almanyadan tup bebek tedavisi olan varmi?yasadiklarimizi paylasalim .

Bende transfer esnasinda ultradon yoktu yerlestirdikten sonra ultrasonla bakti orda mi diye. Ama baska bi bilgi yoktu benim yumurtaligimdie heralde baskasi olsa baslarina belaaa alirlar

[QUOTE="kayram9, post: 37953494, member: 638880]Kayra sen gittinmi ultrasona, nasil cikti sonuclarin. Gelismeler iyidir insaallah canim, yumurta toplama gunu icin randevu verdimi dr.[/QUOTE]
Gittim canim simdilik 4 tane yumurta olmus ignelere devam dedi persembe günü tekrar gidicem böyle sizlerden okudukca korku sariyor icimi sanki olmiycakmis gibi geliyo[/QUOTE]
Asla , delimisin sen.. herkesinki bir degilki, Ilk seferde tutan birsuru insan var, onlari dusun, bize bakma :) bugun igneye basladigin kacinci gundu,

Bende transfer esnasinda ultradon yoktu yerlestirdikten sonra ultrasonla bakti orda mi diye. Ama baska bi bilgi yoktu benim yumurtaligimdie heralde baskasi olsa baslarina belaaa alirlar

Bak enazindan sendede sonrasinda bakmislar.. bunlar nasil bir transfer yapti anlamadim benyaa... sonu basindan belli oldu bu tedavinin

Canim sen simdi huzursuz oldun ya bu klinikten, o yüzden kafanda kurup duruyorsun.Rahat birak kendini, olan oldu, onlar kaybetti,bi müsterileri!!!(onlarin anlayisiyla) elden gitti.
Kayra sen gittinmi ultrasona, nasil cikti sonuclarin. Gelismeler iyidir insaallah canim, yumurta toplama gunu icin randevu verdimi dr.
Gittim canim simdilik 4 tane yumurta olmus ignelere devam dedi persembe günü tekrar gidicem böyle sizlerden okudukca korku sariyor icimi sanki olmiycakmis gibi geliyo[/QUOTE]Sakin korkma gayet rahat ve sakin olmaya calis. Herkesin tedavi süreci birbirinden farkli, vücutlarinin verecegi tepki de farkli.O yüzden bize bakma,tedavine odaklan, stressiz durmaya calis.Bol sans diliyorum sana...

Bizi dr hic birsekilde aydinlatmadi ama, hep duydugum iliskiye girmeyin diyorlar.
Simdi anladigim kadariyla senin dr tam tersini soylemis. Sence iliski embriyonun tutunmasina faydasimi var diyorsun canim..

Karabibercim nasilsin nasil gidiyor?[/QUOTE]

Ah canim, bilmiyorumki nasilim, tarifsiz duygular icindeyim.. birde gunum gelucek , isaretler basladi, dahada kafam bozuldu anlicagin, hic iyi degilim ben ya

Karabibercim nasilsin nasil gidiyor?

Ah canim, bilmiyorumki nasilim, tarifsiz duygular icindeyim.. birde gunum gelucek , isaretler basladi, dahada kafam bozuldu anlicagin, hic iyi degilim ben ya [/QUOTE]
Tuh ya uzuldum simdi.. ama ben hep afet agrisi cektim ikinci hafta yani tranferden 10 gun sonra filan baslamisti agrilar

