- Konu Sahibi karabiber25
-
Yok canım Malesef dr. İnacker yaptı transferi praksisteymiş ama Ayşen hanımı görmedik bile. Açıkçası biraz bozuldum. Hem Türk hem bayan daha rahat hissederim diye oraya gittim. Hiç tanımadığım bir doktor transferdeydi. Insan ister istemez rahatsız oluuo
kizlar size bi sorum olucak. dün biraz stres yaptim galiba..
catlatma önleyici igneme basladim dün. Menogon u yaptigim ayni tarafa yaptik..acaba bi sorun olur mu?
birde illaki hergün göbisin diger tarafina mi yapmak gerekiyor igneleri?
Canım senin kaç yumoş toplandı. Punktionu Ayşen hanım yapmadımıOlsun canim ya önemli olan sonucc. Sonuc pozitif olsunda gerisi teferruat. Ultrason esligindemi yaptilar transferi. Yatiriyolarmi transferden sonra. Ay cok soru sordum kusura bakma
Canim transferin hayirlis olsun.insaallah busefer olucak..dualarimiz seninleYok canım ultrason yoktu. Bi muayene odası sanırım laboratuvarın yan odasıydı. Çatalda ttansferi yaptılar gidebilirsiniz dediler. Hiç yatmadım. Ama içim rahat etmedi 50 dakikalık yoldan geliyoruz geceyi B&B otelde geçiriyoruz.Belki saçma ama Yatıp dinlenmeden arabayla yolculuk yapmak istemedim.
Canım senin kaç yumoş toplandı. Punktionu Ayşen hanım yapmadımı
Çok sağo karabiberim. Rabbim hayırlısıyla Versin inşallahCanim transferin hayirlis olsun.insaallah busefer olucak..dualarimiz seninle
Inşaallah çok sağol karabiberim. Rabbim hayırlısıyla Versin inşallahCanim transferin hayirlis olsun.insaallah busefer olucak..dualarimiz seninle
Maşallah canım çok iyi. Kaç embriyo oluşmuş öğrenebildinizmi. Peki senin Punktion u kim yaptı.Punktion gunu aysen hanimi gormedim. 10 tane toplandi. Sadece biyolog la konuştuk.
Maşallah canım çok iyi. Kaç embriyo oluşmuş öğrenebildinizmi. Peki senin Punktion u kim yaptı.
yumurtalar gelişme ye başlayınca bende sordum akupunktur yaptırmayı. Geç kaldın dedi bana iğnelere başlamadan bi kaç hafta önce başlanıyor akupunktura. Özel çayları falan var dedi. Geç kaldığımız için olmadı yani. Bakalım inşallah sende iyi sonuç verir canım. Kaç seans olacak akupunktur. Fiyatı neInab sormadik bile kim yapti die. Embriyolar icin aramadik canim daha aramakta istemiyorum. Pazartesi ogrencez artik. Simdi akapunktur yaptirmaya gidiyorum. Bi umut iste
yumurtalar gelişme ye başlayınca bende sordum akupunktur yaptırmayı. Geç kaldın dedi bana iğnelere başlamadan bi kaç hafta önce başlanıyor akupunktura. Özel çayları falan var dedi. Geç kaldığımız için olmadı yani. Bakalım inşallah sende iyi sonuç verir canım. Kaç seans olacak akupunktur. Fiyatı ne
Normalde yumurtalar gelismeye baslamadan yapiliyomus yumurta gelisimine faydası varmis. Ama ben burdaki dr sordum yapabiliriz istersen dedi
internetgen de arastirdim bi zarari yok bende ne kaybederin yaptirim dedim. Bi mucize beklemiyorum ama umut iste.seansi 40€
Iyi canım çok sevindim. Inşallah faydasını görürsün. Hangi bölgelere iğne batırıyolar. Çıktığında rahatlıyomusun.Normalde yumurtalar gelismeye baslamadan yapiliyomus yumurta gelisimine faydası varmis. Ama ben burdaki dr sordum yapabiliriz istersen dedi
internetgen de arastirdim bi zarari yok bende ne kaybederin yaptirim dedim. Bi mucize beklemiyorum ama umut iste.seansi 40€
Iyi canım çok sevindim. Inşallah faydasını görürsün. Hangi bölgelere iğne batırıyolar. Çıktığında rahatlıyomusun.
. Illaki inceden baslamana gerek yokmus transfer onceside yapilabiliyomus.Cok ciddiye almamistim ama gercekten rahatlatiyor. ayaklara ellere rahim be yumurtalik bolgesine sirtta omurilige ve ben cok sitresli oldugumu soyledim kas baslangic noktalarina
Bende öyle duymuştum aslında ama Ayşen hanım geç kaldın deyince bişey yapamadım haliyle. Ama şuanlık bende stres yok gibi ilerleyen zamanları bilemiyorum tabi. Akupunktur doktoru bayanmı erkekmi. Eğer erkekse rahatlıycam diye gitsem daha çok stres yapıyorum. Illaki inceden baslamana gerek yokmus transfer onceside yapilabiliyomus.
5. Denemem ama hâlâ erkek doktorlardan çok çekiniyorum. Acayip sıkıyomuyum kendimiBende öyle duymuştum aslında ama Ayşen hanım geç kaldın deyince bişey yapamadım haliyle. Ama şuanlık bende stres yok gibi ilerleyen zamanları bilemiyorum tabi. Akupunktur doktoru bayanmı erkekmi. Eğer erkekse rahatlıycam diye gitsem daha çok stres yapıyorum
Ahalli seninde bugün transferin vardı ne oldu. Kaç embriyo oluşmuş canım. Illaki inceden baslamana gerek yokmus transfer onceside yapilabiliyomus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?