- 10 Ekim 2014
- 32.594
- 146.533
- 798
- Konu Sahibi akrepistan
-
Evet kabinde taşınıyor ve kafesiyle birlikte toplam en fazla 8 Kilo olmalı yoksa almıyorlar bir de kedi ile köpeği birlikte almıyorlarmış işte bu 3 ay bekleme olayı benim moralimi bozan aniden gitmesi gerekenler ne yapıyor ki ben 1 ay sonra gidicem kısmetse
Of of ki ne of bir de küçük bebeğim var işte bu testi diyordum çok saçma acil gitmesi gerekenler nasıl yapıyor ki bu işi 3 ay vakti olmayanlar mesela?1.Kedinin kuduz aşısı zamanında yapıldıysa kuduz titrasyon testi yaptırman gerek sonucu yoğunluğa göre 15 gün sonra gelir.
2.Kedinin kuduz aşısı yoksa veya zamanı geçtiyse önce kuduz aşısı yaptırman gerek, 32 gün sonra kuduz titrasyon testi yaptıracaksın.
Kedinin diğer tüm aşıları yapılmış olmalı ve AB uyumlu pasaporta ve çipine işlenmiş olmalı. Test sonucu çıktıktan sonra Gümrük müdürlüğüne gidip bir dilekçe dolduracak ve talepte bulunacaksın, sana bir uygunluk sağlık belgesi verecekler.
1. Seçeneğe göre toplam 3.5 ay
2. Seçeneğe göre toplam 4.5 aydan önce kedini herhangi bir AB ülkesine sokamazsın. Eğer seyahatine uzun zaman varsa bu işlemleri yaptırabilirsin fakat;
Geçen ay(Kasım) Almanya tüm bu şartları yerine getiren petler dahil hiç bir hayvanın Türkiye'den uçak yolu ile ülke sınırları içerisine alınmayacağını açıkladı.Konsolosluğu arayıp bu uygulamanın hala sürüp sürmediğini, sürüyorsa hangi havayolu şirketini kullanabileceğiniz hakkında bilgi almanız gerek. THY yasaklı listede...
Ek: Veteriner işlerine de gitmeniz gerek
Ne güzel anlatmışsınız ayrıca teşekkür ederim tane tane anlaşılır bir şekilde1.Kedinin kuduz aşısı zamanında yapıldıysa kuduz titrasyon testi yaptırman gerek sonucu yoğunluğa göre 15 gün sonra gelir.
2.Kedinin kuduz aşısı yoksa veya zamanı geçtiyse önce kuduz aşısı yaptırman gerek, 32 gün sonra kuduz titrasyon testi yaptıracaksın.
Kedinin diğer tüm aşıları yapılmış olmalı ve AB uyumlu pasaporta ve çipine işlenmiş olmalı. Test sonucu çıktıktan sonra Gümrük müdürlüğüne gidip bir dilekçe dolduracak ve talepte bulunacaksın, sana bir uygunluk sağlık belgesi verecekler.
1. Seçeneğe göre toplam 3.5 ay
2. Seçeneğe göre toplam 4.5 aydan önce kedini herhangi bir AB ülkesine sokamazsın. Eğer seyahatine uzun zaman varsa bu işlemleri yaptırabilirsin fakat;
Geçen ay(Kasım) Almanya tüm bu şartları yerine getiren petler dahil hiç bir hayvanın Türkiye'den uçak yolu ile ülke sınırları içerisine alınmayacağını açıkladı.Konsolosluğu arayıp bu uygulamanın hala sürüp sürmediğini, sürüyorsa hangi havayolu şirketini kullanabileceğiniz hakkında bilgi almanız gerek. THY yasaklı listede...
Ek: Veteriner işlerine de gitmeniz gerek
Ben beceremedim dolmasını bekleyeceğim bişey çıkmadı resmin url sini nasıl alıcam ki
Uçakta havasızlıktan ölmemesini sağlayabilirsiniz
Valla bende şimdiye kadar Business class uçmadım.
Fakirim ama yaşıyorum hala
Siz kedi besliyor musunuz?Resmin dolmasını bekle %100 olana kadar
Öldü mü sizin kedi?Bizimkide kafesindeydi :\
Neyse iyi düşünelim götürün madem
Siz kedi besliyor musunuz?
Hem hamis hem kedili bulmak zor oluyor cunku :)Evet besliyorum 2 tane :) neden?
Hem hamis hem kedili bulmak zor oluyor cunku :)
Benim bebis bir hafta sonra geliyor. Kedim de 1 yasini yeni gecti ve tabi ki enerjisi de genc erkek tekir enerjisi her ne kadar ucundan biraz olgunlassa da.
Bu ilk cocugunuz mu olacak? Yani hem kedili hem bebekli bi evde nelere dikkat edilmeli fikriniz var mi?
Hem hamis hem kedili bulmak zor oluyor cunku :)
Benim bebis bir hafta sonra geliyor. Kedim de 1 yasini yeni gecti ve tabi ki enerjisi de genc erkek tekir enerjisi her ne kadar ucundan biraz olgunlassa da.
Bu ilk cocugunuz mu olacak? Yani hem kedili hem bebekli bi evde nelere dikkat edilmeli fikriniz var mi?
Rica ederim.Ne güzel anlatmışsınız ayrıca teşekkür ederim tane tane anlaşılır bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?