Konuşmaya gidicem hangi odada uyuduğunu ogrenicem.Annemin eski komşusunun oğlu da gece çalışıyordu aynı sorunu onlar da yaşamıştı. Çözümü oğlunun uyuduğu odanın üzerinde gündüzleri dikkat etmekte buldu. Oğlunun odasının üzerindeki oda zaten çamaşır odası gibi idi annemde ve sorun olmuyordu
Öyle tabii, hangimiz memnun olduğumuz için apartmanda yaşıyoruz ki? MecburiyetO zaman apartman hayatı onlara göre değil bence
Sizinkisi kesinlikle ayıp ediyor görgüsüzlük resmen.kendi laftan anlamiyorsa yöneticiyle halledin toplantı filan isteyinBende yukarıdakinin yüzünden panik atak oldum.Şu saatte yukardan halen yere birşeyler vuruyor kadın.Çocuklari yattı kadın başladı gürültüye yıllarca çektim gürültülerini bir kere kapılarına gitmedim.Ama artık dayanamıyorum gürültülerine.1.5 yaşındaki tek çoçuk ne kadar gürültü yapabilir yani gelsin o kadın bizim üsttekileri dinlesinde görsün gürültü neymiş.Kadın 3 saat süpürge açar yere vura vura evi yıka yıka ev temizler.İnadina yapıyor ikaz ettik diye.Bende Allaha havele ettim
Bu sorunu küslük olmadan halledebilecek miyiz bakalımDava açsanız kazanirsiniz yani, ne hakla sizin yaşam alaninizi kısıtlıyor bu komşu, müstakil eve çıksın, çok sinir oluyorum boyle bencil insanlara
Tabiki komşunun böyle bir hakkı yok.siz sadece temizlik süresini daha makul tutmaya çalışın. Bir odayı süpürmek 5 10 dakikayı zaten gecmez.hergün tum evi supurmeyin sadece çocuğun odasını supurun ve daha da önemlisi birakin çocuğunuz ÇOCUKLUĞUNU YAŞASIN. BIR DAHA BU GÜNLER GERİ GELMEYECEK çünkü .Hanımlar 15 aylık bebeğim var hareketli bir bebek emeklemek,yürüme arabasi ile sürekli yürümek istiyor.calisiyoruz gündüzleri annem bakiyo.Annemin oturduğu apartmandaki alt komşu sürekli şikayete geliyo oğlu nöbetten geliyormuş yukaridan hep ses geliyormuş diye.Ev günlük süpürülüyor,malum evde emekleyen bebek de var yerde bulduğunu ağzına atıyor,e ordan oraya da dolanıyor ama bunlar 12.00_18.30 arasında oluyo..annemde kaldığı saatler bunlar..çocuğa küçük arabasını bile surdurmuyor artık annem sırf aşağıya ses gitmesin diye.Cok üzülüyorum oğlum keşfetmek istiyor ama koltukta oturmaktan başka bişey yapamıyor,annemin de ev süpürmesi yer silmesi resmen yasak gibi oldu.Gecenin bir yarısı ya da sabah erken saatlerde olsa anlarim.
Sizce komşunun bunu yapmaya hakkı var mı ? Biz rahat davransak takmasak dava açma hakkı doğar mi ?
Herkes biliyor apartmanda Allah sabır versin diyorlar bana Allah'ın izniyle evi satıp kurtulcaz çok arsızlar yönetici falan dinlemezler.Sizinkisi kesinlikle ayıp ediyor görgüsüzlük resmen.kendi laftan anlamiyorsa yöneticiyle halledin toplantı filan isteyin
Hanımlar 15 aylık bebeğim var hareketli bir bebek emeklemek,yürüme arabasi ile sürekli yürümek istiyor.calisiyoruz gündüzleri annem bakiyo.Annemin oturduğu apartmandaki alt komşu sürekli şikayete geliyo oğlu nöbetten geliyormuş yukaridan hep ses geliyormuş diye.Ev günlük süpürülüyor,malum evde emekleyen bebek de var yerde bulduğunu ağzına atıyor,e ordan oraya da dolanıyor ama bunlar 12.00_18.30 arasında oluyo..annemde kaldığı saatler bunlar..çocuğa küçük arabasını bile surdurmuyor artık annem sırf aşağıya ses gitmesin diye.Cok üzülüyorum oğlum keşfetmek istiyor ama koltukta oturmaktan başka bişey yapamıyor,annemin de ev süpürmesi yer silmesi resmen yasak gibi oldu.Gecenin bir yarısı ya da sabah erken saatlerde olsa anlarim.
Sizce komşunun bunu yapmaya hakkı var mı ? Biz rahat davransak takmasak dava açma hakkı doğar mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?