Slm arkadaşlar, yine İnternet'e giremediğinden size yazamadım, benim diğer klinikte 16 tane dondurulmuşum vardı, bunların hepsini Darmstadt'a götürdük, orada donları çözülürlken 2 tanesi hemen öldü, dört taneside ertesi gün durdu ve 10 Embryo'nun 5. Güne kadar emryoskopla gelişimleri takip edildi, bende sadece birde defa adetimin 9. günü ultrasona gittim, her şey iyi görünüyor dediler çatlama iynesi vurdum 2 gün sonra ve geçen cuma ikisi A kalite blast. olmak üzere 3 tane Embryo transfer edildi gerisi 5. Güne ulaşamadığı için atıldı maalesef, doktor 60% hamilelik şansı verdi ve bu cuma hamilelik testine gidicem. Bu defa çok umutluyum, fakat Rabbim ol derse olur ancak, çünkü ben 3 yıl önce çok fazla denemeden spontan hamile kalmıştım ve 11. haftada kalbi durdu aldılar, sonrada ikimizde her türlü testen geçtik fakat pek bir sorun bulamadılar, önce eşimin sperm sayısının az olduğunu söylediler daha sonra sperm sayısı 16 milyona çıktı, yani gayet iyi fakat olmuyor, 5. transferim oldu şimdi ve bu kadar iyi Emryolarla yine olmazsa ne yapacağımı bilmiyorum, 6 farklı merkez dolaştım ve hepsi sizin neden çocuğunuzun olmadığını biliyoruz dediler her şey nasip
Bu arada transfer öncesi ve sonrası ultrasonu her klinik yapmıyor, bu klinik banada yapmadı, Türkiye'de bir çok klinik yapmıyor, gerek yok diyorlar

Rabbim insallah sevinecegin haberleri almayi nasip etsin. Umut guzel ama dikkat et asiri umutta insani sonra cok etkileyebiliyor

Ay canim, hayirli ugurlu olsun.. insaallah busefer hayirli haberleri vericeksin bize., cunku gercekten dualarimdasin, rabbim daha fazla aratmasin.. Desene benden birgun sonrada senin transferin olmus :) gerci benimki umitsiz vaka, ama dualar senin icin kardesim.. cuma erken degilm test icin ? Ben bugun dayanamadim olmadigini bildigim halde bile test yaptim :) insanoglu gercekten bambaska bir yaratik, olmayan seye bile umit edebiliyor., neyse senin umutsuzluga degil , neseye ve huzura ihtiyacin var canim,. Nasil dinleniyormusun peki ? Dikkat ediyormusun kendine ? Ben bile bu halde bak ilk bugun disari ciktim :) dusun yani,. Bence sende baya dikkat et hareketlerine ve kendine oldumu..
birde embriyo tasima nasil oluyor, bilmiyordum onu.biraz aydinlatirmisin? Tasiyip wiesbadendami goturduler, orda yine pgd mi yapildi embriyolara ? Ve bizleride bukadar habersiz koyma arkadasim ..

Ha ben embriyolar zaten darmstadtta saniyordum, yani ordan tasiyip wiesbadene goturdun sandim, yoksa tam tersimiymis ? Wiesbaden tasiyip darmstadtami goturdun ?
Bence senin bundan onceki tedavin wiesbaden'de olmustu degilmi ?

Ha ben embriyolar zaten darmstadtta saniyordum, yani ordan tasiyip wiesbadene goturdun sandim, yoksa tam tersimiymis ? Wiesbaden tasiyip darmstadtami goturdun ?
Bence senin bundan onceki tedavin wiesbaden'de olmustu degilmi ?
Doktorlar bana hep ümit veriyor ama olmayınca olmuyor nasip bu canım, iki arkadaşıma doktor siz zor hamile kalırsınız demişti, evlendiler hemen hamile kaldılar, Rabbim bizede versin inşallah, hayırlısını yaşatsın.
Canım, benim Wiesbaden'de dondurulmuşum yoktu, orada benim durumumda seninki gibi olmuştu, 14 yumurtadan 5 gün sonra ikitane neredeyse durmuş Embryo transferi kalmıştı. Ondan önceki Nordwestklinikte 16 tane dondurulmuşum vardı benim. Ben onları Biologla görüştüm her iki klinikten randevu aldım ve bana bir tane 6 kg ağırlığında tüp verdiler, onun içinde kendim Nordwestklinikten Darmstadt'a taşıdım eşimle. Çünkü Nordwestklinikte ikişer ikişer çıkartıp ikinci gün transfer yapıyorlar ama 16 taneden sadece ikitanesi blast oldu yani burada bir kere aynı şans için transfer oldum diğer klinikte en az 6 defa olmalıyımdim...

