- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Buyuk gecmis olsun. Evladini doven Ona merhamet gostermeyen hic kimseye Insancil davranamaz. Iste herkes anne baba olmamali.
Ayakkabı hırsızları varmış ya , bir uğrasa ya oraya.
Lütfen kimseyle kavga etmeyin. Insanlar çok tehlikeli. Öyle bir dünya ki size küfür edene he abi değip geçmek gerekiyor.
Bir haftadır agrilarla uğraşıyorum. Yürüdüğüm yolda 4 5 yaşındaki çocuğu sürükleyerek götüren , arada tekme tokat atan bir pislik babaya " babası mısın , kimsin sen kaçırıyor musun çocuğu yoksa , Baba olamazsın bu canilikle dedim. Pislik üstüme yürüdüğü gibi dövmeye başladı.
Ben de bir iki patlattım ama sinek ısırığı gibi olmuştur.
Karakolluk olduk , cuma serbest bırakıldı. Kamu davası dışında dava açılacaktır ,yıllar gelecekte sözde ceza verilecek.
Üstüne üstlük çocuğu hala onda. Icım yanıyor. Sosyal hizmetler şahit yok diyor ama gozetlemeye gidilecek diyor.
Karısı da karakolda küfür etti bana , Sen mi bakacaksın çocuklarıma diye
Özür dilerim bir yere yazıp rahatlamam gerekiyordu.
Bu konuya neden yazdım ; Konu görgü adap bilmeyen insanlarla tartışmayın.
Gerekirse ayakkabılar üzerinden geçin ama hamile halinizle iletişim kurmayın onlarla.
Ben gerçekten korkuyorum artık insan kılığına girmiş yaratiklardan.
" Sadece öldürmek istedi canım, Beni birakirlarsa yine devam edeceğim pişman değilim " diyen sapiklarin olduğu bir dunyadayiz.
Küçük ya minicik , sürükleyerek goturuyordu , minik düştüğü içinde tekme tokat atıp kaldırıyordu.
Önce etrafıma baktım, kimse yoktu korktum Aslında ama dayanamadım o minik bedeni görünce. Sol Iki parmağımı kırdı. Vücudumdaki darbeler cabası.
Annesinin çocuklarıma sen mi bakacaksın bilmem ne demesi kulağımda çınlıyor.
Hem annesi yok hem babası yani.kimbilir kaç çocuk var evde . Ve kimbilir nerede ne iş yapıyor bu insan kılıklı.
O yüzden burada defalarca yazDım Aslında başka konularda da insanlarla zitlasmamak gerekiyor.
Kim ne içiyor bilmiyoruz , Kimin cebinde Hangi silah var haberimiz yok.
Ayakkabıyı kapıma kadar dizseler , eğer uyardigimda karşımda muhatap alacağım insanlar yoksa susarım. Gecer giderim ne yapayım.
Haksızlık karşısında asla susma diyemeyeceğim çocuklarıma Artık.
Cani serbest kaldı ve haftason çok üzülerek geçti.
Biliyorum çok umutsuz konuştum , ağrılarım var sanırım ondan.
Serbest kalana kadar bu denli agrimiyordu.
Geçmiş olsun.
Ya nasıl serbest bırakıyorlar ya?
Abi bu ülkede 60lık teyzenin, oğluna fırlattığı sünger terlik silah sayıldı, hapsi istendi; yolda saldırıp parmak kıran, çocuğu döven adam niye serbest ya küfür edeceğim.
Kimler kimler serbest gezdi/geziyor gerçi....
O teyzenin haberi iyi bir reyting haberiydi günlerce konuşuldu.
Ben dayak yerken birileri çekseydi, gündem.olsaydı serbest kalmazdı. Kamuoyu baskısı var çünkü.
Ya da ben miniği çekseydim yine sonuç alırdım, ama her şey anlık işte ben çekseydim dayağı o an dayak yemeğe devam edecekti melek, o an dilimden çıktı işte.
Şu an evde ve onlarla. Bir kaç tanıdık var sosyal hizmetlerde üstüne gideceğim ama çocuğun gideceği yerde çok iç açıcı değil işte , İnsan ne yapacağını şaşırıyor.
Kirik parmak filan baya ciddi bi sey atlatmissin. Su an boyle konusman Cok normal. Malesef cezalar yildirici degil, olsa boyle olmazdi. Oyle bi yerde yasiyoruz ki durust dogru olan hep cezalandiriliyor.Küçük ya minicik , sürükleyerek goturuyordu , minik düştüğü içinde tekme tokat atıp kaldırıyordu.
Önce etrafıma baktım, kimse yoktu korktum Aslında ama dayanamadım o minik bedeni görünce. Sol Iki parmağımı kırdı. Vücudumdaki darbeler cabası.
Hem annesi yok hem babası yani.kimbilir kaç çocuk var evde . Ve kimbilir nerede ne iş yapıyor bu insan kılıklı.
O yüzden burada defalarca yazDım Aslında başka konularda da insanlarla zitlasmamak gerekiyor.
Ayakkabıyı kapıma kadar dizseler , eğer uyardigimda karşımda muhatap alacağım insanlar yoksa susarım. Gecer giderim ne yapayım.
Ah canım ya o kadar üzüldüm ki okuyunca malesef bir o kadar haklısın.O teyzenin haberi iyi bir reyting haberiydi günlerce konuşuldu.
Ben dayak yerken birileri çekseydi, gündem.olsaydı serbest kalmazdı. Kamuoyu baskısı var çünkü.
