Almanyaya gelin gelenler

Merhaba, evet kursa yeni başladım. malum pandemiden dolayı nisanda başlayacakken eylülde başladı. Ben minijob olarak çalısıyorum, fakat şuan yasaklar var o da bir süre durdu. Sen nerelisin?

Merhaba, evet kursa yeni başladım. malum pandemiden dolayı nisanda başlayacakken eylülde başladı. Ben minijob olarak çalısıyorum, fakat şuan yasaklar var o da bir süre durdu. Sen nerelisin?
Çok iyimiş :) Aslen Tunceliliyim. Ama doğma büyüme İstanbul. İstanbuldan geldim yanı. Sen?

ben de Hataylıyım. Ama 10 yıldır İstanbulda çalışıyordum. Kısmet evlilik buraya geldim.

ben de memnun oldum. Nasıl gidiyor hayatınız :)
İyi çok şükür Covidten dolayı genelde evdeyiz. Zaten eşim home-office çalışıyor her yerde kapalı oyuzden hep evdeyiz senin nasıl gidiyor alıştın mı varmı burda tanıdıkların

benim eşim çalışıyor.. Kovid dinlemiyor firması. alıştım çok şükür. Trden iyi burası. İstanbuldan bir arkadaşım var Aalende görüşüyoruz onunla da. ailem felan hepsi Trde. Eşimin ailesi burada. ya seninkiler?

Benim eşimin bütün ailesi burda. Benimde dayılarım kuzenlerim burda var. Bir kaç kişiyle burdan arkadaş oldum arada onlarla görüşüyorum. Ama hastalık çıktığından beri onlarlada görüşmüyorum. Sen ne güzel çabuk alışmışsın ben 2.5 senede zor alışmıştım :)) neyseki artık 4.yılım olucak :))

O halde Almancayı da artık sökmüşsündür :))) Ne güzel tanıdık akraba felan çokmuş sende. Benim Türk arkadaşım sadece Aalende olan var. Eşimin işyerinde de bir Abla var, bize oturmaya geldiler, ama yaşça büyük. Aynı dertleri ve sevinçleri paylaşacağım bir yakın arkadaşım yok malesef.... Bebeğin var mı?

Ehh idare ediyorum cok cok iyi degılm Almanca maalesef bana cok zor geliyor ama yine de kendımı idare ediyorum:) senin nasıl Almancan:) şuan yok bebegim ama istiyorum olmasını bakalım kısmet :)

Ehh idare ediyorum cok cok iyi degılm Almanca maalesef bana cok zor geliyor ama yine de kendımı idare ediyorum:) senin nasıl Almancan:) şuan yok bebegim ama istiyorum olmasını bakalım kısmet :)
Ben de kursa gidiyorum VHS nin. A2 deyim şuanda. B1 e kadar devam. ben de bir şekilde idare ediyorum işte :)) Ben de bebeğimin olmasını istiyorum. Nasip Allahtan bakalım inşallah ikimize de nasip olur diyelim

Ben de kursa gidiyorum VHS nin. A2 deyim şuanda. B1 e kadar devam. ben de bir şekilde idare ediyorum işte :)) Ben de bebeğimin olmasını istiyorum. Nasip Allahtan bakalım inşallah ikimize de nasip olur diyelim
Amin amin inşallah hayırlısıyla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…