almanyadan tup bebek tedavisi olan varmi?yasadiklarimizi paylasalim .

Anladim cnm. Gercekten cok ilgisiz bur klinikmis. Benim krankenkasse tum masraflarai odeyecek. Ben herseyi odedim 50% tedavi suresi bitince geri odeme yapacaklar. Sadece dondurma ve eritmeyi odemiyor.
Ama anlixorum seni. Klinikte mutlu olmalisin. Haxirlosi olsun. Simdi biraz dinlen belki dedigin gibu trde ilerde dusunursun. Insallah gerek kalmaz kendiliginden kalirsin

Kayra canim, bugun sanirim yumurtalarrin toplanicakti. Durumun nasil, iyimisin!? Sonucu bildirmedin bize, hersey yolundadir umarim.
Sagol canim düsündügün icin ama iste sizi kirarim belki diye düsüncesiyle yazmadim aslinda cok heyecanliyim dün 5 tane yumurta aldilar bugün aradim 4 tane döllenmis yarin insallah Transfer var hayirli olur insallah lütfen dualarinizi eksik etmeyin... bu ara da ben tedavime 5 kurus para ödemedim benim sigortam karsiliyo tamemen

Ay canim, oyle birsey dusunme sakin, biz daha cok mutlu oluruz guzel haberlerle..
buna cokkk sevindim, dedimya onemli olan sayi degil kalite, insallah hepsi sana tutunur , bir seferde alirsin guzel haberi canim.
dualarimiz seninle

Canım bugün transferin vardı, nasıl geçti? İki yıllık hasret sona erecek inşallah :)

Evet bugün cok sükür Transfer edildi iki embriyo rabbime teslim ettim dilegimi insallah tutunurlar bana insallah umut olur lar yeniden hayatima nolur dualarinizi eksik etmeyin
Rabbim bu mübarek cuma gününün hayrına, sana sağlıklı evlatlar versin inşallah, ikiside tutunsun ve birdaha hiç bırakmasınlar, Rabbim ol desin inşallah , dualarımız seninle. Ay çok heyecanlı, şu an 50% hamilesin:) tadını çıkar, sağlıklı beslen, her gün duş alma, küvete girme, çiy et yeme, ada çayı içme, bol bol su iç, hurma ye ve Meryem süresini oku...
Peki Embryo kalitesi hakkında ne dediler, 5. Gün transferimi oldun?

Cok sagol canim Allah razi olsun... kalitesi hakkinda bisey demediler ikinci gün Transfer oldum resimlerini verdiler cok ayri bi duygu yani resmen icinde sana tutunmaya calisan iki minik var elim sürekli karnimda Allaha yalvariyorum nolur beni birakmasinlar tutunsunlar diye insallah rabbim nasip eder

InsaallaE="kayram9, post: 38147289, member: 638880"]Cok sagol canim Allah razi olsun... kalitesi hakkinda bisey demediler ikinci gün Transfer oldum resimlerini verdiler cok ayri bi duygu yani resmen icinde sana tutunmaya calisan iki minik var elim sürekli karnimda Allaha yalvariyorum nolur beni birakmasinlar tutunsunlar diye insallah rabbim nasip eder[/QUOTE]
Insaallah nasip eder canim, sen elinden geleni yap, ve duani eksik etme. Hayirli haberlerini bekliyoruz .

Kizlar ya acaba icinizden kan testi günü gelmeden idrar testi yapan varmi???
Ben hiç yapmadım canım, ama yapanlar hep negatif görmüş hamile olduğu halde...
canım benim, cok merak ediyorsun değilmi, hele son bir hafta geçmek bilmiyor, ama dayan az kaldı, dualarımız seninle, guzel habere ihtiyacımız var

Cok sagol canim ya inan günüm gecem hep aklim orda ben test yaptim duramadim cok hafif bi sekilde pozitif cikti inanamadim okudum arastirdim insan kafayi gercekten yiyo ama ignelerin etkisinden olabiliyomus sonra bugün tekrar yaptim negatif cikti deli gibi agladim cok yipraniyo insan ve bu daga ilk denemem Allah yardimcimiz olsun

Ben
Evet canim , ben her uc denememdede yaptim gunum gelmeden idrar testini, hepsindede negatifi gordum..yani biryandanda insan sonuca hazirlikli oluyor gibi, ama yinede yapmamak eniyisimidir bilemiyorum canim.

Canim sen kacinci gunde testi yaptin ? Ve silikte olsa pozitifi gorduysen insaallah pozitiftir . Ilacin etkisi olucagini sanmiyorum. Cunku transferden sonra bildigim kadariyla sadece fitil tarzinda ilac veriyorlar, oda etkilemez testi, bence sen kendini bosa uzuyorsun. Sonuc insaallah pozitiftir.cani gonulden dua ediyoruz sana.
ama yinede kendini heriki sonucada hazirlaman gerek canim.. busekilde cok yipratirsin kendini, daha kesin sonucu almadan asla uzme kendini,
buarada kacinci gunun simdi?

Merhaba canim, hayirli olur insallah minikler yerinden memnun kalirda yapisip birakmazlar seni:).Ben ilk denememde de ikinci de de yaptim.Ilkinde 6. günde pozitifi görmüstüm, hergün sabah 1 tane test yapip cizginin koyulasmasini bakip zevkleniyordum, ama malesef 9. gün hafif kanamam basladi. Doktorum hep normal olabiliyor test günün 16. gün erken gelme diyordu.Kanamam sonradan cogaldi ve 14. günden sonra testte negatif gördüm, sonra da kan testinde aynisi... Tutunmus ama malesef düsmüs dediler. o yüzden ikinci de daha temkinliydim, testi yaptim ama cok baglanmak tutunmak yok diye kendime söz verdim. 8. gün basladim test yapmaya 14. güne kadar hep pozitif cikti ve giderek koyulasti.15. gün kanda 990 cikmisti HCG .Ve simdi bebisim bizimle 12. haftamiza girdik bugün. Sen de mutlaka merak ediyorsun test yapicaksin ama negatif veya pozitif kendini hemen kaptirma, sonuc cok cabuk degisiyor unutma.Hakkinda hayirlisi olsun insallah saglikli yavrularini kucagina alman dilegiyle...Biraz uzun olmus afedersiniz kizlar.
Baska tedaviye basliyan yok mu bu aralar, 2015 hepinize 1 er 2 ser getirsin yavrularinizi insallah.pes etmeyin sakin, olacagina inanin, rabbim kucaginizi bos birakmaz insallah... Hepinizi cok öpüyorum

Sagol canim bilgilerin icin bugün benim 11. günüm test yaptim yine pozitif cikti 6. Ve 8. Günde yapmistim onlar da öyleydi insallah dogrudur umutlanamiyorumda ya dogru degilse diye persembe insallah kan testi yapilicak ama olmasa pozitif cikarmiydiki???

Hayirli olsun diyebilirim sanirim, daha kanaman baslamadiysa büyük bi ihtimal bebislerin tutunmustur canim.Benim icimden bi his tuttu diyo ama. Hakkinda hayirlisi olsun.Ama sonradan yikilmamak icin yine de bi acik kapi birak derim ben...
Persembe günü güzel haberlerini bekliyorum canim, sonra da darisi tüm diger arkadaslarimiza olsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…