Ya da ben miniği çekseydim yine sonuç alırdım, ama her şey anlık işte ben çekseydim dayağı o an dayak yemeğe devam edecekti melek, o an dilimden çıktı işte.
Şu an evde ve onlarla. Bir kaç tanıdık var sosyal hizmetlerde üstüne gideceğim ama çocuğun gideceği yerde çok iç açıcı değil işte , İnsan ne yapacağını şaşırıyor.
Çok geçmiş olsun. Ben de benzer durumlarda sizin gibi müdahale ederim. Allahtan henüz dayak yemedim. İnsanın elinde değil işte. Müdahale etmesek kendimize saygımızı kaybederiz. Tekrar çok geçmiş olsunAyakkabı hırsızları varmış ya , bir uğrasa ya oraya.
Lütfen kimseyle kavga etmeyin. Insanlar çok tehlikeli. Öyle bir dünya ki size küfür edene he abi değip geçmek gerekiyor.
Bir haftadır agrilarla uğraşıyorum. Yürüdüğüm yolda 4 5 yaşındaki çocuğu sürükleyerek götüren , arada tekme tokat atan bir pislik babaya " babası mısın , kimsin sen kaçırıyor musun çocuğu yoksa , Baba olamazsın bu canilikle dedim. Pislik üstüme yürüdüğü gibi dövmeye başladı.
Karakolluk olduk , cuma serbest bırakıldı. Kamu davası dışında dava açılacaktır ,yıllar gelecekte sözde ceza verilecek.
Üstüne üstlük çocuğu hala onda. Icım yanıyor. Sosyal hizmetler şahit yok diyor ama gozetlemeye gidilecek diyor.
Gerekirse ayakkabılar üzerinden geçin ama hamile halinizle iletişim kurmayın onlarla.
" Sadece öldürmek istedi canım, Beni birakirlarsa yine devam edeceğim pişman değilim " diyen sapiklarin olduğu bir dunyadayiz.
Apartmana giren çıkan yok ki. İsterseniz evin kapısını açık bırakın yine sıkıntı yok. İki aileyiz. Ya kargo, ya elektrik su faturası yazmaya gelenler var. Başka kimse yok. Zaten bahçe kapısından giriliyor, millet köpek falan var diye korkuyorEşim 10 dakikalığına ayakkabısını kapının önünde bıraktı çaldılar17 çift ayakkabı nasıl hiç bir kayıp vermeden kapının önünde durabiliyor hayret
Madem güzelce uyarmaktan anlamıyorlar sizde hiç üstünden atlamayın, gelip geçerken atın bir tekme olsun bitsin
Of bu nasıl bir kıroluk, resmen tadım kaçtı.Zaten öyle yapıyoruz. Şimdi de bizim çıktığımız, bizim eve doğru olan merdivene dizmişler. 5 basamak, üçer çift. Zaten merdivenin yarısını kaplamış ayakkabılar. Çok enteresan.
Nego ya aynı benim eltim... Bide yan yana oturuyoruz. Bazen delirme derecesine geliyorum.. ayakkabıları benim hâlimin ustun de falan,bin kere söyledim, çocukları bahane ediyor, ama çocukta sana bakarak öyle yapıyor.Benim komşumun biri de eltim olur, kapının önünde ki dağınık ayakkabılar, çöp poşetleri, çocuğunun kokan bezleri 
Kaç kere apartmanı bez kokusu sardı giriş katta, apartmana giriyorum iğrenç koku yayılmış, hayır bari camdan bahçeye bırak, ona bile razıyım, hiç değilse kokusundan öğürmem :/
Sorsan temiz, titiz. Off off gözümün önünde manzara, kafamı çevirip yukarı çıkıyorum artık
Çok geçmiş olsun canım.Elleri kırılsın pisliğinAyakkabı hırsızları varmış ya , bir uğrasa ya oraya.
Çok özür diliyorum herkes elestirebilir ama iyi bir dayağı haketmis.Kucuk sabi bebeğe vurmak,bir kadını dövmek kolayına gelmiş olabilir.Madem güçlü güçsüzü eziyor vardir ondan güçlüleri.O teyzenin haberi iyi bir reyting haberiydi günlerce konuşuldu.
İnanır mısınız her tarafımız kedi. Sokak kedilerine mama koyuyorum. Öyle bir şey yaparsam kedileri şikayet ederler. Hayvanlar yerinden olur
Aynı katta değiliz neyse ki biz, sinir bozucu bir durum. Aile binası daha bir kere apartman silmedi, neymiş o giriş katmış, kendi kapının önünü sil bari şaka gibi, bende kendi kapımı merdivenlerimi siliyorum artık. Kv dem dayanamayıp siliyor kadın, kızıyorum yapma sana yazık değil mi diyeNego ya aynı benim eltim... Bide yan yana oturuyoruz. Bazen delirme derecesine geliyorum.. ayakkabıları benim hâlimin ustun de falan,bin kere söyledim, çocukları bahane ediyor, ama çocukta sana bakarak öyle yapıyor.
Bende her seferinde tekmeliyorum..
Eşim de tekmeliyor.. Birgün alicam hepsini aticam camdan aşağı o olacak..
Küçük ya minicik , sürükleyerek goturuyordu , minik düştüğü içinde tekme tokat atıp kaldırıyordu.
Demek ki yetmiyor. Hicbir oneriye olumlu bakmiyorsunuz.Beyaz, normal mobilya ayakkabılıkları da var. Üzeri ve içi ağzına kadar dolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?