- Konu Sahibi karabiber25
-
Allahtan umit kesilmez canim insallah olur.. olmazsa bile ikincisinde insallah.. ama evde oturmak.cok zor bence internette biseyler okuma.insan evde kafayi yiyor. Aktif hayatina devam et kendini yormadan[/QUOTE]Dun transferim gerceklesti, cok olumsuz gecti. Gelisimini durdurmus bir tek embriyo transfer edilip eve yollandim ..simdi ise , iki gundur evde , kafada birsuru olumsuz soru, ve kotu duygularla, bir uzanip birde arada mutfaga yada banyoya kadar yuruyuo, biseylerle ugrasip geri uzaniyorum.. aslinda dr bile hic sans vermedi, kalite cok kotu dedi.10 gun icide kanaman gelebilir dedi.. Ama umut dunyasi iste, ben yinede bu iki gun dikkat edip, yarindan sonra artik normal hayata donmeyi dusunuyorum..
Karabiberim nasilsin? Bak yine karamsar yazilar okuyorum, kiziyorum haaa haberin olsun.moralimizi yüksek tutuyoruz tamam Mi?Bak bu kizmis halim
Karabiberim lütfen umudunu yitirme Allah büyük canim insallah ben inaniyorum bebegin tutunucak sana
Malesef bu benim ucuncu denemem canim,3 de negatif sonuclandi.. hic pozitifi gormedim.[/QUOTE]Allahtan umit kesilmez canim insallah olur.. olmazsa bile ikincisinde insallah.. ama evde oturmak.cok zor bence internette biseyler okuma.insan evde kafayi yiyor. Aktif hayatina devam et kendini yormadan
Karabibercim. Dokto bize ilk gunlerde iliskiye girin dedi. Spermdeki enzymler faydali olabiliyormus. Kesin bir kanit yokmus ama studieler var dedi[/QUOTE]Malesef bu benim ucuncu denemem canim,3 de negatif sonuclandi.. hic pozitifi gormedim.
Keske sorsaydin neden ultrasonyok diye icinde kusku olmazdi canim. Benimde nirazdan ultrason um var bakalim ne durumda yumurtalarYa bana oncesinde de sonrasindada yapmadi bu klinik, zaten ilk odaya girip ultrasonu gormeyince bir tuhaf oldum, cunku dedimya dier klinik ultrason esliginde yapilmisti, resmin yaninda birde embriyolarin icinde bulundugu kutuyuda vermislerdi.
ya bana kafayi yedi diyeceksiniz biliyorum ama, icimdeki kuskuyu soylemeden edemicem kizlar ya, dunden beride kafama bu takiliyor, acaba diyorum bunlar bana hic embriyo transfer etmedilermi? Boyle birsey olabilirmi, yani diyorum oyle bos siviyi enjekte etmis olmasinlar ..sonucta butun embriyolar gelisimini durdurmus dedi biolog, olabilirmi boyle bir ihtimal , nolur kizmayin ama bana ...
Umarim hersey yolunda gider sende canim.Keske sorsaydin neden ultrasonyok diye icinde kusku olmazdi canim. Benimde nirazdan ultrason um var bakalim ne durumda yumurtalar
Evet insallah hayirli haberler verir bizeHayalimikiz arkadasim, bugun transferin olucakti sanirim. Rabbim en guzel haberlerle eve gelip,10 gun icinde gozaydinliklariyla kutlanmani nasip etsin.. busefer iinsaallah olucak, cunku hernekadar birbirimizi tanimasakta, dualarimizda sanada yer verdik, ben ve eminim burdaki dier arkadaslarda sana duaciyiz., hayirli haberlerini bekliyorum kardesim..
[QUOTE="kalah hayirli haberler verir bize
Karabibercim. Dokto bize ilk gunlerde iliskiye girin dedi. Spermdeki enzymler faydali olabiliyormus. Kesin bir kanit yokmus ama studieler var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?