Sana ne?Bugün kar yağdı mesela. Bi dışarı cikarsalardi isterdim. Hep evdeler hep agliyorlar
Kızlar sadece yorumlarınızı merak ettim. Her gün her saat ağlayan çocuklar için annesine aşağıdaki mesajı attım ve aşırı tepki aldım. Çocuklar bakicida ve anne sevgilisi ile yaşıyor bu arada. Yıllar önce boşanmış. Çocuklar çığlık çığlığa ağlarken şunu yazdım nasıl kötü oldum anlamadım :
İrem merhaba ben deniz. Üst kat komşunuz. Öncelikle bu bir şikayet değil. Siz evde yokken çocuklarin mutsuz olduğunu bilmeni istedim. Sorun bakicida değil. Çocuk bunlar ilgi ile büyürler. Sürekli evde oldukları için sosyal problemlerini sürekli ağlayarak dışarı vuruyor çocuklar. Burada üzerimize düşen ebeveyn olarak onlara ılgili olduğumuzu hissettirmek. Yoğunlukda bile bir yolunu bulmalıyız irem. Iki minik yavru konu olunca sağlıklı birey yetişmesi adına görmezden gelemedim. Onlar adına anneden biraz ilgi diliyorum
Sevgiler.
İyi de cocuklar agliyorsa boyle mi mesaj atilir yapmayin allah askina , dersiniz ki ben ust komsunuzum , kusura bakmayin haddim degil ama cocuklariniz cok aglagliyor , rahatsiz olmuyorum ancak bakicidan yana bi sikinti olabilir endiselendigim icin size haber vermek istedimSonuç? Çocuklar hep ağlıyor. Normal mi? Ben hep çocukları düşünüyorum.
Evet anlıyorum uzuntunuzu ama bazı insanlar çok duyarsız oluyorlar bırakın karda dışarı çıkmayı şiddet görüyor aç bırakılıyor olabilirler.yoksa bir cocuk bu kadar ağlamaz sıkıntıları var belkide bilemiyoruz.Ben size hak verdim duyarsız olamaz bir insan sadece üslup de dediğim gibi sıkıntı var.Ben Bana ne demez cocuk esirgemeye bile sikayet edebilirdim.yavruları korumak için.Bugün kar yağdı mesela. Bi dışarı cikarsalardi isterdim. Hep evdeler hep agliyorlar
Çocuklar ağlasın dursun. Anne değil muhatabı.Pardonda size ne acaba? Kadın tepki vermekte haklı sesten rahatsız olmak başka anneliğini yargılamak başka haddinizi aşmışsınız.
Sizdeki konu ne? Aynı evdeler.Aynı evdeler derse gelecek tepkileri az buçuk kestirdi çünkü
Kendi ev sınırları içerisinde istediği gibi ağlar sizi ilgilendirmez çocuk onlar gelip sizin kapınızın önünde ağlamıyorlar ya? Burda sorun edilecek tek şey acaba bakıcı nasıl davranıyor ağlamaları onun davranışıyla alakalı mı?Bugün kar yağdı mesela. Bi dışarı cikarsalardi isterdim. Hep evdeler hep agliyorlar
Aynı evdeler aynı.Kadın çocuklarıyla aynı evde mi yaşıyor başka bir evde mi? Daha önce de sorulmuş cevap vermemişsiniz.
Niye kendi anneliğinizle kıyaslıyorsunuz komşunun anneliğini?Aynen öyle yaptım. Gözlemleyen biri olarak nasihat verdim. Sevisiyle napiyor geçiyormu bilmem ama o çocuklarla 1 defa bile görmedim annesini. Bu normal mi? Bende yoğun çalışıyordum ama aklım fikrim çoğumdaydı.
Banane ki.le yaşarsa yaşasın. Derdim bu çocuklar neden bu kadar ağlıyooooBence siz daha çok evlilik olmadan birlikte yaşamalarına takmış gibisiniz.Bunun hıncını da anlamadan dinlemeden en can yakıcı şeyden çıkarmak arzusuna girmişsiniz.
Sordum baktım cnm. Bir kaç kere. Bakıcı türkçe bilmiyor pek. Ve sakın bir yapısı var. Çocuklarda kaçıyor kapıya gelmediler.Keşke aşağıya inip bir baksaydınız, çocuklar ağlıyor sürekli ama bir sorun mu var deseydiniz bakıcıya.
Kadının kocası olmadığını sevgilisi olduğunu nereden anladınız.Muhatap olmuyormuş, alnında da yazmıyordur sanırım.Kapıya gelen postalardan filan mı bu kanaate vardınız.Haklısınız kimle yaşarsa yaşasın, devletten sevişebilirsiniz onayı almayı önemsemiyordur belki.Banane ki.le yaşarsa yaşasın. Derdim bu çocuklar neden bu kadar ağlıyoooo
Canım benim ben gördüğüm gücüm yettiğince bütün çocukların mutluluğuna önem veriyorum. Düzgün yüruyebolsem (ms gastasiyim) kapi kapu dolaşıp şeker veririm hepsine okadat önemsiyorum onların duygularını.Bazıları da çok ilginç,çocuklar ilgisiz diye karışmayı kendine hak görenler hangi sivil toplum kuruluşlarına üye acaba? Ya da değil ilgisizlik,terkedilmişlik yaşayan çocuk esirgeme kurumlarını ziyayet ediyorlar ya da manevi ebeveynlik yaptıkları annesiz babasız çocuklara sahipler mi?Aç kalan hayvanları beslemelere gidiyorlar mı?
Gücün yettiğince tüm çocukları koruyor savunuyorsanız özür dilerim fakat gücünüz alt komşuya yetip bilmişlik taslıyorsanız bu duyarlılık değil.
Dedi-kodu duymadım hakkinda ?Kadın apartman dedikodusuna kurban gitmiş maalesef.Keşke hayata karışılmadığı, daha yakın ilişkilerin olup, insanlara mesafeli olan kişilere cephe alınmayan bir binaya taşınma şansı olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?