almanyadan tup bebek tedavisi olan varmi?yasadiklarimizi paylasalim .

Yarin yine Kontrolum var büyük bi ihtimal catlatma yapilcak dedi bende az dedim Dr evet az ama umarim iyilerdir dedi bos degil erdirsin dedi insallah olur allahim

Hayalimikiz arkadasim, bugun test yapicaktin yanilmiyorsam.. hadi bize mujdeyi ver, hepimiz seni bekliyoruz canim....hayirli guzel haberlerle gel Insaaaallllllahhhh.

Hayalimikiz arkadasim, bugun test yapicaktin yanilmiyorsam.. hadi bize mujdeyi ver, hepimiz seni bekliyoruz canim....hayirli guzel haberlerle gel Insaaaallllllahhhh.
Maalesef yine negatif, tutunmaya çalışmamış bile, bu defa gerçekten umutlanmıştım, ama olmayınca olmuyor çok üzgünüm, Rabbim nasip etmedi yine

Maalesef yine negatif, tutunmaya çalışmamış bile, bu defa gerçekten umutlanmıştım, ama olmayınca olmuyor çok üzgünüm, Rabbim nasip emedi yine
( canim ya, nedir bu sansizligimiz bilmiyorum.uzme kendini, elden birsey gelmiyor.Bence sen kendini biraz rahat birak, oyle dene.belki yine kendiliginden hamile kalirsin insaallah.bu denemelerinbize acidan baska bir faydasi yok,
Bende az once eve geldim, kanama gibi bir leke gelmis kulota, simdide hafif sancim basliyor adet agrisi gib oysa okadar dua ettim senin Icin, neden kabul olmuyor dularimiz yarabbim sen buyuksun..

Nasip canım, nasipten ötesi olmuyor
Anne olmak benim için sadece hayel galiba, o kadar uğraştım, olsaydı olurdu Rabbim dualarını kabul etsin inşallah

FtmGn arkadaşım, senin içinde çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun inşallah, ama bak tutunmaya çalışmışlar en azından, inşallah bir dahaki sefere olur. Bu arada sen kaç yaşındasın? Kaçıncı gün Embryosu transfer edildi? Dondurulmuşun varmıydı senin?

Karabiber sen nasıl oldun? Test gunün ne zaman senin ?

Beniyidegilim ya, basarisiz bir transfer sonrasi aslinda umut baglamamam gerekti biliyorum ama olmuyor,

herseyde bir umut ariyor insan. Dun eve gelince kulotumda lekei gorunce cok uzuldum, hafif agrilarimda vardi , adet geliyor dedim, cunku dier denemelerdede hep 8 veya 9 gun kanamam baslamisti, sonrasinda hicbirsey yapmadan uzandim, boyle silindikce kagida gelen pembemsi bir kanama ve pede akan bir iki damla kahverengi bir leke ile gecti dun(5 tane felan gunluk ped degistirdim dun, hersefer bir iki leke gelmisti ).
icime bir umut doldu salak gibi acaba dedim yerlesme kanamasimi, busabah erkenden ilk idrarla test yaptim bugun 10.cu gun , ve negatif (( tutmus olsaydi 10.cu gunbir test icin hicde erken degil bence.
biraz oncede baktim artik tuvalete oturunca damla damla akmaya basladi ve silinincede biraz daha fazlaydi kan anlasilan ilacin dozundan dolayi sadece adetim tam olarak sokulemedi.
ya benim salakligim iste, dr un bile sans vermedigi bir embriyoya kendimi kaptirip hersefer yine husran yasiyorum(( ben cokmu akilsizim canim ya.. niye kendimi bukadar acitiyorum. Olmicagini biliyorum ama yinede hersefer ayni cokuntuyu yasiyorum iste..
artik ne durumdayim bende bilmiyorum..

Allahim insallah hepimize evlat kokusunu tattirir insallah hepimiz icin dua ediyorum ümidimizi yitirmeyelim rabbim anlimiza yazdiysa er yada gec olucak insallah. .. Benimde sali günü PU var insallah persembe de Transfer yüce mevlama teslim ettim dualarimi ona birakiyorum o ne eylerse güzel eyler

Rabbim yar yardimcin olsun canim.. insaallah sen guzel ve mutlu haberler verirsin bize .
malesef ben ve hayalimikiz arkadasim veremedik
Dualar seninle, bizi habersiz birakma canim..

Hadi hayırlısı canım, seninde ilk bebek galiba, Rabbim yüzünü güldürsün inşallah, evlat hasreti başka bir şey, Rabbim bizi önce evlat hasretiyle, sonrada evlat acısıyla sınamasın inşallah

Rabbim ol derse oluyor her şekilde, bize doktorlar aslında sizin hiç sorununuz yok diyor, ama yinede olmuyor, çok kişi tanıyorum, Dr. sizin çocuğunuz zor olur diyor, ilk denemede oluyor, o yüzden ağlasakta, kalbimiz acısada bununda bizim sınavımız olduğunu unutma, nasip her şey... Bende defalarca rüyamda anne oldum, hep bir oğlan çocuğu alıyorum kucağıma, bana hafiften gülümsüyor, ben onu bağrıma basıyorum, sonra uyanıyorum

etiket olmadigi icin yeni gördüm mesajini.

benim ikinci gün transfer edilmisti 2tane vierzeller. 10 tane daha dondurulmus var. ikiser halinde. bu ay pause yapin dedi birdahaki ay yine deniyecegiz insallah

Karabibercim, insallah Rabbim en yakin zamanda nasip edecek.. O'na güven vaktini bekliyordur. Birdaha deneyecek misiniz? Doktor birsey dedi mi?

Karabibercim, insallah Rabbim en yakin zamanda nasip edecek.. O'na güven vaktini bekliyordur. Birdaha deneyecek misiniz? Doktor birsey dedi mi?

Evet onun izni olmadan hicbirsey gerceklesmiyor ..
ah canim, bu benim 3 , cu denememdi, hakkim bitti. Artik pekde dusunmuyorum denicegimi .. egerkide fikrimi degistirirsem, almanyada harcamam parami. Paramla rezil olucagima , gider turkiyede denerim sansimi. Ama simdilik artik psikolojim kaldirirmi bilmiyorum.o stresi heyecani,,
klinigin benden haberi bile yok canim, butun embriyolarimi öldurup , yinede parasini alip keyfine baktilar. Kan testi icin bile cagirmadilar , git sehrinde kadindr yapsin dediler.. oyuzden drla gorusmedim, cunku diyicek bisiyleri yok..
Kadin drumda bir kan testi icin, bir naz bir niyaz yapti inanamazsiniz. Evde idrar testi yap bak diyo, hamile olup olmadigini ogrenirsin :) ya saka gibi resmen..
inan bana biktim bu almanyasindan , prosedurunden.. is bilmez drlarindan..,
iste benim 3, cu denemem malesefki cok ama cok berbat basladi ve sonuclandi..

etiket olmadigi icin yeni gördüm mesajini.

benim ikinci gün transfer edilmisti 2tane vierzeller. 10 tane daha dondurulmus var. ikiser halinde. bu ay pause yapin dedi birdahaki ay yine deniyecegiz insallah

Insaallah busefer hayirli sonucu alirsin canim. Enazindan dondurulmus embriyon var, okadar exiyet cekmiceksin..
baksana bana 3 denemeden , elimde birtek embrito bile kalmamis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…