Alt komşudaki şiddet

Saatlerdir ağlıyorum ne yapacagim bilmiyorum..
O çocuklar orda iskence goruyormus resmen ve ben bunu bilmiyordum bu kisiyi evimde agirliyordum..
Esiniz polis ve siz ne yapacaginizibilemiyorsaniz kimse bilmesin o zaman.
O kadar dokunsaydi o manzara size simdiye ayaga kaldirmaniz gerekirdi ortaligi.

Çocuklarda darp izi vardır diye düşünüyorum görünmeyen yerlerinde, kimbilir daha neler yapıyordur o cani pislik göz görmeyen yerlerde, Allahım delirecek gibi oluyorum.Yetkililere şikayet edin onlar ne vakalarla karşılaşıyorlardır, o çocukları bırakmazlar orada, bir terslik olduğunu anlarlar.Cocukların annesi cahillikten değil yarım akıllılıkdan birşey yapmıyordur normal değil o kadın da.Anneysen en ufak tehditte panter kesilirsin, bırakamazsın çocuğunu o durumda.Çocuk bile değil bebek bunlar, biri 4 biri 2 yaşında.Psikolojilerini düşünemiyorum içim acıyor dişlerimi sıkıyorum.Bir an evvel şikayet edin kurtulsunlar o pislik yerden.

Allahtan bulsun o hala mıdır ne zıkkımsa.
Anneyede yazıklar olsun ama gerçten cahil ve kimsesiz heralde kocada koca degilse ne yapacak ama yinede kendim dayak yerim o çocuklara el sürdürmezdim.
Kurban olsunlar 3 yavruyada
Bencede ne yapın edin şikayet edin.
Yada eşiniz inip uyarsa gözleri korkar belki vicdansızların.

Allah ın belası ölse keşke
Çocuklar kurtulur şikayet edin hapse girsin yazık ya
4 yaşındaki çocuğa yaptığına bak çok üzüldüm;(

Allahım yaaa. Şimdi siz gidip şikayet etsen gelip sana dese ki sanane ne karışıyon aile içi özel dese haklı. Ama bi yandanda çocuk var. Baba falan yokmu ya. Babasıyla görüşün. O şiddetin travmasida ağır olur ileride.

Ay kanim dondu..... yazdiklarinizi okuyunca kendi kuzularim geldi aklima hemen hemen hepsiyle ayni yastalar. O yavrulara iskence yapanlarin hepsini alip iskencelerin en beterinide onlara yapmali. Gücleri minnacik beneklere yetiyor o pisliklerin.

Hic düsünmeyin sikayat edin belki anneside akillanir ve bir imkan dogar cocuklariyla kendisine yeni bir hayat kurabilirler, kadin siginma evinde mesela. O cocuklari gördükleri iskenceden ancak siz kurtarabilirsiniz.

Böyle bişey olamaz nasıl kolunu keser nasıl kalorifere bağlanır daha bebek sayılırlar
Bence yetkilileri arayın anne evlatlarına dayanamıyorsa işkenceye de seyirci kalmayacak
Enazından kendilerine çeki düzen verirler psikolojik yardım almalarına vesile olursunuz
Çocuklara bir hafta iyi davranırlar sonra daha beterini yaşatırlar onlar öyle terbiye etmeye alışmışlar böyle gitmesine lütfen müsade etmeyin

Esiniz polis ve siz ne yapacaginizibilemiyorsaniz kimse bilmesin o zaman.
O kadar dokunsaydi o manzara size simdiye ayaga kaldirmaniz gerekirdi ortaligi.
Dogru cok hosuma gitti is olsun diye yazdim bunlari da.
Esimin polis olmasi adaleti ellerime sermiyor ne yazik ki.
Yalan soyleyip olayi kapatabilirler kanitim yok bu konuda farkli fikirlrr alabilirim diye düşünüyorum

Alah tez zamanda versin tum belalari boyle insanlarin basina serefszler bence bi kanit ele gecirin ve sikayet edinnn

O hala mıdır nene midir inerim yanına ya derim git ayrı eve bu insanları rahat bırak yoksa ben seni şikayet edeceğim. Delile ne hacet yok sargı bezi yok bilmem iple bağlama izi derken zaten delil bulunur siz fotoğraf çekmeyi ihmal etmeyin, girin çocukların o halini bi çekin, doktora götürüp darp izlerinin raporunu alın.eşiniz polisse insin bir aşağı görünsün.
Hem nene hem hala vicdansız pislik, böyle insanlar yalnız ölmeli,huzurevinde yaşayan insanlara çok üzülürüm ama bu kadın için orası cennet olur !

Kesinlikle şikayet edin. Belki hem anneye barınma sağlanır çocuklarından ayrılmaz. Ama ne olursa olsun orda işkence görmelerinden iyidir.

Babalariyla konusmak aklimdan esim de haberi vardir illa ki diyor. Gözlerini korkutacagim biraz dedi

kanım dondu ya ya hadi anne sindirilmiş babaya noluyor yahu biz annemiz bağirsa babamiza derdik biliyor ve sessiz mi işkenceye

Dogru cok hosuma gitti is olsun diye yazdim bunlari da.
Esimin polis olmasi adaleti ellerime sermiyor ne yazik ki.
Yalan soyleyip olayi kapatabilirler kanitim yok bu konuda farkli fikirlrr alabilirim diye düşünüyorum
Büyükler yalan söyleyerek olayı kapatmak isteyebilir ama çocuklar psikoloklarla görüştürülecektir mutlaka orda herşey çıkar ortaya
Bundan sonra sizinle görüşmeyecektir komşunuz çocukları da uzak tutacaklardır ağızlarından bişey kaçırmasınlar diye
Daha büyük bir istismara sebep olabilirsiniz

Eğer siz müdahale etmezseniz bu böyle gider diyim bak. Müdahale edilmezse çocukları uçurumdan atmış gibi birşey olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…