almanyadan tup bebek tedavisi olan varmi?yasadiklarimizi paylasalim .

Inşaallah çok teşekkür ederim
Bu arada çatlatma iğnemi olduktan sonra acayip öksürük ve hapşırma başladı. Burnum falan akıyo iyileşemezsem diye korkuyorum transfer için
Bu dönemlerde cok oluyor canim, bende de olmustu, hatta grip gibiydi.Transfer zamanina kadar bol bol meyve ye, ve dinlen hemen iyilesmeye bak.Cogu kisiden de ayni seyi duydum, sanirim ilaclarin etkisiyle bünye zayif düsüyor ve grip oluyoruz.
9 yumurta toplandı. Ama eşimde 2 Sperm bulabilmişler( şimdilik bakalım hayırlısı pazartesi günü kaç embriyo geliştiğini öğrenicez.
Hayirli olur insallah canim, dert etme spermler kaliteli ise hic sorun olmaz, ikisi de döllenir ve gelisirse ikisini de koyarlar ve sansin bi kat daha artar.güzel haberlerle gel...

Inşaallah hayırlısı olur. Yazacak yorum bile gelmiyo aklıma(

Tsk ederim canim. Senin embriyo lardan haber varmı

haber geldi canımsa 9 yumurtadan 7 si istenilen kalitedeymiş. Eşim den 2 Sperm bulmuşlardı. Çok şükür Icsi yaparken 5 tane daha bulunmuş. 7 yumurta ve 7 spermden elde edilen 7 embriodan 4 tanesi gelişmiş. Içim rahatladı. Perşembe 5 gün embriyosu olarak en iyi kalitedeki 2 embriyo transfer edilecek. Sizce 2 mi yoksa 3mü transfer edilsin çok kararsızım 5 denemem. Öncekilerde de 2 3 transfer edildi ama tutmadı. Fikirlerinizi bekliyorum

Çok sevindim canım ya. Embriyoların kalitesini göre karar verişim perşembe gun. Çok iyi kalitede embriyo larsa 3 riskli olur gibi ama en doğrusunu Dr la karar verirsin zaten

Canim bak Insaallah hersey cok guzel olucak..bensem eger izin veriyorsa dr 3 tane koy..sansini azaltma..ben 3 embriyo taraftariyim...yinede tabi karar senin.

Canim hayirli olsun, ben de karabibere katiliyorum 3 tane sansiini yükseltir.Ben de iki tane koydurmustum ama 1 tane tutundu.Illaki 3 ü de tutunacak diye bisey yok, bence dr unla konus ve israrci ol, 3 koydur derim ama karar senin tabii...

Canim hayirli olsun, ben de karabibere katiliyorum 3 tane sansiini yükseltir.Ben de iki tane koydurmustum ama 1 tane tutundu.Illaki 3 ü de tutunacak diye bisey yok, bence dr unla konus ve israrci ol, 3 koydur derim ama karar senin tabii...
Benimde içimden 3 geçiyor önceki embriyolarda iyi kalitedeydi ama tutmadılar.başta sadece 2 Sperm bulduk deyince şok geçirmiştim ya gelişimleri durursa diye ama Rabbim büyük umutlarımı tekrar yeşertti. Bu bizim son şansımız olabilir. Eşimin yumurtalıklarından tümör alındı ve bu ameliyat sonrası bir profesöre DanıştIk zaten şansınız çok azmış artık hiç olmaz demişti. Eşim hiç ümidini yitirmedi Rabbim inşallah doktorların olmaz dediklerini oldurur.

maasallah canim insallah bebisine en tez zamanda saglikla kavusurusun. bencede kaliteye göre karar ver yumos sayisini

Kızlar perşembe transferim var doktor beni pazartesi ultrasona çağırdı şaşırdım. Gelişimine bakarız dedi. Transferle test arasında böyle bir şey yaşayan varmı. Açıkçası ultrason beni korkutuyo biraz sanki tutunmasına ultrason aleti ve sıvısı iyi gelmez gibi düşünüyorum fikri olan varmı

O kadar transfer oldum ilk kez duydum transferden sonra yapılan ultrason. acaba neden. vardır bir sebebi öğrenince Bizi bilgilendirirsen sevinirim

Gelişimine bakıcaz dedi ama görünürmü acaba yada ultrason aletindeki sıvı embriyoyu akıtırmı gibi korkularım var

Insaallah canim..bak mucize daha tedavinin basinda gosterdi kendini..busefer Insaalah olucaktir... rabbim yardimcin olsun... 3 embriyoada israr et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…