Alt komşu çocuk ağlaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cevap alamadım ama tekrar sormak istiyorum, kadının sevgilisiyle yaşadığını, adamın kocası olmadığını nereden biliyorsunuz.Belkide kocasıdır.

Çok iyi niyetli ve dürüst bir insansınız ama üslubunuzda sorun olmuş. Ders vermeniz itici gelmiştir. Keşke çocuklar çok ağlıyor bir sorun mu var acaba, çocuklar için endişeleniyorum gibi bir msj yazsaydınız. Hatta yazmak yerine keşke arasaydınız. Çünkü niyetler sesle daha net anlaşılır.

Ebebbnliği ne kadar kötü de olsa keşke anneliğini sorgulamadan bir uyarı mesajı atsaydınız.

Yan komşunun çocuğu doğduğundan beri gece gündüz ağlar.. 3-4 yaşına geldi hala aynı. Bizim de bebeğimiz oldu 1 yaşına girecek. Bizimki de sürekli ağlıyor. Ama sürekli her şeye bi ağlama çabası var. Gece ağlıyor gündüz ağlıyor ... çocuk ağlaması normal geliyor artık bana (

Ay yorumları okudukça sinir oldum. Numarasını bile kendisinden almadığınız bir kadının, bakıcısını nasıl akladınızda kendisini çamura batırdınız? İyi niyet falan değil bu. Baya baya ben her şeyi çok bilirimcilik. Sevgili ayrıntısını neden verdiniz hep birlikte yaşıyorlarsa? Kadın yoğun çalışıyorsa işten ayrılıp çocukları sokağa mı çıkarsın? Duyarlı birinin ilk aklına gelen şey; bakıcı kötü mü davranıyor? olurdu.

Sonuç? Çocuklar hep ağlıyor. Normal mi? Ben hep çocukları düşünüyorum.
İyi de cocuklar agliyorsa boyle mi mesaj atilir yapmayin allah askina , dersiniz ki ben ust komsunuzum , kusura bakmayin haddim degil ama cocuklariniz cok aglagliyor , rahatsiz olmuyorum ancak bakicidan yana bi sikinti olabilir endiselendigim icin size haber vermek istedim
Bunun dogrusu ve kibarcasi budur

Bugün kar yağdı mesela. Bi dışarı cikarsalardi isterdim. Hep evdeler hep agliyorlar
Evet anlıyorum uzuntunuzu ama bazı insanlar çok duyarsız oluyorlar bırakın karda dışarı çıkmayı şiddet görüyor aç bırakılıyor olabilirler.yoksa bir cocuk bu kadar ağlamaz sıkıntıları var belkide bilemiyoruz.Ben size hak verdim duyarsız olamaz bir insan sadece üslup de dediğim gibi sıkıntı var.Ben Bana ne demez cocuk esirgemeye bile sikayet edebilirdim.yavruları korumak için.

Bugün kar yağdı mesela. Bi dışarı cikarsalardi isterdim. Hep evdeler hep agliyorlar
Kendi ev sınırları içerisinde istediği gibi ağlar sizi ilgilendirmez çocuk onlar gelip sizin kapınızın önünde ağlamıyorlar ya? Burda sorun edilecek tek şey acaba bakıcı nasıl davranıyor ağlamaları onun davranışıyla alakalı mı?

Niye kendi anneliğinizle kıyaslıyorsunuz komşunun anneliğini?
Sizden nasihat almak istediğini nerden çıkardınız?
'Normal' kıstaslarını siz mi belirliyorsunuz ebeveynlikte?
Komşunun aklına mı girdiniz?
Çocuklarını düşünmediğini nerden biliyorsunuz?

Banane ki.le yaşarsa yaşasın. Derdim bu çocuklar neden bu kadar ağlıyoooo
Kadının kocası olmadığını sevgilisi olduğunu nereden anladınız.Muhatap olmuyormuş, alnında da yazmıyordur sanırım.Kapıya gelen postalardan filan mı bu kanaate vardınız.Haklısınız kimle yaşarsa yaşasın, devletten sevişebilirsiniz onayı almayı önemsemiyordur belki.

Canım benim ben gördüğüm gücüm yettiğince bütün çocukların mutluluğuna önem veriyorum. Düzgün yüruyebolsem (ms gastasiyim) kapi kapu dolaşıp şeker veririm hepsine okadat önemsiyorum onların duygularını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…