Alt komşunun ayakkabıları

Hem fare hem kurbağa giriyor. Evin kapısını ayağı ile kıran ve ayaklarının kokularını çekmek zorunda olduğunuz komşunuz var. Hala evimizden memnunuz diyorsunuz.
Evimiz bahçe içi, müstakil, dubleks, 4+1, deniz manzaralı ve kiramız çok uygun. Villaların olduğu bir mahalle. Bütün evler bahçeli, dolayısıyla börtü böcek kedi köpek fare çok. Sıkıntı yok. Apartman kapısı kapalı kaldığı sürece içeri giren yok. Site yerine bu tarz bir ev tercihimiz. Zaten biz çıksak, kiralamak için kaç kişi sırads

Benim karşı komşum da öyle. Terlikleri benim kapının önüne kadar geliyor bazen. Ayağımla ittiriyorum.
Çöplerini de kapıya bırakıyor, akıyor. Kaç kere söyledik, değişen bir şey olmadı.
Aynı tas, aynı hamam
Sizde boşuna kendinizi yıpratmayın,anlamayan anlamıyor çünkü.

O zaman şikayetten başka çareniz yok. Belediyeye ya da mahkeme yolu ile..

Ortak alana birsey koymak suc degil mi? Siz de hskkinizi hukukdal yonden arayin madem anlamiyorlar. Ya da ev sahibi cikmalari icin mahkemeye versin apartmanin duzenini bozuyorlar diye.

Aslında azıcık uyanık akıllı bir komşu olsa sizi hoş tutması gerektiğini bilir. Bu tarz şikayetlerde daha çok üst komşu güçlüdür. Misal üstten atsanız dökseniz bir şeyler silkeleseniz anlarlar

Ne kadar ayıp, ayakkabılık diye bir şey var çok mu zor alıp koymak, görgüsüzlük, kapısının önü dağınık olanlara gıcık oluyorum. Aslan yattığı yerden belli olur.
Ayağınızla itmekten başka çare yok gibi

Elinizde sulu yemek tenceresiyle apartmana girin, geçerken ayakkabılara takılıp elinizden kaymış gibi yapın, bütün ayakkabılar yağlı yemek ile batsın. Sesli bir şekilde biraz da Allah kahretsin olacak iş mi diye söylenin inandırıcı olsun. Eşiniz de yanınızda olsun ama. Siz dökülen yemeğe hayıflanırken eşiniz de kaç kere söyledik ayakkabıları toplayın, her defasında takılıyoruz bunlara zaten eşim hamile ayakkabılar yüzünden takılıp düşse nasıl ödeyeceksiniz bunun vebalini desin. Tabi biraz sert olmalı ki ciddiye alsınlar. İyi bir senaryo oldu bence uğraşıp dursunlar ayakkabıları temizlemeye.

Ben apartmanda esimin terliklerini koyuyorum paspasin üzerine esim evde yokken, hani ne bileyim beyim evde mesaji vermek icin öylesine söylemek istedim
Giristeki holde ayakkabiligimiz var üc tane
Biri duvara kadar, ikincisi aynanin altinda dört cekmeceli, digeri de acik raf günlük kullanilanlar, botlarimi da mevsime göre bodruma indiriyorum
Yazliktaki alt komsum siir gibi diziyor dügünde giydigi ayakkabilara kadar, hergün bakisiyorum ayakkabilarla, insanin donunu ortaya atmasi ne kadar sacmaysa bu da sacma
Hani günlük bir iki koy hadi diyelim dürekli eve girip cikiyorsun ama abiye ayakkabilarinin ne isi var
Baya carsi gibi apartmanin o bölgesi
Üst kattaki de yukarin tüm pisligini benim kapimin önüne süpürüyor
Sabah süpürüyorum mesela kapimin önünü öglene pisligi basmis oluyor kapimin esigine
Deliler, uzak duruyorum, normal kafada bir insan olsalar kizarim ama bunlarda korkuyorum be

Annemlerin karşı komşusuda öyleydi. Bir geldiler evde 4kişiler kapıda 81946676 ayakkabı. 3-5 kez uyardık, 1-2 kez kavga ettik. Bir keresindd kapıyı çaldım. Açtı kadın. Kadına bakarak bütün ayakkabıları merdivenlerden aşağı tekmeledim, üstlerine basa basa, sinirle. Kadın kaldı öyle. Ben senin pis ayak kokunu çekmek zorunda mıyım pislik deyip gittim. Koymadılar sonra. Ama sizinkiler insanada benzemiyor :/

Benim komşumun biri de eltim olur, kapının önünde ki dağınık ayakkabılar, çöp poşetleri, çocuğunun kokan bezleri 
Kaç kere apartmanı bez kokusu sardı giriş katta, apartmana giriyorum iğrenç koku yayılmış, hayır bari camdan bahçeye bırak, ona bile razıyım, hiç değilse kokusundan öğürmem :/
Sorsan temiz, titiz. Off off gözümün önünde manzara, kafamı çevirip yukarı çıkıyorum artık

Bizim üst kat olduğu için genişlik çıkıntısı var. Yani nereden silkelersek silkeleyelim bahçeye gider. Ayrıca onların balkonu sürgülü ahşap pimapenle kapalı ve balkon üstleri dükkan kepenkleri gibi korumalı

Ayakkabılık var ağzına kaaar dolu, üzeri de doku

Aslında mantıklı. Kedilere tavuk sulu ekmek yada yaş mama indiriyorum. Yemek değil de onları dökebilirim aslında

Ya ben sırf ayakkabı koymak için evin içine dolap aldım. Bizim katımız son ve tek olduğumuz halde ne ayakkabı ne çöp bırakmayız. Sürekli siler süpürürüz

Ay biz neler dedik kavga ederken. Koklamak zorunda mıyız,bize yakışmayan pek çok şey. Ama hiç bir işe yaramadı

Aynı bizim apartman. Küçük çocukları olsa kesin bez de koyarlar. Allahtan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…