Alt komşum haklı olabilir mi ?

komsu haksız
kucuk bebek davul zurna calmıyor koltuktan kanepeye zıplamıyor kapıları carpmıyor
ev supurmek 15 dk altı ustu
sanırım bıraz rahatsız komsu acil sıfalar dılerım o komsuya

Süpürge konusunda haksız ama şu örümcek diye tabir edilen oyuncakla bütün gün tepesinde zırıltı yapmak ta hoş değil bence
Örümcek değil yürüme arkadaşı,üç tekerlekli bisikletin ayakta duran halı..arada kullandiralim dedik yürümeyi öğrensin diye..

Onun vardiyalı bir işte çalışması sizi ilgilendirmez ki. Normal hayatınızı yaşayın, dava açma hakkı var mı bilmiyorum ama normal yaşantınızı sınırladığı için belki sizin öyle bir hakkınız vardır. Çocuğa yazık yavrum bütün gün patlar sıkıntıdan.

komsu haksız
kucuk bebek davul zurna calmıyor koltuktan kanepeye zıplamıyor kapıları carpmıyor
ev supurmek 15 dk altı ustu
sanırım bıraz rahatsız komsu acil sıfalar dılerım o komsuya
Hem oğlunu öne sürüyor hem de eşinin panik atak olduğunu gerekçe gösteriyormus

Benimde üst katımda torununa bakan teyze var.Bebek geldiğinde belli oluyor hani baya ses geliyor biseyleri atıyor yürütecte geziyor.Agliyor gülüyor bütün ses aşağıda ama ben rahatsız olmuyorum.Mesela geçen düştü bir yerini vurdu kıyamam nasıl ağladı.Yani ses baya aşağıda.Ama yapacak bişey yok rahatsız oluyorsa kulak tıkacı alsin.Butun ev ahalisi onun oğlunun nöbetine göre hareket edecek değil ya

ya su olabılır sımdı aklıma geldı bızım bınada da var da
mesela komsudan ses gelıyor sanıyoruz meger ustun karsısının kosesındekı daıreden gelıyormus nerdeeen nereye yanı
belkı sızden degılde sızın yan veya kose daırenızden gelıyor olabılır
bızde cocuk buyuttuk kucuk bebegın etı ne budu ne nasıl ses cıkarsın yavrum ya :) mınnos haberı bıle yok suclanıyor

Kendi oturdugumuz ev en alt kat burada akşamları isyedigi gibi koşturuyor arabasıyla o yüzden sanırım akşam eve yaklaşınca sevinçten uçuyor çığlık atıyor

Yukarı çıktığı ilk gund denk gekmistim ve aynısını söylemiştim her katta 4 daire var belki digerleridir diye,kimi insan kendi hararetli konuşup karşı tarafı dinlemez ya bu da öyle

Örümcek değil yürüme arkadaşı,üç tekerlekli bisikletin ayakta duran halı..arada kullandiralim dedik yürümeyi öğrensin diye..

Çok ses yapan birşeymi bilmiyorum yani siz bir hayal edin o sesin sizin üstünüzden geldiğini,gerçekten uyutmayacak bir gürültümüdür... valla apartman hayatında her türlü sese alışmak gerekiyor malesef ama bu sesi gürültüyü en aza indirmekde bizlerin elinde

Belirtilen saatlerde yada soyle soyliyim sabahin erken saatlerinde ve gece gec saatlerde gurultu olmadigi muddetce hicbir seye karismaz sizde bukadar alttan lmayin verin cevabini oglu uyuyacak diye siz niye bukadar kasiyorsunuz gece uyusun o kadin nasil oglunu dusunuyorsa sizde kendi cocugunuzu dusunun hicbir hakki yok bukadar ezilmeyin lutfen

Yani evet 2_3 çocuklu olsam ne olacaktı bu tür şeyleri göze almak lazım apartmanda oturuyorsak
Komşunun oğlu direk bu yaşında mi doğmuş sorsun anneniz hiç mi çocuk buyutmemis ben evimde temizlik yapamicam çocuğum oynamicak yok öyle ..o zaman gidecek müstakil evde oturacak...gece olsa neyse de gündüz hiçbirine ses edemez hakkıda yok

Duvarlar ince sanırım çit etseler alta iniyor.aksamlari TV kapalıyken mesela üste misafir geldiğinde alttan dinliyoruz resmen.En altları da hiç sevmem ama keşke zeminde oturuyor olsalardi

Panik atağı varsa tepki vermesi çok normal aslında. Çünkü o tür rahatsızlıklarda gürültüyü kat kat hisseder o kişiler. Sağlıklı birini rahatsız etmeyen tıkırtı, onların beyninde davul vurdurur maalesef. Yani aslında mızmızlık değil de gerçekten çok rahatsız oluyor olabilirler

Hayır haklı değil.
Gündüz vakti..
Sürekli ve aşırı olan bir durum değil.
Nöbetse nöbet, medeni saatler bunlar.

Aslında böylesine tam da şu saatlerde süpürge açıp dinleteceksin. Gündüz izin vermiyor madem gece dinlesin.

Annemin eski komşusunun oğlu da gece çalışıyordu aynı sorunu onlar da yaşamıştı. Çözümü oğlunun uyuduğu odanın üzerinde gündüzleri dikkat etmekte buldu. Oğlunun odasının üzerindeki oda zaten çamaşır odası gibi idi annemde ve sorun olmuyordu

Kapıya gelen kadın değil,kocası oluyor bu arada.cok doluyum da denk gelemiyorum geldiği ana

O zaman apartman hayatı onlara göre değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…