Alt komşudaki şiddet

inşallahh,
Allah razı olsun sizden de.

Laflari agzimdam aldin arkadasim. Herkes öyle yazmis Ama hergün cücuklara tecavüz eden sapiklari herkes hemen unutuyor.

Laflari agzimdam aldin arkadasim. Herkes öyle yazmis Ama hergün cücuklara tecavüz eden sapiklari herkes hemen unutuyor.
Devletin kurumuna bu şekilde ithamda bulunamazsınuz bir olay yaşandı diye hepsini suçlayamazsınız
Gayet iyi bakıkıyor ev ortamı olsun diye koruyucu aile durumu var ayrıca kamuya yerleştirilşyorlar teyzemin kızı orda çalışıyor

Cocuklarin babasinin gaberi yok mu bu durumdan? Bencede bi kac polis gidip goz dagi versinler

Lütfen şikayet edin ecrin bebek gibi mi olsun onların da sonu, küçücükler bu korkuyu yaşamasınlar. Çok fena bişey şimdi de sesi size gelmesin diye neler neler yapar yavrulara Allah korusun

Helal olsun size.. nasıl mutlu oldum çocuklar adına anlatamam Allah bin kere razı olsun sizde.

Allah razi olsun sizden , duyarli olup banane demediginiz icin , cozum urettiginiz icin ne dileginiz vqrsa tez zamanda gerceklessin insallah

Kadını şikayet edin çocuklarla bir arada yaşamasın

Allah
Razı olsun sizden, eşinizden ve duyarlı amirinden. Polislere olan saygım bi kat daha arttı. Sağolsun polislerimiz bana da hep yardımcı olurlar.

Hepsine demiyorum tabiikide. Ama devlet yüzde yüz güven vermiyor. Bir olay degil ayrica biraz arastirirsan göreceksin neler olmus ve bunlar sadece bildiklerimiz. Devletten bahsederken sanki tek kisiden bahsediyorsunuz. Iyiler kadar kötüler de var bu devletle ilgili degil insanlikla ilgili bu durum. Kusura bakmayin ama özellikle bi kiz annesi olarak kimseye güvenemiyorum, devlette dahil...( elbette o kizlarin orda da güvenilir bi ortamda oldugu söylenemz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…