komsu haksızHanımlar 15 aylık bebeğim var hareketli bir bebek emeklemek,yürüme arabasi ile sürekli yürümek istiyor.calisiyoruz gündüzleri annem bakiyo.Annemin oturduğu apartmandaki alt komşu sürekli şikayete geliyo oğlu nöbetten geliyormuş yukaridan hep ses geliyormuş diye.Ev günlük süpürülüyor,malum evde emekleyen bebek de var yerde bulduğunu ağzına atıyor,e ordan oraya da dolanıyor ama bunlar 12.00_18.30 arasında oluyo..annemde kaldığı saatler bunlar..çocuğa küçük arabasını bile surdurmuyor artık annem sırf aşağıya ses gitmesin diye.Cok üzülüyorum oğlum keşfetmek istiyor ama koltukta oturmaktan başka bişey yapamıyor,annemin de ev süpürmesi yer silmesi resmen yasak gibi oldu.Gecenin bir yarısı ya da sabah erken saatlerde olsa anlarim.
Sizce komşunun bunu yapmaya hakkı var mı ? Biz rahat davransak takmasak dava açma hakkı doğar mi ?
Örümcek değil yürüme arkadaşı,üç tekerlekli bisikletin ayakta duran halı..arada kullandiralim dedik yürümeyi öğrensin diye..Süpürge konusunda haksız ama şu örümcek diye tabir edilen oyuncakla bütün gün tepesinde zırıltı yapmak ta hoş değil bence
Hem oğlunu öne sürüyor hem de eşinin panik atak olduğunu gerekçe gösteriyormuskomsu haksız
kucuk bebek davul zurna calmıyor koltuktan kanepeye zıplamıyor kapıları carpmıyor
ev supurmek 15 dk altı ustu
sanırım bıraz rahatsız komsu acil sıfalar dılerım o komsuya
ya su olabılır sımdı aklıma geldı bızım bınada da var daHem oğlunu öne sürüyor hem de eşinin panik atak olduğunu gerekçe gösteriyormus
Kendi oturdugumuz ev en alt kat burada akşamları isyedigi gibi koşturuyor arabasıyla o yüzden sanırım akşam eve yaklaşınca sevinçten uçuyor çığlık atıyorOnun vardiyalı bir işte çalışması sizi ilgilendirmez ki. Normal hayatınızı yaşayın, dava açma hakkı var mı bilmiyorum ama normal yaşantınızı sınırladığı için belki sizin öyle bir hakkınız vardır. Çocuğa yazık yavrum bütün gün patlar sıkıntıdan.
Yukarı çıktığı ilk gund denk gekmistim ve aynısını söylemiştim her katta 4 daire var belki digerleridir diye,kimi insan kendi hararetli konuşup karşı tarafı dinlemez ya bu da öyleya su olabılır sımdı aklıma geldı bızım bınada da var da
mesela komsudan ses gelıyor sanıyoruz meger ustun karsısının kosesındekı daıreden gelıyormus nerdeeen nereye yanı
belkı sızden degılde sızın yan veya kose daırenızden gelıyor olabılır
bızde cocuk buyuttuk kucuk bebegın etı ne budu ne nasıl ses cıkarsın yavrum ya :) mınnos haberı bıle yok suclanıyor
Örümcek değil yürüme arkadaşı,üç tekerlekli bisikletin ayakta duran halı..arada kullandiralim dedik yürümeyi öğrensin diye..
Kendi oturdugumuz ev en alt kat burada akşamları isyedigi gibi koşturuyor arabasıyla o yüzden sanırım akşam eve yaklaşınca sevinçten uçuyor çığlık atıyor
Komşunun oğlu direk bu yaşında mi doğmuş sorsun anneniz hiç mi çocuk buyutmemis ben evimde temizlik yapamicam çocuğum oynamicak yok öyle ..o zaman gidecek müstakil evde oturacak...gece olsa neyse de gündüz hiçbirine ses edemez hakkıda yokYani evet 2_3 çocuklu olsam ne olacaktı bu tür şeyleri göze almak lazım apartmanda oturuyorsak
Duvarlar ince sanırım çit etseler alta iniyor.aksamlari TV kapalıyken mesela üste misafir geldiğinde alttan dinliyoruz resmen.En altları da hiç sevmem ama keşke zeminde oturuyor olsalardiÇok ses yapan birşeymi bilmiyorum yani siz bir hayal edin o sesin sizin üstünüzden geldiğini,gerçekten uyutmayacak bir gürültümüdür... valla apartman hayatında her türlü sese alışmak gerekiyor malesef ama bu sesi gürültüyü en aza indirmekde bizlerin elinde
Panik atağı varsa tepki vermesi çok normal aslında. Çünkü o tür rahatsızlıklarda gürültüyü kat kat hisseder o kişiler. Sağlıklı birini rahatsız etmeyen tıkırtı, onların beyninde davul vurdurur maalesef. Yani aslında mızmızlık değil de gerçekten çok rahatsız oluyor olabilirlerHem oğlunu öne sürüyor hem de eşinin panik atak olduğunu gerekçe gösteriyormus
Belirtilen saatlerde yada soyle soyliyim sabahin erken saatlerinde ve gece gec saatlerde gurultu olmadigi muddetce hicbir seye karismaz sizde bukadar alttan lmayin verin cevabini oglu uyuyacak diye siz niye bukadar kasiyorsunuz gece uyusun o kadin nasil oglunu dusunuyorsa sizde kendi cocugunuzu dusunun hicbir hakki yok bukadar ezilmeyin lutfen
Kapıya gelen kadın değil,kocası oluyor bu arada.cok doluyum da denk gelemiyorum geldiği anaKomşunun oğlu direk bu yaşında mi doğmuş sorsun anneniz hiç mi çocuk buyutmemis ben evimde temizlik yapamicam çocuğum oynamicak yok öyle ..o zaman gidecek müstakil evde oturacak...gece olsa neyse de gündüz hiçbirine ses edemez hakkıda yok
O zaman apartman hayatı onlara göre değil bencePanik atağı varsa tepki vermesi çok normal aslında. Çünkü o tür rahatsızlıklarda gürültüyü kat kat hisseder o kişiler. Sağlıklı birini rahatsız etmeyen tıkırtı, onların beyninde davul vurdurur maalesef. Yani aslında mızmızlık değil de gerçekten çok rahatsız oluyor olabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?