- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
- Konu Sahibi Findikkiran
-
Kopegi birak bir karga bir ordek bile sevdirmez yavrusunu. Boyle anne olacaklar olmasin ya!Kanım donduanne dediğin her koşulda evladına sahip çıkar ! Bugun bir köpeğin bile yanında yavrusunu sevemiyoruz, kaldı ki şiddet ! Şikayet edin !
+1 Esin bir kac is arkadasiyla gidip goz dagi verebilir diger hic bir yontem ise yaramasa dahi. Cocugun kolundaki yaradan falan anlasilir ama bence ne izi oldugu kanit sayilabilir. Mutlaka once bir sikayet yolunu deneyin canim.Hemen ilgili makamlara başvurun.Sosyal hizmetler var bu konularla ilgilenen galiba tam emin değilim ama lütfen sessiz kalmayın.eşiniz polis galiba.Enazından aile ile konuşup uyarabilir.Bir daha şiddet tarzı bişey olursa ki buna psikolojik şiddet de dahil,devletin olaya el koyacağını falan söylesin.Rabbim tez vakitte o çocuklara ettiği zulmün on misli fazlasını o babaanneye halaya versin inşAllah.
Ispat isi cok zor yanimda daha yapmaz ki. Cocuklarin demesini cddiye almazlar mi peki? Kadin korkudan inkar eder çünkü.Şikayet etmeniz için ispatınız olmalı.
İspatsız Aile ve Sosyal politika bakanlığı müdahele edemez diye biliyorum.
Çok üzücü bir durum...
Allah belasını versin tüm işkence yapan yaratıklara. Pislikler.
İşte bir tane örnek verdim. Hiçbir havyan buna izin vermez... Bencede olmasın ! Benim evladıma bir Allah'ın kulu dokunamaz parçalarım !Kopegi birak bir karga bir ordek bile sevdirmez yavrusunu. Boyle anne olacaklar olmasin ya!
Tiklendim yemin ederim kadındaki bu gevşek davranış bu suskunluk bu eziklik !Kadın gerçekte evlatlarını dusunse senden yardım ıster kurtar bizi der bu tam tersi yapmis tabikide şikayet et yazık o çocuklara gördüğün halde etmezsen sende onlar kadar suçlu olursun malesef
Pedagog konuşur çocuklarla. Merak etmeyin siz.Ispat isi cok zor yanimda daha yapmaz ki. Cocuklarin demesini cddiye almazlar mi peki? Kadin korkudan inkar eder çünkü.
Hayvanlar gercekten bizen cok cok ustun pek cok konuda. Inanilir gibi degil ya. Gunahsiz masum yavru onlar ev halkinda hic kimsede mi insaf olmaz. Ne hala engel oluyor ne ana ne baba. Hepsi hesabini verir ins. Cok kizdim aksam aksam. Konu sahibi sizin orada oturuyor olmaniz belki de o cocuklar icin bir cikis kapisi. Kiyamam ya.İşte bir tane örnek verdim. Hiçbir havyan buna izin vermez... Bencede olmasın ! Benim evladıma bir Allah'ın kulu dokunamaz parçalarım !
Sürekli gelmiyor mu bu sesler zaten ? Bir daha olduğu zaman polisi arayın lütfen.Benim korkum ispat yok diye sikayetimin gecersiz sayilmasi. Ve hala tarafindan daha kotu seyler yapilmasi. Ispatlayip etmeluyim. Bugun aklima bile gelmedi cekmek telefona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?