Bu sefer emeklerin bosa gitmicek insaallah canim, inan bana her an duamdasin... iki gun sonra senden hayirli haberleri alicaz insaallah.
Valla gercekten okadar ugrasiyorsunki , rabbim emeklerini bosa vermesin, yani dogmamis bebislerini bile tasidin kiz ..bu yaramazlar inaniyorumki busefer senin kokunu aldi, vazgecmicekler annelerinden..amin ecmain..

Masallah insallah ücü birden tutunur, ne güzel olur demi:). Rabbim daha fazla aratmasin,gezdirmesin ümit kapilarini insallah.Benim ailemde de tüp ücüzler var 16 yil sonra geldiler aramiza, cok akilli cok tatlilar, rabbim sana da nasip eder insallah,tabi önce hayirlisini...Iyi haberler ver bize olur mu???

Bak enazindan sendede sonrasinda bakmislar.. bunlar nasil bir transfer yapti anlamadim benyaa... sonu basindan belli oldu bu tedavinin
Karabibercim naber naslsin? Okuduguma göre test yapmissn ama henuz cok erken yaa niye yaptin kendini deli edeceksin.. bu arada benim hamilelik isi suya dustu sanirim..malesef kese görünmedi. doktor aslinda görünmesi gerekirdi dedi. kan verdim. deger yukselmisse görmediysek dis gebelik olabilir dedi. deger yukselmediyse ve ya dustuyse ozaman hamilelik kendini sonlandirmis olabilir dedi. ya da ben göremedim dedi ama doktorun yuzunde gordum umutsuzca bakti. yani buyuk ihtimalle hamile degilim

Inanmiyorum ya Insaaaallllllahhhh dedigi gibi degildir doktorun, Insaaaallllllahhhh birsey olmamistir Melegine ... belki daha kesenin gorunmesi icin erkendir , bazi hamileliklerde oluyormus , gec dollenme sebebiyle kese gecoluyormus ... nolur bari seninki kalsin, gitmesin.. dualarim seninle canim.. hayirli haberlerini beklicem seninde ..bizi haberdar et oldumu.
ya buhalde bile daha benimi dusunuyorsun benimki gole maya calmak gibi bisey oldu :) ya tutarsa demis hoca .. olmadigini biliyorum, aslinda kemdimi hazirladim saniyorum ama , yinede iste bir umut kaliyor bir kenarda , hic olmeyen.. nebilim forumlarda 5.ci 6 ci gunde gorenler oldugunu okuyunca iste , yapiyorum oyle salakliklar bazen,,
birde kizlar benim transferim saat 12 ye dogru olmustu, ogun 1.ci gun sayilirmi, yoksa ertesi gunden itibarenmi birinci gun olarak sayiliyor.

canim, testi trasfere göre degil yumurta toplanan güne göre yapiyorlar..

benim hamilelik hayal oldu.. aradilar kna degerim düsmüs tüm ilaclari birak dediler.. paartesi kontrle gidecegim.. cok uzuldum ama suan nedense bi rahat hissediyorum kendimi.. surekli ikilemde olmak cok zor

canim, testi trasfere göre degil yumurta toplanan güne göre yapiyorlar..

benim hamilelik hayal oldu.. aradilar kna degerim düsmüs tüm ilaclari birak dediler.. paartesi kontrle gidecegim.. cok uzuldum ama suan nedense bi rahat hissediyorum kendimi.. surekli ikilemde olmak cok zor

Canim Allah sabir versin, üzme kendini((.Ümidini yitirme olucak mutlaka, yeter ki inan...

Ah canim ya, haktan hayirlisi demekten baska birsey gelmiyor elden ... elbetteki Allahin vardir bir bildigi.. insallah cok ugras vermeden, rabbim yine hayirlisindan verir sana canim..
oo bende tam tersi biliyorum, test gunu transferden itibaren hesaplanacak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…