Alt komşudaki şiddet

Hepsi insafsız hele o kv ! Hayvanlara kurban olsun böyleleri !

Yani kendi alışmış desem çocukların suçu ne niye yardım istemez ben kvm yapcak ortalığı ayağa kaldirirm gerçi oda yapmaz ama diyelim yaptı parçalarım
Hayır bir de diyor ki çocuklarımı benden alırlar. Nasıl bir kafa !? Çocuklarım şiddet görmesinden ise koruma altına alınsın mutlu olsun ondan iyi. Hiç mı düşünmez bir anne " çocuklarında ne derin yaralar açacağını?"

Benim korkum ispat yok diye sikayetimin gecersiz sayilmasi. Ve hala tarafindan daha kotu seyler yapilmasi. Ispatlayip etmeluyim. Bugun aklima bile gelmedi cekmek telefona
Ispat yok diye gecersiz sayilsa ki sanmiyorum tamamen kulakardi edilecegini o zaman bile elinizden geleni yapmis olursunuz. Eger hirslanip fazlasini yaparlarsa da uzulerek soyluyorum kanit olur. Bicakla kesmisler otesi var mi ya? Her sey beklenir zaten bu insanlardan.

Edit: pardon yanlislikla insan yazmisim.

Işte cahil insan dusunse öyle demez de yapmaz da

kavga anında çalın kapıyı çekin videoya bari hiçbir şey yapamıyorsanız atın haber kanallarına onlar el atar

Evet ama üst komsusu konu sahibini çıkarmış Allah karsisina ve esi de polismis daha ALLAH'tan ne istesin fırsat gelmiş yanlış yapıyo
Ben alıntı yaparken seni konu sahibi sandım canım kusıra bakma. Rahatsız etmek istemedim.
Umarım çözüm bulunur.

Inanin o an soktaydim ben de . Kendimi oyle suçluyorum ki ben gidince daha neler yaptı kim bilit. Eve almalıydım çocukları polisi aramaliydim hemen. Sikayette bulunacagim simdi

İnanmıyorum ya Allah aşkına şikayet et şunları anne nasıl göz yumar hala olacak insan müsvettesinde nasıl bir vicdan var Allah belalarını versin o çocuklar küçücük daha ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…