- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Apartmanda fare var diyin.Geçen dışarda ayakkabımızı bırakmış bi misafirimiz giderken ayakkabısının içinden fare çıktı hava soğuk ya gelip ayakkabılara giriyorlar diyin.Bizim apartmanda fare görüldüğünden beri kapının önüne terlik bile koymuyorum.Ay işte bize de öyle bir şey lazım
Pes. Hayir yani bizim de ayakkabimiz cok. Bizim hem kapimizda hem evimizde var ayakkabiligimiz. Zor degil yani duzenlemek.Ayakkabılık da var ki kapıda. O da ağzına kadar dolu. Üzeri de dolu
Ayakkabılıklafı var. İçi ve üzeri dolu. Ya neler yaptım. Yakınına otomatik oda parfümü bile koydum. Apartmana parfüm sıktım. Ayakkabıları eşiğe yığdım. Birazdan aşağıya inip fotoğraf çekeceğimSiz her öneriye hayır diyorsunuz . Gerçi çalın diyen önerilere hayır demeniz isabetliBence onlara ayakkabılık hediye edin . Tamam cebinizden 3-5 kuruş çıkar ama kurtulursunuz . Ama siz kurunayakkabıları da içine doldurun üzerine de notyapıştırın . " Yeni yıl hediyemiz eşimle. Umarım 2020 yiliniz güzel geçer " yazın. Direk ayakkabılık şeklinde verseniz belki başka birşeye kullanırlar ama içini ayakkabılarla doldurunca mecbur toplu kalır
İlk taşıdıklarında apartman kapısını açık bırakıyorlardı. Gerçekten kurbağa girdi içeri. Bir saat hayvanı çıkarmaya uğraştık. Kapıyı kapatın diye defalarca uyardım. Fare de giriyor, kurbağa da dedim. En azından kapıyı kapatıyorlarApartmanda fare var diyin.Geçen dışarda ayakkabımızı bırakmış bi misafirimiz giderken ayakkabısının içinden fare çıktı hava soğuk ya gelip ayakkabılara giriyorlar diyin.Bizim apartmanda fare görüldüğünden beri kapının önüne terlik bile koymuyorum.
Bildiğiniz mahalle kavgası yaptık. İki gün topladılar, üçüncü gün yine aynı olduPes. Hayir yani bizim de ayakkabimiz cok. Bizim hem kapimizda hem evimizde var ayakkabiligimiz. Zor degil yani duzenlemek.
Uyarinca ne diyorlar peki?
Arsizlar.Kop
İlk taşıdıklarında apartman kapısını açık bırakıyorlardı. Gerçekten kurbağa girdi içeri. Bir saat hayvanı çıkarmaya uğraştık. Kapıyı kapatın diye defalarca uyardım. Fare de giriyor, kurbağa da dedim. En azından kapıyı kapatıyorlar
Bildiğiniz mahalle kavgası yaptık. İki gün topladılar, üçüncü gün yine aynı oldu
Beyaz, normal mobilya ayakkabılıkları da var. Üzeri ve içi ağzına kadar dolu.Bir milyoncularda plastik ayakkabılık satılıyor 5 katlı 20 TL fln uygun ondan alın size hediye aldım deyin
Aaaa olur mu çok titizler.Apartmanda kapı önüne ayakkabı koyan kadın pasaklı tembelin tekidir,net.. kendi döküntüsüne kendisi tahammül edemezken başkası nasıl etsin
Bı tane daha alın yetmiyo demek ki diye. Anlarlar mı ki. Kaç kişi yasiyo bunlar yaBeyaz, normal mobilya ayakkabılıkları da var. Üzeri ve içi ağzına kadar dolu.
Çöplere alıştım canım. Bazen günlerce yumurta kolisi izliyoruz. Kaç defa girip çıkıyorlar, birisi de çöpe atayım demiyorEn sevmediğin ilkellik ne diye sorsalar, kapı önünde ayakkabı bırakmak derim. Müstakil evde bile kapı önüne ayakkabı çıkarmayı görgüsüzlük olarak buluyorum, hele ki apartmanda. Kapı önünde saatlerce bekletilen çöplerden farkı yok gözümde.
3 kişiler şu anda. Bir tane daha alırsam biz evimize ulaşamayız. Birazdan fotoğraf çekeceğim. Zaten girişin bir tarafını ayakkabılık kaplıyorBı tane daha alın yetmiyo demek ki diye. Anlarlar mı ki. Kaç kişi yasiyo bunlar ya
O merdivenler komşularınızın keyiflerine göre işgal edebileceği yerler değil, apartmanın ortak alanı. Defalarca uyarılmasına rağmen insanlar neden inatla bildiklerini okurlar anlamıyorum.Çöplere alıştım canım. Bazen günlerce yumurta kolisi izliyoruz. Kaç defa girip çıkıyorlar, birisi de çöpe atayım demiyor
O zaman her seferinde ayakkabıları tekmele ama istisnasiz kapıların önüne doğru tekmeleyip fırlat3 kişiler şu anda. Bir tane daha alırsam biz evimize ulaşamayız. Birazdan fotoğraf çekeceğim. Zaten girişin bir tarafını ayakkabılık kaplıyor
Hem fare hem kurbağa giriyor. Evin kapısını ayağı ile kıran ve ayaklarının kokularını çekmek zorunda olduğunuz komşunuz var. Hala evimizden memnunuz diyorsunuz.Kop
İlk taşıdıklarında apartman kapısını açık bırakıyorlardı. Gerçekten kurbağa girdi içeri. Bir saat hayvanı çıkarmaya uğraştık. Kapıyı kapatın diye defalarca uyardım. Fare de giriyor, kurbağa da dedim. En azından kapıyı kapatıyorlar
Bildiğiniz mahalle kavgası yaptık. İki gün topladılar, üçüncü gün yine aynı oldu
İnanır mısınız her tarafımız kedi. Sokak kedilerine mama koyuyorum. Öyle bir şey yaparsam kedileri şikayet ederler. Hayvanlar yerinden olurKedi pisliği koyun, aaa binanın içine girmişti, o yapmıştır, zor çıkardık, hiç duymadınız mı diyin :)
binada sadece iki aile oturdugu icin her ne olsa bunlardan bilecekleri icin bu kezde hirsiz muamelesi görebilirler.Iki ucu b... degnek.Laftanda anlamiyorlarmis.Ezip cigneyip gecsinler.Yok mu etrafta çöp toplayan delikanlılardan? Yanlarından geçerken şu apartmanda verilecek ayakkabıları dizmişler galiba isterseniz bakın deyiverin. Apartman kapısını da aralık bırakıp çıkın öncesinde de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?