- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Him dogrudur, pek anlamam zaten. :)Bunlar hediyelik değil yatırımlık bilezik
canım ben sana nasıl hesaplayacağını Söyleyeyim sen hesapla. önce bileziklerin gramını Öğren. sonra 0.910*bileziklerin gramı*altının gram fiyatı(alış)arkadaşlar bende 3 tane düz bilezik var
bunların kaç para edeceğini bilemiyorum
içlerinde 22 ayar yazıyo bi de parantez içinde 916 diye bi sayı var
gramlarını bilmiyorum. işçilik olmayan temel düz bilezik sanırım bunlar
aşağı yukarı fiyat nedir?
altın uzmanlarından yardım bekliyorum.
para edicekse satıp bankaya borcumu kapatıcam da :)
not: yardımcı olacaksa foto ekliyim mi?
satış okadar değil.. satış daha düşük olurYani 7-8gr olsa.. 3 tanesi 21 gr.. 22 ayarsa 120 liradan alır kuyumcu. . 2500 lira falan eder heralde..
Bencede :)en iyisi euro hediye etmek bence :)
Birebir aynısını yaşadık kardeşimin düğünün de. Hatta o çiftin düğünü vardı bir hafta sonra. Herhalde ondan taktılar dedik, aynısını geri vermeyelim diye başka bilezik taktı kardeşim. Kuyumcuya gidince gerçekle yüzleştik. Hatta kazıklanmış hissetti kendini.bilezik deyip geçmicen. sıradan bri düğnümde bilezik taktı çok şaşırdmne kadarda gönlü zengin insanmış dedim. düğnden sonra gttm 110 tl .cik etti fiyatı.
ödeme imkanın varsa hiç bozdurma. annen ilerde sorcaktır naptın duruyor mu die. aranzda problem olmasın
bilezik deyip geçmicen. sıradan bri düğnümde bilezik taktı çok şaşırdmne kadarda gönlü zengin insanmış dedim. düğnden sonra gttm 110 tl .cik etti fiyatı.
ödeme imkanın varsa hiç bozdurma. annen ilerde sorcaktır naptın duruyor mu die. aranzda problem olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?