadar birbirimizi tanimasakta, dualarimizda sanada yer verdik, ben ve eminim burdaki dier arkadaslarda sana duaciyiz., hayirli haberlerini bekliyorum kardesim..

Evet insallah hayirli haberler verir bize

[QUOTE="kalah hayirli haberler verir bize[/QUOTE]

Kayra sen gittinmi ultrasona, nasil cikti sonuclarin. Gelismeler iyidir insaallah canim, yumurta toplama gunu icin randevu verdimi dr.

[QUOTE="kalah hayirli haberler verir bize

Kayra sen gittinmi ultrasona, nasil cikti sonuclarin. Gelismeler iyidir insaallah canim, yumurta toplama gunu icin randevu verdimi dr.[/QUOTE]
Gittim canim simdilik 4 tane yumurta olmus ignelere devam dedi persembe günü tekrar gidicem böyle sizlerden okudukca korku sariyor icimi sanki olmiycakmis gibi geliyo

Karabibercim. Dokto bize ilk gunlerde iliskiye girin dedi. Spermdeki enzymler faydali olabiliyormus. Kesin bir kanit yokmus ama studieler var dedi

Bizi dr hic birsekilde aydinlatmadi ama, hep duydugum iliskiye girmeyin diyorlar.
Simdi anladigim kadariyla senin dr tam tersini soylemis. Sence iliski embriyonun tutunmasina faydasimi var diyorsun canim..[/QUOTE]

Karabibercim nasilsin nasil gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…