- 17 Haziran 2019
- 1.899
- 6.105
- 158
- Konu Sahibi mermaid2608
-
ne kötü terbiyesiz insanlarmışİki daireli bir apartmanda kiracıyız. En altta tek daire var. Evde 3 kişiler. 17 çift ayakkabı ve terlik sürekli kapılarının önünde. Mecbur yukarı çıkmak için oradan geçiyoruz. Ayakkabıları itirmekten bıktık. İkimiz de kiracıyız. Bu konuyla ilgili düzgünce uyardık, kavga ettik, ev sahibimiz aynı, o defalarca uyardı. Yok, yine aynı. Şimdi de bizim eve doğru merdivene dizmişler. 5 basamak, üçer çift. Hiçbir şekilde anlamıyorlar.7 aylık hamileyim. Takılıp düşmekten de korkuyorum.
O durum hiç aklıma gelmedi. O da doğruBir deprem veya yangın halinde evi tahliye etmeniz gerekse o ayakkabılar engel olur. Döke saça indirdiğiniz kedi mamaları durumu duzeltmezse mahkemeye verin.
İlahi adalet.Bizim alt komşu merdivene vileda kovası koyuyordu ve basamağı daraltıyordu.Kendini apartmanın sahibi ilan ettiği için kim ne dediyse de kaldırmadı.İlahi adalet mi işledi artık bilmiyorum,geçen hafta karşı komşumuz halılarını yıkamaya verdi.Halıları götüren adamlar vileda kovasına çarpmışlar ve içi evini sildiği kirli suyla doluydu.Kendi eşiğinden evine,aşağıdaki komşunun misafirlerinin ayakkabılarına kadar pis su doldu bir daha kova filan koymuyor
Sorsanız acayip medeniler.Eşim de ben de öğretmeniz, kızları kuaföre işe girdi. Kızım işe girdi, çalışıyor köpeğe bakacak vakit bulamıyor, siz bakar mısınız, dediler bize ya. Ve üstelik biz sabah 06.50 de evden çıkıyoruz, haftanın 6 günü 37 saat derse giriyorum. Çok şaşırdım.Görgüsüz kişiyle imtihan zor hep söylüyorum.. Apartman, site vb komün hayatina uyum sağlayamiyor değil uyum sağlamak istemeyen tipler bunlar. Kapı önü çöplük ama evin içi gül bahçesi diye sisinir gezer bunlar. Kul hakki derler ortak yasam alani nedir ne gerektirir bir dönüp bakıp feyz almazlar. Şeytan diyor git koca kavanoz reçeli ya da ilik agdayi kaynat hepsinin içine boca et! Şeytan böyle buyurdu de kurtul. Uyma sen yine de.. Allah kurtarsın bacım.
Fabrikasyon canım bu model. Bunlarda adaptasyon kodu yok. 2 seneye yakin bir üst modeliyle muhatap oldum illallah ettim tasindik biz. İnşallah siz de cozum bulursunuz.Sorsanız acayip medeniler.Eşim de ben de öğretmeniz, kızları kuaföre işe girdi. Kızım işe girdi, çalışıyor köpeğe bakacak vakit bulamıyor, siz bakar mısınız, dediler bize ya. Ve üstelik biz sabah 06.50 de evden çıkıyoruz, haftanın 6 günü 37 saat derse giriyorum. Çok şaşırdım.
Bizim apartmsnda davarama tum apartman o sekilde diziyor moralim bozuksa yuruyerek cikiyorum ve tum ayakkabilari apartman bosluguna firlatiyorum bi kac daire artik koymadigini farkettim laftan anlamadiklari içinbu yöntemi yapmak zorunda kaldimİki daireli bir apartmanda kiracıyız. En altta tek daire var. Evde 3 kişiler. 17 çift ayakkabı ve terlik sürekli kapılarının önünde. Mecbur yukarı çıkmak için oradan geçiyoruz. Ayakkabıları itirmekten bıktık. İkimiz de kiracıyız. Bu konuyla ilgili düzgünce uyardık, kavga ettik, ev sahibimiz aynı, o defalarca uyardı. Yok, yine aynı. Şimdi de bizim eve doğru merdivene dizmişler. 5 basamak, üçer çift. Hiçbir şekilde anlamıyorlar.7 aylık hamileyim. Takılıp düşmekten de korkuyorum.
