Almanyaya gelin gelenler

Hy-al

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
477
310
103
Merhaba arkadaşlar ben 2 ay önce evlenip Türkiyeden Almanyaya gelin geldim. Benim gibi evlenip burada yaşamaya başlayanlar varmı

Merhaba arkadaşlar ben 2 ay önce evlenip Türkiyeden Almanyaya gelin geldim. Benim gibi evlenip burada yaşamaya başlayanlar varmı
merhaba bende sizin gibi bir tecrübe yasayabilirim her an nasıl oldu alıştınız mı Almanya'ya hangi şehirdesiniz?

merhaba bende sizin gibi bir tecrübe yasayabilirim her an nasıl oldu alıştınız mı Almanya'ya hangi şehirdesiniz?
Suan alıştım 3.5 sene oldu dilimi geliştirebilirsem hiç bir sıkıntım kalmayacak ınsallah stuttgartayım. Siz daha gelmediniz herhalde

Suan alıştım 3.5 sene oldu dilimi geliştirebilirsem hiç bir sıkıntım kalmayacak ınsallah stuttgartayım. Siz daha gelmediniz herhalde
daha gelmedim dil için hazırlıklara basladım bende bu aile birlesimi sınavı vs.varmış onlar için calısıyorum dil cok zor telaffuz zor ama hallederiz insallah ya bende Berlin'e gelicem kısmet olursa arkadaş falan edinebildiniz mi?

Dogru once A1 yapman gerekiyor ama zor degıl en kolayı bence bende cok stres yaptım korkttugum gibi olmadi. Ama zoru burda B1 sınavını yapmak gerekiyor evet edindim zaten benım akrabalarım eşimin akrabasıda var. Berlinde zorlanmazsın bence.

şuan hiçbişey bilmediğim için o kadar zor geliyor kii :)) insallah zorlanmam tesekkurler sohbet icinn :)

Gurbet zor ama sevdikten sonraki süreçte herşey hallolur
Siz dilinizi geliştirin gezin eğlenin

şuan hiçbişey bilmediğim için o kadar zor geliyor kii :)) insallah zorlanmam tesekkurler sohbet icinn :)
Tabi çok doğru bende öyleydim. Ama benım gittiğim kurs sınava ıyı calıstrdı sınava yakın zamanda sınavda ne çıkıyorsa ona çalıştırmışlardı zorlamadılar herkeste geçmişti. İnşallah sende geçersin

Evet çok zor hemde
Evet çok zor hemde. Evet sevgi önemli bırde eşlerinin anlayışlı olması önemli. Onlar yardımcı olması süreç hic kolay geçmez.

insallah her sey güzel olur :))
es anlayısı kesinlikle önemli etken,

insallah bende bunu umuyor istiyorum gelismeleri yazarım <3

Evet çok zor hemde

Evet çok zor hemde. Evet sevgi önemli bırde eşlerinin anlayışlı olması önemli. Onlar yardımcı olması süreç hic kolay geçmez.
Çok merak ediyorum pişman mısın Türkiye'den ayrıldığına?

Hayır pişman değilim çok şükür. Neden sordun
Türkiye de gurbetçilerin çoğunlukta olduğu bi ilçedeyim (yaz aylarında tatil amaçlı geliyorlar) yaşıyorsunuz bu hayatı diyince hep kötü özellikler sıralıyorlarda ondan sordum

Türkiye de gurbetçilerin çoğunlukta olduğu bi ilçedeyim (yaz aylarında tatil amaçlı geliyorlar) yaşıyorsunuz bu hayatı diyince hep kötü özellikler sıralıyorlarda ondan sordum
Burada yaşayan Türklerin ortak özelliklerinden biri sanırım bende hep karşılaşıyorum o zaman Türkiye de yaşayın dediğimizde bu sefer türkıyedeki kötü şartları eleştirirler bende anlamıyorum

sevindim :) Dil işini ne yaptınız, çalışıyor musunuz? hayatınız nasıl gidiyor? memnun musunuz :)
Hayır calismiyorum. Dilde zorlaniyorum maalesef ama yinede kendimi idare edebiliyorum Alışmam çok zor oldu. Ama çok şükür alıştım şuan iyi gidiyor. Sen neler yapıyorsun. Alıştın mı.? Kursa gıdıyor musun? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…