merhaba bende sizin gibi bir tecrübe yasayabilirim her an nasıl oldu alıştınız mı Almanya'ya hangi şehirdesiniz?Merhaba arkadaşlar ben 2 ay önce evlenip Türkiyeden Almanyaya gelin geldim. Benim gibi evlenip burada yaşamaya başlayanlar varmı
Suan alıştım 3.5 sene oldu dilimi geliştirebilirsem hiç bir sıkıntım kalmayacak ınsallahmerhaba bende sizin gibi bir tecrübe yasayabilirim her an nasıl oldu alıştınız mı Almanya'ya hangi şehirdesiniz?
daha gelmedim dil için hazırlıklara basladım bende bu aile birlesimi sınavı vs.varmış onlar için calısıyorum dil cok zor telaffuz zor ama hallederiz insallah ya bende Berlin'e gelicem kısmet olursa arkadaş falan edinebildiniz mi?Suan alıştım 3.5 sene oldu dilimi geliştirebilirsem hiç bir sıkıntım kalmayacak ınsallahstuttgartayım. Siz daha gelmediniz herhalde
Dogru once A1 yapman gerekiyor ama zor degıl en kolayı bence bende cok stres yaptım korkttugum gibi olmadi. Ama zoru burda B1 sınavını yapmak gerekiyordaha gelmedim dil için hazırlıklara basladım bende bu aile birlesimi sınavı vs.varmış onlar için calısıyorum dil cok zor telaffuz zor ama hallederiz insallah ya bende Berlin'e gelicem kısmet olursa arkadaş falan edinebildiniz mi?
şuan hiçbişey bilmediğim için o kadar zor geliyor kii :)) insallah zorlanmam tesekkurler sohbet icinn :)Dogru once A1 yapbman gerekiyor ama zor degıl en kolayı bence bende cok stres yaptım korkttugum gibi olmadi. Ama zoru burda B1 sınavını yapmak gerekiyorevet edindim zaten benım akrabalarım eşimin akrabasıda var. Berlinde zorlanmazsın bence.
Tabi çok doğru bende öyleydim. Ama benım gittiğim kurs sınava ıyı calıstrdı sınava yakın zamanda sınavda ne çıkıyorsa ona çalıştırmışlardı zorlamadılar herkeste geçmişti. İnşallah sende geçersinşuan hiçbişey bilmediğim için o kadar zor geliyor kii :)) insallah zorlanmam tesekkurler sohbet icinn :)
Evet çok zor hemde. Evet sevgi önemli bırde eşlerinin anlayışlı olması önemli. Onlar yardımcı olması süreç hic kolay geçmez.Gurbet zor ama sevdikten sonraki süreçte herşey hallolur
Siz dilinizi geliştirin gezin eğlenin
Gurbet zor ama sevdikten sonraki süreçte herşey hallolur
Siz dilinizi geliştirin gezin eğlenin
Tabi çok doğru bende öyleydim. Ama benım gittiğim kurs sınava ıyı calıstrdı sınava yakın zamanda sınavda ne çıkıyorsa ona çalıştırmışlardı zorlamadılar herkeste geçmişti. İnşallah sende geçersin
Çok merak ediyorum pişman mısın Türkiye'den ayrıldığına?Evet çok zor hemde
Evet çok zor hemde. Evet sevgi önemli bırde eşlerinin anlayışlı olması önemli. Onlar yardımcı olması süreç hic kolay geçmez.
Hayır pişman değilim çok şükür. Neden sordunÇok merak ediyorum pişman mısın Türkiye'den ayrıldığına?
Hoşgeldınmerhaba ben de geçen yıl geldim :)
Türkiye de gurbetçilerin çoğunlukta olduğu bi ilçedeyim (yaz aylarında tatil amaçlı geliyorlar) yaşıyorsunuz bu hayatı diyince hep kötü özellikler sıralıyorlarda ondan sordumHayır pişman değilim çok şükür. Neden sordun
Burada yaşayan Türklerin ortak özelliklerinden biri sanırım bende hep karşılaşıyorumTürkiye de gurbetçilerin çoğunlukta olduğu bi ilçedeyim (yaz aylarında tatil amaçlı geliyorlar) yaşıyorsunuz bu hayatı diyince hep kötü özellikler sıralıyorlarda ondan sordum
ben Badem Württemberg tarafında yaşıyorum, ya sen?Hoşgeldınnerede yaşıyorsun
Bende Stuttgarta yakınım :)ben Badem Württemberg tarafında yaşıyorum, ya sen?
sevindim :) Dil işini ne yaptınız, çalışıyor musunuz? hayatınız nasıl gidiyor? memnun musunuz :)Bende Stuttgarta yakınım :)
Hayır calismiyorum. Dilde zorlaniyorum maalesef ama yinede kendimi idare edebiliyorumsevindim :) Dil işini ne yaptınız, çalışıyor musunuz? hayatınız nasıl gidiyor? memnun musunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?