Alt komşunun ayakkabıları

Apartman ve bahçe kapısı sürekli kapalı. Kimsenin girip çalması mümkün değil. O derece ki bana gelen kargoları giriş kapımıza bırakıyor kargocular. Onlara bile dokunan olmuyor.Hırsızlık olacak bir mahalle değil. Karşı evin de kamerası var. Giren çıkan belli.

Anladım, ayakkabıları bir hırsız(!) çalamayacak yani.

Zarar verirseniz, nasıl karşılık alırsınız belli olmaz, sizi tahmin etmek güç olmayacaktır şu şartlarda; siz kendinizi korumaya alacaksınız artık mümkün mertebe.
Umarım kurtulursunuz.

Ayyy bende sinir olurum evinin önüne cemiyet var gibi ayakkabı yayanlara. Büttün ayakkabıların üstüne bas hatta güzeelce çiğne yukarı çıkarken

Ben olsam cop posetine doldurur birakirdim oylece. Doldurmadan once de bi guzel cignerdim hepsini. Ayakkabiligin kaci kac kurus ya? Alsin bi tane koysun kapisina. Manyak midir nedir bu millet.

Bi gun kapınızın önünü şarıl şarıl kova kova merdivene assagi suyla yıkayın bisey derlerse temizlik yapiyorum dersiniz

Bizim alt komşu merdivene vileda kovası koyuyordu ve basamağı daraltıyordu.Kendini apartmanın sahibi ilan ettiği için kim ne dediyse de kaldırmadı.İlahi adalet mi işledi artık bilmiyorum,geçen hafta karşı komşumuz halılarını yıkamaya verdi.Halıları götüren adamlar vileda kovasına çarpmışlar ve içi evini sildiği kirli suyla doluydu.Kendi eşiğinden evine,aşağıdaki komşunun misafirlerinin ayakkabılarına kadar pis su doldu bir daha kova filan koymuyor

Ay işte bize de öyle bir şey lazım

Siz her öneriye hayır diyorsunuz . Gerçi çalın diyen önerilere hayır demeniz isabetli Bence onlara ayakkabılık hediye edin . Tamam cebinizden 3-5 kuruş çıkar ama kurtulursunuz . Ama siz kurunayakkabıları da içine doldurun üzerine de notyapıştırın . " Yeni yıl hediyemiz eşimle. Umarım 2020 yiliniz güzel geçer " yazın. Direk ayakkabılık şeklinde verseniz belki başka birşeye kullanırlar ama içini ayakkabılarla doldurunca mecbur toplu kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…