- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Kaç defa söyledik. Ev sahibi de söyledi. En sonunda ağzımıza geleni söyledik. Hiç bir şey değişmediGuzellikle anlattiysaniz ve Madem kaldirmiyorlarsa bende çiğner gecerim.
Zaten öyle yapıyoruz. Şimdi de bizim çıktığımız, bizim eve doğru olan merdivene dizmişler. 5 basamak, üçer çift. Zaten merdivenin yarısını kaplamış ayakkabılar. Çok enteresan.Merdivendekileri ayağınıza itin her seferinde.
Yolunuzun üstündekileri de ezerek geçin.
Bir şey diyemezler herhalde, derlerse de geçecek yer yok dersiniz.
Üzerine basıp geçiyoruz. Her seferinde tekme atıyoruz. Hiç tınmıyorlar vallahi.Çok iğrenç birsey ama ayakkabıların içine yumurta kırın
Yazıyorum işte iğrenç birsey yapın. Sonucta alnınızda yazmayacak kimin yaptığı.Üzerine basıp geçiyoruz. Her seferinde tekme atıyoruz. Hiç tınmıyorlar vallahi.
Alnımızda yazacak. Çünkü iki haneli bir apartman. Onlar ve biz varız sadece. Başka kimse yok. Kimsede girmiyor.Yazıyorum işte iğrenç birsey yapın. Sonucta alnınızda yazmayacak kimin yaptığı.
En alt kat bodrum ama ev sahibinin kişisel eşyaları var. Koltuk Takımı, tv falan. Yıkamak mümkün değil. Su direk oraya dolar. Sadece önce fırça ile süpürüp, sonra vileda ile siliyoruz.Merdivenleri yıkayın. Yukarıdan dokun deterjanlı suyu. Birşey derlerse merdivende ne işi vardı ayakkabının dersiniz.
Onu da söyledik. Hatta köpek aldılar. Köpek bahçede açık geziyordu. Defalarca uyardık. Apartmandan her çıkanın üzerine atlıyor. Tel çekin. Hayvan kapının oraya gelmesin. Hem özgür olsun bahçede, hem de giren çıkanın üzerine atlamasın. Aylarca söyledik. En son sabah eşimle okula gidiyoruz, yeni hamileyim kapıyı açmamla karnıma bir atladı. Üzerim boydan boya çamur. İşte o zaman çok kötü kavga ettim. Bu defa hayvanı ölsün diye uzak bir köye bırakmışlar. Allahtan barınağa götürmüş biri. Ben de yerel hayvan gönüllüsüyüm. Hemen aradım bunları, bir sürü saydım. Özür dileriz, köpeği geri alalım, tel çektik. Köpeği geri alırdım. Aradan bir ay geçti, biz bu köpeği istemiyoruz, sahiplendirelim.Güzel bir yer buldum. Yeni sahipleri almaya geldi. Biz vazgeçtik. Hayatımda gördüğüm en dengesiz aile. Ev sahibi de pişman. Bize soruyor. Nasıl çıkartacağız bunları diye.İki daireli apartman olduğu için anca önünüze gelen ayakkabıları tekmeleyip geçebilirsiniz. Ancak şu an gebesiniz olur da takılıp düşerseniz vebali onların boynuna diyin. Aman çok dikkatli olun inerken çıkarken takılmayın
Anladığıma göre baya arıza insanlar bunlar. Sonuçta kira imiş Ömür geçmez o evde ya siz gidicisiniz ya da onlar.Onu da söyledik. Hatta köpek aldılar. Köpek bahçede açık geziyordu. Defalarca uyardık. Apartmandan her çıkanın üzerine atlıyor. Tel çekin. Hayvan kapının oraya gelmesin. Hem özgür olsun bahçede, hem de giren çıkanın üzerine atlamasın. Aylarca söyledik. En son sabah eşimle okula gidiyoruz, yeni hamileyim kapıyı açmamla karnıma bir atladı. Üzerim boydan boya çamur. İşte o zaman çok kötü kavga ettim. Bu defa hayvanı ölsün diye uzak bir köye bırakmışlar. Allahtan barınağa götürmüş biri. Ben de yerel hayvan gönüllüsüyüm. Hemen aradım bunları, bir sürü saydım. Özür dileriz, köpeği geri alalım, tel çektik. Köpeği geri alırdım. Aradan bir ay geçti, biz bu köpeği istemiyoruz, sahiplendirelim.Güzel bir yer buldum. Yeni sahipleri almaya geldi. Biz vazgeçtik. Hayatımda gördüğüm en dengesiz aile. Ev sahibi de pişman. Bize soruyor. Nasıl çıkartacağız bunları diye.
Biz 10 yıllık kiracıyız, onlar kendi evlerini kiraya verip yeni taşındılar. Normal şartlar altında onlar gidici. Ev sahibimiz de bir an önce gitsinler istiyorAnladığıma göre baya arıza insanlar bunlar. Sonuçta kira imiş Ömür geçmez o evde ya siz gidicisiniz ya da onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?