almanyadan tup bebek tedavisi olan varmi?yasadiklarimizi paylasalim .

[QUOTE"321bieten, post: 39347289, member: 655097"]Kızlar perşembe transferim var doktor beni pazartesi ultrasona çağırdı şaşırdım. Gelişimine bakarız dedi. Transferle test arasında böyle bir şey yaşayan varmı. Açıkçası ultrason beni korkutuyo biraz sanki tutunmasına ultrason aleti ve sıvısı iyi gelmez gibi düşünüyorum fikri olan varmı[/QUOTE]

Bende Ilk defa duydum boyle birseyi.. ama belkide daha iyidir. Kimsenin yani dier kliniklerin yapmadigini yapiyor, isiyle ilgileniyor demekki...bence cok iyi bir durum.hic korkma..bi sakincasi olmaz insaallah diye dusunuyorum...hemde daha iyi test gunune kadar kendini yiyip bitirmiceksin, 5 gun sonra gidisattan haberin olucak enazindan.. hic stres yapma canim..

Insaallah canim..bak mucize daha tedavinin basinda gosterdi kendini..busefer Insaalah olucaktir... rabbim yardimcin olsun... 3 embriyoada israr et..
Inşaallah karabiberim. Bakalım yarına kaç tanesi gelişimine devam etmiş olursa ona göre davranıcaz. Ben artık iyi düşünmeye çalışıyorum.

Canım ben narkozdan sonra çabuk uyanamıyorum. Uyandığımdada kusma kabarma su toplama gibi sorunlarım oluyo belki ondan gelmiştir. Nasılsın dedi 9 yumurta toplandı işte 2 gün içinde bi şikayet olursa bize gelin dedi gitti. Detaylı görüşmeyi bizde biyologla yaptık. Hatta transferde ayşen hanım olmuyo diye duymuştum. Bakalım yarın transferI kim yapacak görücez.

anladım teşekkür ederim

canim transferin simdiden hayirli olsun. kac tane ye karar verdin?

kizlar size bi sorum olucak. dün biraz stres yaptim galiba..
catlatma önleyici igneme basladim dün. Menogon u yaptigim ayni tarafa yaptik..acaba bi sorun olur mu?
birde illaki hergün göbisin diger tarafina mi yapmak gerekiyor igneleri?

kizlar size bi sorum olucak. dün biraz stres yaptim galiba..
catlatma önleyici igneme basladim dün. Menogon u yaptigim ayni tarafa yaptik..acaba bi sorun olur mu?
birde illaki hergün göbisin diger tarafina mi yapmak gerekiyor igneleri?
Yok canım , sorun olmaz, ben de bi kere aynı tarafa peş peşe iki gün vurmuştum. Dr u arayıp sordum, sorun değil dedi. Sadece sizin için öyle söylüyoruz, ağrıyı çok hissetmeneniz için bi o yana bi o yana vurun diye tavsiye ediyoruz dedi, önemli olan vücuda girmesi.için rahat etmiycekse arayıp sor istersen...

tamam canim cevabin icin cok tskler.

Allah yatdimcun olsun. Bebeklerin sana simsiki tutunsunlar ve saglikla kucagina al insalla.dualarim seninle
Kızlar benim 7 embriyo 2. gün 4 e düşmüştü. Bugün transfere geldik 3 tane kalmış 1i blastosist olmuş 2si yavaş gelişiyormuş. 3ünüde transfer ettirdik. 1ini Dondurmak anlamsız dedi doktor. Bakalim hayırlısı olsun. Pazartesi ultrasona çağıtmışlardı. Daha önce hiç olmadığı için çok şaşırmıştım. Sordum ultrason ne için diye. Tutunup tutunmadığına bakacaklarmış çok sevindim.

cok sevindim beiten insallah tutunur bebeklerin. Olumlu dusun olumlu olsun inan hersey kafada bitiyo.

Inşallah ya. Bu sefer çok olumlu şeyler hissediyorum. Rabbim hayırlısıyla versin inşallah

Ayseen hanimmi yapti transferi
Yok canım Malesef dr. İnacker yaptı transferi praksisteymiş ama Ayşen hanımı görmedik bile. Açıkçası biraz bozuldum. Hem Türk hem bayan daha rahat hissederim diye oraya gittim. Hiç tanımadığım bir doktor transferdeydi. Insan ister istemez rahatsız oluuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…