Almanya’ya kedi götürmek

akrepistan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
574
578
103
36
Antalya
Kızlar iyi akşamlar,
1 aylığına Almanya’ya gitme durumum var kedimi de yanımda götürmek zorundayım. Neler yapmam lazım bilgisi olan var mı?

köpekde biliyorum. pasaport olmasi lazim, asi defteri olmasi lazim. bütün asilari yapilmis olmasi lazim cipi olmasi lazim. asyadan gelen hayvanlari bi süre karantinede tutuyorlar türkiye icin gecerlimi bilmiyorum

köpekde biliyorum. pasaport olmasi lazim, asi defteri olmasi lazim. bütün asilari yapilmis olmasi lazim cipi olmasi lazim. asyadan gelen hayvanlari bi süre karantinede tutuyorlar türkiye icin gecerlimi bilmiyorum
Yaa öyle mi. Evet çok riskli dediler bir de kuduz için test varmış o testi yaptırıp 3 ay sonra götürebiliyorsun diyorlar ben de inanmadım bi kk’ya sorayım dedim.

Pasaport lazım alı defterinde eksik olmamalı. Aşılar tam olmalı diye biliyorum. Veterinerinize de sorun bi yerde de çip takılıyor diye duhmuştum.

Yaa öyle mi. Evet çok riskli dediler bir de kuduz için test varmış o testi yaptırıp 3 ay sonra götürebiliyorsun diyorlar ben de inanmadım bi kk’ya sorayım dedim.

de kedinin ortami degisince dengesi bozulmasin?

Pasaport lazım alı defterinde eksik olmamalı. Aşılar tam olmalı diye biliyorum. Veterinerinize de sorun bi yerde de çip takılıyor diye duhmuştum.
Bunlar sorun değil aşıları tam cip de taktırırız ama karantina falan olayı var mı bir de bu kuduz testinden sonra 3 ay beklemek gerekiyor mu

İşte veteriner de biliyor mudur acaba ki? Bugün Pazar soramadım yarına kaldı artık. Her ülkenin değişikmiş prosedürleri çünkü. Offf evlat gibi atamazsın satamazsın

Evet ülke prosedürleri farklı olabilir dediğin gibi.
Atılır mı ya can onlar :)
İnşallah kolaylıkla yanınıza alabilirsiniz.

Götürmeyin, karantina şartları çok ağır. bakacak birini bulun bir aylığına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…