almanyadan tup bebek tedavisi olan varmi?yasadiklarimizi paylasalim .

Hayirli haberlerle gel insallah canim, hakkinda hayirlisi olsun.Bu sefer yüzün gülsün insallah

Canim aklimdaydin ama misafirlerin vardi diye giremedim nete..dua ede ede okudum mesajini..insaallah hayirli sonucu duyucaz diyr..masaallah canim klinigin bukadar alakaliolmasi cok guzelll.insaallah az bizaman sonra mujdeyi verirsin bize.

Canim aklimdaydin ama misafirlerin vardi diye giremedim nete..dua ede ede okudum mesajini..insaallah hayirli sonucu duyucaz diyr..masaallah canim klinigin bukadar alakaliolmasi cok guzelll.insaallah az bizaman sonra mujdeyi verirsin bize.
Inşaallah karabiberim ya. Pazartesiyi iple çekiyorum. Ogün hem test var hemde rahim kalınlığı ve yumurtalıklarda şişme varmı diye tekrar ultrason var. Tedavinin en zor zamanı bu zamanmış

bebislerin sIkIca sarilsan sana.insallah pazartesi pozitif sonuc alirsin

selamlar kizlar, lutfen kusura bakmayin uzun aylardir giremedim anlatamadim sizlere olanlari. Hamileligim sonuna Kadar problemli gecti surekli doktorlar hastaneler derken sukur rabbime oglumuzu saglikla kucagimiza aldik. Ama 6 hafta erken dogurmak zorunda kaldim.Plasental problemler pesimi birakmadi. Ilk baslarda onde gelen plasenta sonra yukari cikmaya basladi ama nasil olduysa ikiye bolundu biri sag ve biri soldaydi.,Ikisini birbirine baglayan damarlar rahim agzindan geciyordu ve Hayati tehlike tasiyordu hem benim hem bebek icin. hamilelik boyunca hep dikkat ettim herseyim kisitliydi. En sonunda prof.32 haftalikken hastaneye yatisimi yaptirdi,hergun ctg yapildi Sabah aksam. Sancilarin baslamasi demek bizim hayatimizin riske girmesi demek diye.33 haftalikken sancilar basladi durdurdular ama prof daha fazla riske atmak istemedi ve 33+6 da 23.9.2014 te oglusumuz sezeryanla dunyaya geldi.iyiki daha fazla beklememisler cunku kordonuna dugum atan oglum cok beslenememis. 1860 gr . ve 42 cm dogdu. 1 hafta kuvezde 1 hafta normal yenidogan istasyonunda kaldik ve evimize geldik. Simdi oglum 4 bucuk aylik. Erken dogumdan kaynaklanan immunsystem zayifligi yuzunden en ufak bir soguk alginli dahi agir geciyor. HAstanede yattik oksijen ve Serum bagladilar 1 hafta.3 hafta oldu halen atlatamadik. Surekli aklimda sizler vardiniz. dogumum spinal anestezi ile oldu ve hep dua ettim sizler icin. Allahim en yakin zamanda hepinize bu duygulari tattirsin insallah.Allahim isteyen herkesin karnini ve kucagini doldursun insallah . Rabbim yar ve yardimciniz olsun

canim hayirli olsun.allahim bebisine ve sana saglik versin insallah

Seyla arkadasimmm inanmiyorummm sonunda geldin okadar aradimki seni burda...
canim benimm nekadar zor zamanlar yasamissinn.. rabbim bundan sonra evlatlarini korusun .. ogluna guc kuvvet versin...
Malesef ben essende sansimi denedim.ama benim sansizligimdanmi yoksa nedir anlamadim okadar berbat bir tedaviydiku canim inanilmaz okadar harcadigim emegim bosa gitti malesef...ilgisiz alakasiz berbat bir klinikti.. iste simdi seni gordugume cok cokk sevindim ya arkadasim ...

Bebeğini Allah sizlere bağışlasın inşallah. Korkma onu veren Rabbim koruyup kollar. Küçük doğdu diyede üzülme 1 yaşına girene kadar yaşıtlarıyla aynı kiloya geliyorlar. Eltim inde bebekleri öyle doğdu ama çabuk toparlıyorlar. Dualarımız seninle canım

Gözün aydin, iyi günlerde büyütün oglunuzu. Kücük doganlar ilk sene anneye biraz zorluk cektiriyorlar malesef ama sonra yasitlarina hemen yetisirler genelde.Her zorluga ragmen annelik güzel bisey, farkli telaslar, heyecanlar...Bebegin cabucak saglikla büyüsün ve sana bu günleri hemen unuttursun insallah...

Geçmiş olsun,Allah yardımcın olsun çocuguna saglık sıhhat versin,sanada güç kuvvet versin.Derdi veren dermanda gönderir yüce rabbim hoşçakal...

Malesef canım. 5. Denememizde negatif sonuçlandı. Değerim 1.4 çıktı. Hayırlısı böyleymiş demekki.

Ah canim benim yaaaa suan bile namazimi kilip sana dier butun arkadaslara dua ederek actim neti... ve mesajini okudum... herseyin en iyisini bilen Allah demekki boyle istiyor.. kendini uzme sakin. InsaAllah Rabbim vericektir,hayirli evlatlar sana ve tum isteyenlere.

Amin inşaallah. Demekki vakti zamanI gelmemiş daha. Duaların için Allah razı olsun. Inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin

Malesef canım. 5. Denememizde negatif sonuçlandı. Değerim 1.4 çıktı. Hayırlısı böyleymiş demekki.
Canim ne diycegimi bilemiyorum, cok ümitliydim ben senin adina.Kendini üzme, rabbim unuttugun bi anda cikarsin yavrunu karsina insallah.Hayatina günes gibi bi bebek dogursun, insallah.Zamani gelmemis daha demekki, kalbini ferah tut

Canim ne diycegimi bilemiyorum, cok ümitliydim ben senin adina.Kendini üzme, rabbim unuttugun bi anda cikarsin yavrunu karsina insallah.Hayatina günes gibi bi bebek dogursun, insallah.Zamani gelmemis daha demekki, kalbini ferah tut
Inşaallah dediğin gibi olur canım. Bende hep dua ettim hayırlısı olsun diye demekki hayırlısı böyleymiş

Birileri var mi acaba..?! Benim daha iLk tüp bebek denemem.. cumarteSi yada pazarteSi yumurtaLarim tOpLanicak perSembe tekrar randevum var.. ALLah hepimize ÖnceLikLe bOL bOL Sabir verSin.. kimSenin kucagini boS birakmaSin rabbim..

Gunaydin arkadaslar almanyada yasiyorum tavsiye edenileceginiz tupbebek merkezi varmi iki denemem var malesf negatif olmustu birkezdaha burda tedaviyi dusunuyoruz Allahim yardim ederse bu son olir insallah

Gunaydin arkadaslar almanyada yasiyorum tavsiye edenileceginiz tupbebek merkezi varmi iki denemem var malesf negatif olmustu birkezdaha burda tedaviyi dusunuyoruz Allahim yardim ederse bu son olir insallah

Nerde kaLiyOrSun aLmanyada..?! Ben nrw tarafindayim eSSen nOvum da tedavi gÖrüyOrum Suan.. SimdiLik memnunum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…