- Konu Sahibi akrepistan
-
Yaa öyle mi. Evet çok riskli dediler bir de kuduz için test varmış o testi yaptırıp 3 ay sonra götürebiliyorsun diyorlar ben de inanmadım bi kk’ya sorayım dedim.köpekde biliyorum. pasaport olmasi lazim, asi defteri olmasi lazim. bütün asilari yapilmis olmasi lazim cipi olmasi lazim. asyadan gelen hayvanlari bi süre karantinede tutuyorlar türkiye icin gecerlimi bilmiyorum
Yaa öyle mi. Evet çok riskli dediler bir de kuduz için test varmış o testi yaptırıp 3 ay sonra götürebiliyorsun diyorlar ben de inanmadım bi kk’ya sorayım dedim.
Bunlar sorun değil aşıları tam cip de taktırırız ama karantina falan olayı var mı bir de bu kuduz testinden sonra 3 ay beklemek gerekiyor muPasaport lazım alı defterinde eksik olmamalı. Aşılar tam olmalı diye biliyorum. Veterinerinize de sorun bi yerde de çip takılıyor diye duhmuştum.
Bilmiyorum ama mecburum ordan sonra da Kıbrıs’a gidicez kısmetse tamamen her türlü ortamı değişecek yani.de kedinin ortami degisince dengesi bozulmasin?
Bunlar sorun değil aşıları tam cip de taktırırız ama karantina falan olayı var mı bir de bu kuduz testinden sonra 3 ay beklemek gerekiyor mu
İşte veteriner de biliyor mudur acaba ki? Bugün Pazar soramadım yarına kaldı artık. Her ülkenin değişikmiş prosedürleri çünkü. Offf evlat gibi atamazsın satamazsınBen öyle birşey duymadım canım. Bi veterinere sormalısın. Zannetmiyorum öyle birşey olsun.
İşte veteriner de biliyor mudur acaba ki? Bugün Pazar soramadım yarına kaldı artık. Her ülkenin değişikmiş prosedürleri çünkü. Offf evlat gibi atamazsın satamazsın
Evet ülke prosedürleri farklı olabilir dediğin gibi.
Atılır mı ya can onlar :)
İnşallah kolaylıkla yanınıza alabilirsiniz.
Off ekleyemedim resimBir de biliyor musunuz acaba böyle bir taşıma çantası ile alabilir miyim?
Off ekleyemedim resim
Ben beceremedim dolmasını bekleyeceğim bişey çıkmadı resmin url sini nasıl alıcam kiResmin dolmasını bekle %100 olana kadar
Karantina falan var yaniGötürmeyin, karantina şartları çok ağır. bakacak birini bulun bir aylığına.
Niye? Kendi kedimi ne yapayım mesela ne önerirsiniz?Almanyadan başka kedi al
Niye? Kendi kedimi ne yapayım mesela ne önerirsiniz?
Uçakta neden havasız kalsın ki?Uçakta havasızlıktan ölmemesini sağlayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?