Alt sınıfımdaki kıza çok acıyorum..

bence bayan bı ogretmenıze ya da bayan mudur yardımcısı varsa ona gıdıp her syeı anlatın kızın yasadıgı kötu seylerı babsını felan onlar bı cozum yolu bulacaktır ama oncelıkle annesının yanında olamdıgı babasının her seye laf ettıgını anlatın sonra bu kızın yaptıkalrını onlar bu durumu anlıyacaktır umarım yanı, kızın okuldan atılması cok kotu olur

Böyle duyarlı , vicdanlı gençleri gördükçe içimde sönmeye yüz tutan umut yeşeriyor ..

Kıza üzüldüm , annesizlik insan psikolojisinde çok buyuk yaralar acıyor , kım bılır daha neler yasadı..
Hoş hırsızlık yapması haklı oldugu manasına gelmıyor ama düzelicektır inş..

Sana tavsıyem : kesınlıkle hırsızlık yaptıgını acıga cıkarma , dırek yasal işlem başlatılır
cocuk ıslah evlerı vs .. derken kayar gider bu cocuk ..

O'na herşeyin , herkezin kötü olmadıgını , hayatın iyi ve temiz de yaşanabılcegını kendı durusunla ve arkadaşlıgınla göstermeye çalış Tabiki Rehberlık öğretmenınle birlikte ..

O'na ahlak ve insanlarla alakalı güzel anlatımları olan kitaplar hediye etmeye çalış ..
Değerli oldugunu anlaması lazım ..
ve son olarak eğer bir sıgorta desteği varsa : Devlet hastanelerınde ki psıkologlardan yardım alması için yönlendirmeye çalış ..

Allah yardımcın olsun / kendını de korumayı unutma tabıkı ..

size bir haberim var kız okulu bıraktı! sınıf arkadasları biliyordu çaldığını bu kızı dövceklerdi kızın dersleri kötüydü 1 haftadır okula gelmiyor bırakmış okulu. Artık şimdi ne haldedir bilmiyorum Allah yardımcısı Olsun :(

Back
X