Maalesef başımıza gelmeden sadece izlediklerimiz ile hissedeceğimiz ama anlayabileceğimiz bir durum değil deprem.
Burada veya çevremizde gördük hiç bir şey olmamış gibi devam eden. Empati yapmaktan aciz bir toplumuz.
Şahsi fikrim arayıp uyarırdım, benim evimdeki kişilere ben bile karışmıyorken kimse karışmamalı. Bina sahibi değil, kimse kimsenin kapısına gitmemeli. Terbiyesiz.
Mahcup hissedip polisi arayamayabilirler bence.Ne hakkı varmış karışmaya, ruh hastası ya.
Siz razısınız, oturanlar da razı olsun. Tekrar tekrar taciz ederse alt komşu polisi arasınlar.
Yönetici gidip onu uyardıktan sonra umarım daha da çirkinleşmez komşu kişisi.Kadını ararsam kontrolsüz saldırabilirim. Suçsuz günahsız hicbir şeyden habersiz yöneticiyi aradım. Ona döktüm içimi. Nasıl insanlarsınız siz dedim. Misafirimiz o bizim pasta börek yapıp götürmeniz gerekirken ne yapıyorsunuz dedim. Yönetici çok zarif bir adam. Dinledi beni anladı hak verdi. Bir daha asla olmayacak dedi. Ama sakinleşemedim konu açtım.
Maalesef yok. Numarası var elimde sadece. Ama ararsam mahkemelik oluruz. Kendimi tanıyorum öfke kontrolüm yok.WhatsApp grubu var mı apartmanın? Olsam ordan tek o sahsi göstermeden okkalı ama nazik herkesin anlayacağı bir mesaj atardım.
Muhtemelen ama ev sahibi bu kadar destekçileriyken yapabilirler diye düşündüm. gerçi hala şok ve acı hissediyorlarken uğraşırlar mı bilmiyorum, sanırım haklısınMahcup hissedip polisi arayamayabilirler bence.
Yöneticiden haber bekliyorum. Bana dedi ki yönetici, bir daha asla böyle bir şey olmayacak. Ben o şehirde olsam gider mudahele ederim. Ama farklı şehirdeyim.Yönetici gidip onu uyardıktan sonra umarım daha da çirkinleşmez komşu kişisi.
Kavgaya karşıyım ama bazı hadsizlere haddini bildirmek lazım.
Ben olan olaydan haberim yokmuş gibi arardım. Alt komşuma ;sende insanlık namına bir hoşgeldin de tanış insanlarla derdim.Cevabına göre de anladığı dilden konuşurdum.
Ya arayamazlar. Maraşlı insanların bu kadar duygusal olduklarını bilmiyordum ben. Kadın özür dilemiş alt komşudan. Hakkınızı helal edin demiş. Bizden bile helallik istediler.Mahcup hissedip polisi arayamayabilirler bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?