altın bilezikten anlayanlar?

canım ben sana nasıl hesaplayacağını Söyleyeyim sen hesapla. önce bileziklerin gramını Öğren. sonra 0.910*bileziklerin gramı*altının gram fiyatı(alış)

Hediyelik bilezikler genelde 14 ayar falan olur diye biliyorum. Buna benzer bi bilezik 200-250 euro civari hediye almistik yanilmiyorsam 14 ayardi o. Bunlar 22 ayar olduguna göre 400-500 euro arasidir tahminim. Bende 3bin-3.500 TL arasi tahmin ettim. Merak ettim simdi ögrenince yaz bakalim:)

22 ayar altinin grami satis fiyati 119 tlydi cuma günü. Alista duser bi miktar.Bileziklerin kac gram oldugunu asagi yukari tahmin ederseniz, bulursunuz kac tl olacagini. Ortalama bi bilezik genelde 10 gram olur

bilezik deyip geçmicen. sıradan bri düğnümde bilezik taktı çok şaşırdm ne kadarda gönlü zengin insanmış dedim. düğnden sonra gttm 110 tl .cik etti fiyatı.
ödeme imkanın varsa hiç bozdurma. annen ilerde sorcaktır naptın duruyor mu die. aranzda problem olmasın

Düz bilezikten nerdeyse kayıp olmaz canım zatrn bilezikler hep 22 ayar oluyor grmını bilseydin ortalama söylerdik ne kadar diye

Birebir aynısını yaşadık kardeşimin düğünün de. Hatta o çiftin düğünü vardı bir hafta sonra. Herhalde ondan taktılar dedik, aynısını geri vermeyelim diye başka bilezik taktı kardeşim. Kuyumcuya gidince gerçekle yüzleştik. Hatta kazıklanmış hissetti kendini.

Valla iflahim kesildi tam 31 aydir ayda 1050 tl kredi ödüyorum 5 ay kaldi
Niyeti bozdum bunlari bozup üstüne biriktirdigim az miktar parayi koyucam da kredimin kalan 5250 tlsini ödeyip 2.5 seneden beri cektigim iskenceye son vericem
Annemler sorarsa da bankada kasaya mi koydum derim ne atarim bilmiyorum artik
Biraz icim cız etmiyor degil ama gene de orada durup bi ise yaramazken bari derdime derman olsun diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…