terbiyesiz kadın!!
şöyle olsa hani hırsız mı diye şüphe etse ya da gelip oturanlar var ya onlardan mı falan diye düşünse anlarım
onda bile size sormalıydı onlara değil
çok mu kalabalık aile acaba çok aşırı mı ses yaptılar
onda bile sabredebilir depremzedeler sonuçta.. ya da nazik olabilir
yöneticinin dönüşünü bizle de paylaşın lütfen
Kusura bakmayın ben size de kızdım
Evinizi açacak kadar yüce gonullusunuz ama o kadına ya da adama açıp da iki çift laf edemiyor musunuz?
Sizin yerinizde olsam arar yerin dibine sokarım onu , apartman grubu varsa oraya da yazarım, yoksa diğer komşuları arar onlara anlatırım bu nasıl vicdan diye
Yahu dun gece bu forumda biri depremde enkaz altında kalmış üyeye siz asabisiniz dedi diye bile benim uykum kaçtı, yemin ederim çıldırıyorum böyle insanlara
Bu arada biz de depremzede bir aile agirlayacagiz, bosta duran evimizi verdik , tanımıyoruz gelen aileyi , yani apartmanda söyle birsey duysam gider saçlarından suruyerek atarım sokağa o tipleri , e kadar ikiyüzlü milletiz be
Evini paylaşmak çok yüce gönül isterMerhaba arkadaşlar, şuan çok sinirliyim. Zaten uzun zamandır içimde büyük bir öfke var da nereye boşalacak bu öfke bilmiyorum.
Malûm ekonomik kriz sebebiyle annemle yasamaya başladım. Annemi evi de boşa çıktı böylece. Senede bir iki gidiyoruz temizleyip bir kaç gün kalıp dönüyoruz.
Biz bu evi depremzede bir aileye açtık . Ev eşyalı, fırınından iğnesine ipliğine kadar her şey var. Içerden bir çöp bile almadık, hicbir kapıyı kapatmadık. Yağını şekerini çayını makarnasini olduğu gibi bıraktık. Evi istedikleri süre kadar hibe ettik. Kalabalik da bir aileler. Bunlari açıklıyorum çünkü malda mülkte hicbir gözümüzün olmaması gerektiğini çok acı bir şekilde öğrendik.
Depremzede aile geldi ve biz bir haftadır arayıp nasılsınız diye bile sormadık kötü hissetmesinler mahcup olmasınlar diye.
Bugün aradık artık nasılsınız diye. Alt komşu cıkmış bizim daireye. Hesap sormuş. Siz kimsiniz ne zaman gideceksiniz sizi bUraya kim yerleştirdi? Ev sahibini tanıyor musunuz, çok gürültü yapıyorsunuz vb...
Depremzede anne bizden özür diledi. Ev bakıyoruz kiralık bulur bulmaz çıkacağız diye açıklama yapıyor.
Ben şimdi napayım bu kadını ? Farklı da bir şehirdeyim. Kadını arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum ama dedim ya çok öfkeliyim gündemden dolayı, orantısız tepki verebilirim diye kendimi tutuyorum.
Yani ben kendi evimi talan ederler mi? Zarar verirler mi ? Pis bırakırlar mi ? Diye gram düşünmüyorum. Umrumda da değil. Tek derdim alt komşu kalorifer yakmıyor ev zor ısınıyor üşümesinler diye düşünüyorum. Ben dert etmezken alt komşu sabredemez mi az. Bu akla izana uyar mı? Bu çok bencilce değil mi ? Empatiden bu kadar uzak olunur mu ?
Çok sinirlerim bozuk.
Bence sakin kalmalısınız karşı tarafı arayıp evinizi kime neden verdiğinizi anlatmalısınız.Maalesef yok. Numarası var elimde sadece. Ama ararsam mahkemelik oluruz. Kendimi tanıyorum öfke kontrolüm yok.
Ben olan olaydan haberim yokmuş gibi arardım. Alt komşuma ;sende insanlık namına bir hoşgeldin de tanış insanlarla derdim.Cevabına göre de anladığı dilden konuşurdum.
Gürültü yaptılarsa alt komşuda cahilse yapacak birşey yok.Merhaba arkadaşlar, şuan çok sinirliyim. Zaten uzun zamandır içimde büyük bir öfke var da nereye boşalacak bu öfke bilmiyorum.
Malûm ekonomik kriz sebebiyle annemle yasamaya başladım. Annemi evi de boşa çıktı böylece. Senede bir iki gidiyoruz temizleyip bir kaç gün kalıp dönüyoruz.
Biz bu evi depremzede bir aileye açtık . Ev eşyalı, fırınından iğnesine ipliğine kadar her şey var. Içerden bir çöp bile almadık, hicbir kapıyı kapatmadık. Yağını şekerini çayını makarnasini olduğu gibi bıraktık. Evi istedikleri süre kadar hibe ettik. Kalabalik da bir aileler. Bunlari açıklıyorum çünkü malda mülkte hicbir gözümüzün olmaması gerektiğini çok acı bir şekilde öğrendik.
Depremzede aile geldi ve biz bir haftadır arayıp nasılsınız diye bile sormadık kötü hissetmesinler mahcup olmasınlar diye.
Bugün aradık artık nasılsınız diye. Alt komşu cıkmış bizim daireye. Hesap sormuş. Siz kimsiniz ne zaman gideceksiniz sizi bUraya kim yerleştirdi? Ev sahibini tanıyor musunuz, çok gürültü yapıyorsunuz vb...
Depremzede anne bizden özür diledi. Ev bakıyoruz kiralık bulur bulmaz çıkacağız diye açıklama yapıyor.
Ben şimdi napayım bu kadını ? Farklı da bir şehirdeyim. Kadını arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum ama dedim ya çok öfkeliyim gündemden dolayı, orantısız tepki verebilirim diye kendimi tutuyorum.
Yani ben kendi evimi talan ederler mi? Zarar verirler mi ? Pis bırakırlar mi ? Diye gram düşünmüyorum. Umrumda da değil. Tek derdim alt komşu kalorifer yakmıyor ev zor ısınıyor üşümesinler diye düşünüyorum. Ben dert etmezken alt komşu sabredemez mi az. Bu akla izana uyar mı? Bu çok bencilce değil mi ? Empatiden bu kadar uzak olunur mu ?
Çok sinirlerim bozuk.
tam rezil etmelik bir insan. o insanlara depremden sonra bir de bunu yaşatmaya ne hakkı var? ne kdr ayıp. bence bu saçmalığa sizin buraya yazdıklarınız aşırı naif kalmış. bu temkinli yaklaşımınızı bu gibi duygusuz insanlara harcamayın. açın ağzınızı yumun gözünüzüMerhaba arkadaşlar, şuan çok sinirliyim. Zaten uzun zamandır içimde büyük bir öfke var da nereye boşalacak bu öfke bilmiyorum.
Çok sinirlerim bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?