Gece gece sesli güldüm cok yasayin sizBizim apartmsnda davarama tum apartman o sekilde diziyor moralim bozuksa yuruyerek cikiyorum ve tum ayakkabilari apartman bosluguna firlatiyorum bi kac daire artik koymadigini farkettim laftan anlamadiklari içinbu yöntemi yapmak zorunda kaldim
Hepsini çöp poşetine koyup üstüne fazlalık yapma ayıp yazardımİki daireli bir apartmanda kiracıyız. En altta tek daire var. Evde 3 kişiler. 17 çift ayakkabı ve terlik sürekli kapılarının önünde. Mecbur yukarı çıkmak için oradan geçiyoruz. Ayakkabıları itirmekten bıktık. İkimiz de kiracıyız. Bu konuyla ilgili düzgünce uyardık, kavga ettik, ev sahibimiz aynı, o defalarca uyardı. Yok, yine aynı. Şimdi de bizim eve doğru merdivene dizmişler. 5 basamak, üçer çift. Hiçbir şekilde anlamıyorlar.7 aylık hamileyim. Takılıp düşmekten de korkuyorum.
Buyuk gecmis olsun. Evladini doven Ona merhamet gostermeyen hic kimseye Insancil davranamaz. Iste herkes anne baba olmamali.Ayakkabı hırsızları varmış ya , bir uğrasa ya oraya.
Lütfen kimseyle kavga etmeyin. Insanlar çok tehlikeli. Öyle bir dünya ki size küfür edene he abi değip geçmek gerekiyor.
Bir haftadır agrilarla uğraşıyorum. Yürüdüğüm yolda 4 5 yaşındaki çocuğu sürükleyerek götüren , arada tekme tokat atan bir pislik babaya " babası mısın , kimsin sen kaçırıyor musun çocuğu yoksa , Baba olamazsın bu canilikle dedim. Pislik üstüme yürüdüğü gibi dövmeye başladı.
Ben de bir iki patlattım ama sinek ısırığı gibi olmuştur.
Karakolluk olduk , cuma serbest bırakıldı. Kamu davası dışında dava açılacaktır ,yıllar gelecekte sözde ceza verilecek.
Üstüne üstlük çocuğu hala onda. Icım yanıyor. Sosyal hizmetler şahit yok diyor ama gozetlemeye gidilecek diyor.
Karısı da karakolda küfür etti bana , Sen mi bakacaksın çocuklarıma diye
Özür dilerim bir yere yazıp rahatlamam gerekiyordu.
Bu konuya neden yazdım ; Konu görgü adap bilmeyen insanlarla tartışmayın.
Gerekirse ayakkabılar üzerinden geçin ama hamile halinizle iletişim kurmayın onlarla.
Ben gerçekten korkuyorum artık insan kılığına girmiş yaratiklardan.
" Sadece öldürmek istedi canım, Beni birakirlarsa yine devam edeceğim pişman değilim " diyen sapiklarin olduğu bir dunyadayiz.
Alıp saklayın çalınmasın diye ıçerde bırakırlar.. iİki daireli bir apartmanda kiracıyız. En altta tek daire var. Evde 3 kişiler. 17 çift ayakkabı ve terlik sürekli kapılarının önünde. Mecbur yukarı çıkmak için oradan geçiyoruz. Ayakkabıları itirmekten bıktık. İkimiz de kiracıyız. Bu konuyla ilgili düzgünce uyardık, kavga ettik, ev sahibimiz aynı, o defalarca uyardı. Yok, yine aynı. Şimdi de bizim eve doğru merdivene dizmişler. 5 basamak, üçer çift. Hiçbir şekilde anlamıyorlar.7 aylık hamileyim. Takılıp düşmekten de korkuyorum.
İki daireli bir apartmanda kiracıyız. En altta tek daire var. Evde 3 kişiler. 17 çift ayakkabı ve terlik sürekli kapılarının önünde. Mecbur yukarı çıkmak için oradan geçiyoruz. Ayakkabıları itirmekten bıktık. İkimiz de kiracıyız. Bu konuyla ilgili düzgünce uyardık, kavga ettik, ev sahibimiz aynı, o defalarca uyardı. Yok, yine aynı. Şimdi de bizim eve doğru merdivene dizmişler. 5 basamak, üçer çift. Hiçbir şekilde anlamıyorlar.7 aylık hamileyim. Takılıp düşmekten de korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?