altın bilezikten anlayanlar?

Arkadaslar 10 gr diyenler sizi tebrik ediyorum hakikaten ne göz varmis sizde :)
3 tanesi 32.5 gr geldi
Kuyumcu 3750 tl eder dedi
Artik yarin bozdurup lanet olasi kredimi kapatmayi planliyorum :)
Sevndm cnm işinin bi kısmını görse bile iyi altın bu kadar pahalıyken. Ama satarken bir kaç kuyumcudan sor öyle sat illa arada 100-200 tl fark eder. 100 tl bile fazla satsn senin için kardır

Sevndm cnm işinin bi kısmını görse bile iyi altın bu kadar pahalıyken. Ama satarken bir kaç kuyumcudan sor öyle sat illa arada 100-200 tl fark eder. 100 tl bile fazla satsn senin için kardır

Nasil ya kafasina gore fiyat mi koyuyolar bunlar cok ilginc.. sorarim mutlaka
Hic bilmiyordum tesekkurler :)

Nasil ya kafasina gore fiyat mi koyuyolar bunlar cok ilginc.. sorarim mutlaka
Hic bilmiyordum tesekkurler :)
Ben daha geçen sattım bilezklerimi cnm. Bir kaç kuyumcu 9 bin - 9.300 civarı dedi biri 9.350 dedi. Yani işçilk kimi az alıyor kimi gramını az alıyor bilgin olsn. Bnmkiler 117 tlden gitti bir kaç kutumcu 116 tl fiyat biçti gramına. İnşallh işinizi görür cnm

Arkadaslar 10 gr diyenler sizi tebrik ediyorum hakikaten ne göz varmis sizde :)
3 tanesi 32.5 gr geldi
Kuyumcu 3750 tl eder dedi
Artik yarin bozdurup lanet olasi kredimi kapatmayi planliyorum :)

Alış fiyatı ne kadarmış kenara bilezik atalım bunlardan

en yakin kuyumcuya goturup sorun millet ne bilsin grami belli degil birseyi belli degil. az etse ne yapacaksin elinde bilezik dururken bankaya borcunu odemeyecekmisin ?

pazar olduğundan kuyumcular kapalı
yanımda da gezdirmeye çekindim biraz
eğer derdime derman olacak bi para değilse zaten kuyumcuya götürdüğüme değmez

bana kalırsa en ucuz satılan bileziklerden bunlar
resim varmı en az tanesi 1000 lira etse 3000 filan eder ki bence daha bile fazla edebilir bileziklerin tipini görmem lazım

Özledim seni ben ya :)
Zeytinciğim kusura bakmayasın, hiç bileziğim olmadı benim altınım da olmadı yardımcı olamayacağım. En son altın taktığımda, 5 yaşındaydım isim yazan bilekliğimdi sen düşün. Altını en son orada gördüm, fakirlik

hoşgeldin limoncu :)
sen yetişemeden durum çözüldü
daha bakmadan tahmininde yaklaştın
3 tanesi 32 gr kadarmış kuyumcu 3750 falan dedi
ohhh iyimis iste zaten 22 ayardan zarar gelmez borcun ne kadar peki kredi falan cekemicen mi annenden hatıra ben olsam bozmam yani suan altının alım gramı 13o sayalım yaz sonu 150 olur bu ohal vs durumlarından seneye belkide 170 olur bence bozmayı düsünme eger kredi cekip borcu daha uzun taksıtlerle kapatamıcaksan

hesabım eksi 6500 tl de
2 kredim var
birinin 5 ayı kaldı aylık ödemesi 1050
diğerinin 1.5 yılı var aylık ödemesi 250

planım önce büyük krediyi kapatmaktı küçük altınlarım var bi de nakit param var hepsini bozarsam büyük kredi kapanır

2-3 aya eksi hesabı da kapatırım diye düşünüyorum

geçen hafta ev taşıdım bu yüzden ev tutarken eşya taşırken çok para gitti
napiyim satmıyım mı? hatıra olmasına ben de üzülüyorum da...

canim ne yaptiniz ev aldiniz mi?kiraya mı ciktiniz?
bencede bozdurma?yada 1 ini bozdurabilirsin..azda olsa seni rahatlatır..birikmisinle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…