- 3 Kasım 2017
- 583
- 865
- 18
- 31
- Konu Sahibi akrepistan
-
Uçakta neden havasız kalsın ki?
Peki kedisini napsın bu nasıl öneri yahuAlmanyadan başka kedi al
Yanımıza alabiliyorum kedimi çantasıyla havasız kalacak bir durumu yok.Uçakta havasızlıktan ölmemesini sağlayabilirsiniz
Valla bende şimdiye kadar Business class uçmadım.Hayvanlar bizim gibi Business class uçmuyor çünki
Senin yorumlArına bayılıyorum yahu, çok sevimli hatunsun vesselamValla bende şimdiye kadar Business class uçmadım.
Fakirim ama yaşıyorum hala
Valla bende şimdiye kadar Business class uçmadım.
Fakirim ama yaşıyorum hala
Yanımıza alabiliyorum kedimi çantasıyla havasız kalacak bir durumu yok.
Teşekkür ederim hayatım o senin tatlışlığınSenin yorumlArına bayılıyorum yahu, çok sevimli hatunsun vesselam
Ama yanımda götüreceğimi söyledi görevliler taşıma çantasıyla aTanıdığımızın bir bobin isminde golden cinsi köpeği bu şekilde öldü. Havasızlıktan, talihsiz bir şey yaşamamız için benim fikirlerim
Yok sonra Kıbrıs’a geçeceğim temelliBir çok prosedür geldi. Cip gibi... burada bakacak birisi varsa bence bir aylığına götürmeyin.
Ama yanımda götüreceğimi söyledi görevliler taşıma çantasıyla a
Bir de şöyle bir sorun var ki kafesiyle beraber 8 Kilo olursa uçağa alırız yoksa götüremezsiniz dediler benim kedim 7 Kilo yani sadece 1 kiloluk taşıma çantası bulmalıyımBir çok prosedür geldi. Cip gibi... burada bakacak birisi varsa bence bir aylığına götürmeyin.
Kafesinde ve ayağınızın dibinde olan köpek nasıl havasızlıktan ölebiliyor hiç anlamadım. O zaman bizim de havasızlıktan ölmemiz lazım aynı koltukta olucazBizimkide kafesindeydi :\
Neyse iyi düşünelim götürün madem
Kafesinde ve ayağınızın dibinde olan köpek nasıl havasızlıktan ölebiliyor hiç anlamadım. O zaman bizim de havasızlıktan ölmemiz lazım aynı koltukta olucaz
Yanımıza alabiliyorum kedimi çantasıyla havasız kalacak bir durumu yok.
Evet kabinde taşınıyor ve kafesiyle birlikte toplam en fazla 8 Kilo olmalı yoksa almıyorlar bir de kedi ile köpeği birlikte almıyorlarmış işte bu 3 ay bekleme olayı benim moralimi bozan aniden gitmesi gerekenler ne yapıyor ki ben 1 ay sonra gidicem kısmetseSeneye bizimde almanyaya gitme durumumuz var ama kesin olmadigi icin cok ustune düşüp net sekilde arastirmadim.
Kimlik olmali ama petpasaport olanlardanmiş galiba. Asilar olmali. Kuduz asisi olmali. Kuduzla ilgili bir testi ankaraya yolluyormussun sanirim onay icin ve 3 ay beklemek gerekiyor. Karantina artik uygulanmiyor diye okumustum.
Benim en cok sıkınti ettigim konu ucak. Kedimi bagaja koymam, kabinde benimle olmali. Eger gitmemiz kesinlesirse bunu arastiricam. Kabinde tasiyan illaki vardir diye umuyorum. :/
Ek: unutmusum, birde cip olacak.
Hepsi alıyor sanırım ama en iyi thyHangi havayoluyla ucacaksiniz? Kabine aliyorlar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?