- 3 Ocak 2020
- 82
- 57
- 3
Kocaman odayı halı ile kaplamak çok masraflı olur şu an bizim icin giderimiz çok zaten yapamayızHali yoksa ses gider sizde hak verin. 3 yildir komşu gürültüsüyle karsi karşıya olan biri olarak size evin tamamini hali kaplatmanizi tavsiye ederim. Hem bebeğiniz rahat hateket eder, hemde aşağıdakiler rahatsiz olmamış olur.
Benimde esim sabah nöbetten geldiğinde hakli olarak uyumak istiyor, kulak tikacini doktorumuz devamli takmamizi önermedi. Tüm gün ses olunca uyuyamiyor, agresif sinirli oluyor. Yani alt komsunuzu cok iyi anliyorum.. Ikinizde haklısınız suanlik tek çözüm her yere hali kaplama gibi gözüküyor.
Bizde de duvarlar ince akşam misafirleri geldiğinde konuşulanlar duyuluyor bayağı de geç gidiyorlar biz yatmış oluyoruz ama bağırarak konuşmadıklari bellli duvarlar ince bişey diyemiyoruzKomşunuza haksız diyenler olmuş ikiniz de haklısınız. Bende komşularımdan çok çekiyorum evet yeri geliyo ses etmiyorum hatta %90 etmiyorum ama yeri geliyo gece uyuyamadığımda aramak zorunda kalıyorum çünkü bina duvarları kağıt ben hiç tv açmasam komşularımın ne izlediği şeyi çok rahat dinlerim yani normal günlük konuşmalar bile geliyo abartısız diyorum, gündüz vakti annenizin süpürge açmasına kimse bir şey diyemez 15 aylık çocukta hoş çok ses yapamaz siz sadece bi tık daha dikkatli olun ama süpürgeden falan kısmayın sadece süpürürken anneniz koltuk çekme vs gibi işleri sessiz yaparsa daha iyi olacaktır.
Misafir tabi ki başka bir boyut buna kimse bir şey diyemez ama duvarların ince olduğunu bile bile yüksek sesle konuşma, tv izleme çok büyük saygısızlık komşularımı çok severim tam bir aile apartmanı gibiyiz o kadar yakınız ama yeri gelince uyarımı yapmak zorunda kalıyorum çünkü inanın belli bir süre uykusuzlukta işin içine girince insan çok yıpranıyo ister istemez ağzından bir şeyler çıkıyor bence sizde alt katta uyuyan kişinin odasını öğrenin o tarafa gitmemeye çalışın her iki açıdanda çok zor çünküBizde de duvarlar ince akşam misafirleri geldiğinde konuşulanlar duyuluyor bayağı de geç gidiyorlar biz yatmış oluyoruz ama bağırarak konuşmadıklari bellli duvarlar ince bişey diyemiyoruz
Elbette haklı değil. Sabahın beşinden ya da gecenin yarısından bahsetmiyoruz. Bahsettiğiniz saatler arasında hatta akşam sekiz dokuza kadar kimse tek laf edemez. Çocuğunuzu kısıtlamayın lütfen. Çok rahatsız olan gitsin sikayet etsin. Bakalim ne yapabiliyor.Hanımlar 15 aylık bebeğim var hareketli bir bebek emeklemek,yürüme arabasi ile sürekli yürümek istiyor.calisiyoruz gündüzleri annem bakiyo.Annemin oturduğu apartmandaki alt komşu sürekli şikayete geliyo oğlu nöbetten geliyormuş yukaridan hep ses geliyormuş diye.Ev günlük süpürülüyor,malum evde emekleyen bebek de var yerde bulduğunu ağzına atıyor,e ordan oraya da dolanıyor ama bunlar 12.00_18.30 arasında oluyo..annemde kaldığı saatler bunlar..çocuğa küçük arabasını bile surdurmuyor artık annem sırf aşağıya ses gitmesin diye.Cok üzülüyorum oğlum keşfetmek istiyor ama koltukta oturmaktan başka bişey yapamıyor,annemin de ev süpürmesi yer silmesi resmen yasak gibi oldu.Gecenin bir yarısı ya da sabah erken saatlerde olsa anlarim.
Sizce komşunun bunu yapmaya hakkı var mı ? Biz rahat davransak takmasak dava açma hakkı doğar mi ?
Apartmanda herkes evine komple halı mı döşetmis.cok masraflı olur anneme halı hediye etsin bence rahatsız olan kehdisiYorumların hepsini okumadım ama anladığım kadarıyla halı olmayan boşluk olan kısım çok ve oradan ses çok gidiyormuş. Tamam çocuk sıkılır o saatlerde oyun oynamalı haklısınız süpürge de çalıştırılır. Ama en azından halı olmayan kısımları kapatsanız alt kata ses gitmez belki bu kadar. Bu konuda siz haksızsınız bence. Ama genel olarak iki tarafta haklı kendince.
Süpürge sesi değilde süpürgenin ucunun yerde oraya buraya gezme sırasında çıkan sesten rahatsız oluyorlarmis.her gün koltukları oraya buraya çektiğini sanmış annemin halbuki süpürge dolanıyoryani parkenin üzerinde sürekli araba sürüyosa tabi ki rahatsız edici. ama çocuk salonda oynuyorsa alt katın başka odasına ses gitmez. süpürge sesi de insanı uyutmayacak derecede olmaz.
Bence konuşup evin her odasında değilde bir odasında bebeğinizle ilgilenebilir anneniz mesela oturma odasında ses yapsa dahi nöbetten gelen oğlunun uyuduğu oda değilse eğer onlarda anlayış göstermeli komşuluk tek taraflı olmaz kiHanımlar 15 aylık bebeğim var hareketli bir bebek emeklemek,yürüme arabasi ile sürekli yürümek istiyor.calisiyoruz gündüzleri annem bakiyo.Annemin oturduğu apartmandaki alt komşu sürekli şikayete geliyo oğlu nöbetten geliyormuş yukaridan hep ses geliyormuş diye.Ev günlük süpürülüyor,malum evde emekleyen bebek de var yerde bulduğunu ağzına atıyor,e ordan oraya da dolanıyor ama bunlar 12.00_18.30 arasında oluyo..annemde kaldığı saatler bunlar..çocuğa küçük arabasını bile surdurmuyor artık annem sırf aşağıya ses gitmesin diye.Cok üzülüyorum oğlum keşfetmek istiyor ama koltukta oturmaktan başka bişey yapamıyor,annemin de ev süpürmesi yer silmesi resmen yasak gibi oldu.Gecenin bir yarısı ya da sabah erken saatlerde olsa anlarim.
Sizce komşunun bunu yapmaya hakkı var mı ? Biz rahat davransak takmasak dava açma hakkı doğar mi ?
tüm evi mi süpürüyor? çocuk salonda filan takılıyodur heralde.Süpürge sesi değilde süpürgenin ucunun yerde oraya buraya gezme sırasında çıkan sesten rahatsız oluyorlarmis.her gün koltukları oraya buraya çektiğini sanmış annemin halbuki süpürge dolanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?