- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Apartman ve bahçe kapısı sürekli kapalı. Kimsenin girip çalması mümkün değil. O derece ki bana gelen kargoları giriş kapımıza bırakıyor kargocular. Onlara bile dokunan olmuyor.Hırsızlık olacak bir mahalle değil. Karşı evin de kamerası var. Giren çıkan belli.Çok tehlikeli, takılıp düşseniz, size-bebeğinize bir şey olsa kim verecek hesabını?
Göz göre göre kazaya davetiye.
Bunu zaten sizin söylemenize gerek kalmamalı, kendileri idrak edebilmeliydiler.
İyi niyetli olsalar da, lafınızdan anlarlardı zaten.
Vereceğim tavsiyeler fevri olacak, karşınızda ne çeşit insanlar var o da tam belli değil; bilemedim.
Ayakkabılara zarar verirseniz, sizin yaptığınız direkt belli olur, ama (Apartmanınızda kamera yoksa) bir hırsız(!) girip dışarıdaki tüm ayakkabıları çalabilir, yani güvenmemeliler kapı önüne koymaya :) . Sizin de dışarıda kalan tek çift ayakkabınız çalınabilir, "Benimki de çalınmış" diyebilirsiniz filan... Bilemedim, çok mu gaddarca?
O zaman topu ev sahibinize atın o uğraşsın. Yoksa biz gidciyiz bu ne böyle diye blöf yapın.Biz 10 yıllık kiracıyız, onlar kendi evlerini kiraya verip yeni taşındılar. Normal şartlar altında onlar gidici. Ev sahibimiz de bir an önce gitsinler istiyor
Apartman ve bahçe kapısı sürekli kapalı. Kimsenin girip çalması mümkün değil. O derece ki bana gelen kargoları giriş kapımıza bırakıyor kargocular. Onlara bile dokunan olmuyor.Hırsızlık olacak bir mahalle değil. Karşı evin de kamerası var. Giren çıkan belli.
Ayyy bende sinir olurum evinin önüne cemiyet var gibi ayakkabı yayanlara. Büttün ayakkabıların üstüne bas hatta güzeelce çiğne yukarı çıkarkenİki daireli bir apartmanda kiracıyız. En altta tek daire var. Evde 3 kişiler. 17 çift ayakkabı ve terlik sürekli kapılarının önünde. Mecbur yukarı çıkmak için oradan geçiyoruz. Ayakkabıları itirmekten bıktık. İkimiz de kiracıyız. Bu konuyla ilgili düzgünce uyardık, kavga ettik, ev sahibimiz aynı, o defalarca uyardı. Yok, yine aynı. Şimdi de bizim eve doğru merdivene dizmişler. 5 basamak, üçer çift. Hiçbir şekilde anlamıyorlar.7 aylık hamileyim. Takılıp düşmekten de korkuyorum.
Cok mantikliO ne be camii kapisi gibiihtiyac sahibi falan yok mu cevrede,cagirin sahipsiz bunlari alin deyin toparlar gotururler hemen
Taşınamayız. Evimizden çok memnunuz. Üstelik mahallede baktığımız sokak hayvanlarımız var. Onları, sırf bu tipler yüzünden yüz üstü bırakamayızTaşının
Ev sahibiniz de bir saygılı, bir efendi. Aynı şehirde de değiliz. Uzaktan ancak telefonla söylüyor işteO zaman topu ev sahibinize atın o uğraşsın. Yoksa biz gidciyiz bu ne böyle diye blöf yapın.
Kendi evlerinde de apartmanın kapısını kırmışlar. Otomatik basmamış. Tekme atıp kapıyı kırma yolunu seçmişlerBu insanlar dağdan direk aramıza mi katılıyorlar ben anlamıyorum artık ya . Pes .
Ayakkabılık da var ki kapıda. O da ağzına kadar dolu. Üzeri de doluBen olsam cop posetine doldurur birakirdim oylece. Doldurmadan once de bi guzel cignerdim hepsini. Ayakkabiligin kaci kac kurus ya? Alsin bi tane koysun kapisina. Manyak midir nedir bu millet.
Ay işte bize de öyle bir şey lazımBizim alt komşu merdivene vileda kovası koyuyordu ve basamağı daraltıyordu.Kendini apartmanın sahibi ilan ettiği için kim ne dediyse de kaldırmadı.İlahi adalet mi işledi artık bilmiyorum,geçen hafta karşı komşumuz halılarını yıkamaya verdi.Halıları götüren adamlar vileda kovasına çarpmışlar ve içi evini sildiği kirli suyla doluydu.Kendi eşiğinden evine,aşağıdaki komşunun misafirlerinin ayakkabılarına kadar pis su doldu bir daha kova filan koymuyor
Kendi evlerinde de apartmanın kapısını kırmışlar. Otomatik basmamış. Tekme atıp kapıyı kırma yolunu seçmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?