- 12 Ağustos 2015
- 1.391
- 1.775
- 83
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Sevndm cnm işinin bi kısmını görse bile iyi altın bu kadar pahalıyken. Ama satarken bir kaç kuyumcudan sor öyle sat illa arada 100-200 tl fark eder. 100 tl bile fazla satsn senin için kardırArkadaslar 10 gr diyenler sizi tebrik ediyorumhakikaten ne göz varmis sizde :)
3 tanesi 32.5 gr geldi
Kuyumcu 3750 tl eder dedi
Artik yarin bozdurup lanet olasi kredimi kapatmayi planliyorum :)
Arkadaslar 10 gr diyenler sizi tebrik ediyorumhakikaten ne göz varmis sizde :)
3 tanesi 32.5 gr geldi
Sevndm cnm işinin bi kısmını görse bile iyi altın bu kadar pahalıyken. Ama satarken bir kaç kuyumcudan sor öyle sat illa arada 100-200 tl fark eder. 100 tl bile fazla satsn senin için kardır
Dimi amalimoncu28 olaydı iyiydi
canım ben verdiğin gramdan hesapladım. hem muhasebe hem satışta çalıştım. en az en düşük milyemden alsa 3836 tl yapıyor bileziklerin.Nasil ya kafasina gore fiyat mi koyuyolar bunlar cok ilginc.. sorarim mutlaka
Hic bilmiyordum tesekkurler :)
İlk ben dedim parayı kırışıyoruz ona göreArkadaslar 10 gr diyenler sizi tebrik ediyorumhakikaten ne göz varmis sizde :)
3 tanesi 32.5 gr geldi
Ben daha geçen sattım bilezklerimi cnm. Bir kaç kuyumcu 9 bin - 9.300 civarı dedi biri 9.350 dedi. Yani işçilk kimi az alıyor kimi gramını az alıyor bilgin olsn. Bnmkiler 117 tlden gitti bir kaç kutumcu 116 tl fiyat biçti gramına. İnşallh işinizi görür cnmNasil ya kafasina gore fiyat mi koyuyolar bunlar cok ilginc.. sorarim mutlaka
Hic bilmiyordum tesekkurler :)
Arkadaslar 10 gr diyenler sizi tebrik ediyorumhakikaten ne göz varmis sizde :)
3 tanesi 32.5 gr geldi
en yakin kuyumcuya goturup sorun millet ne bilsin grami belli degil birseyi belli degil. az etse ne yapacaksin elinde bilezik dururken bankaya borcunu odemeyecekmisin ?arkadaşlar bende 3 tane düz bilezik var
bunların kaç para edeceğini bilemiyorum
içlerinde 22 ayar yazıyo bi de parantez içinde 916 diye bi sayı var
gramlarını bilmiyorum. işçilik olmayan temel düz bilezik sanırım bunlar
aşağı yukarı fiyat nedir?
altın uzmanlarından yardım bekliyorum.
para edicekse satıp bankaya borcumu kapatıcam da :)
not: yardımcı olacaksa foto ekliyim mi?
en yakin kuyumcuya goturup sorun millet ne bilsin grami belli degil birseyi belli degil. az etse ne yapacaksin elinde bilezik dururken bankaya borcunu odemeyecekmisin ?
ben geldimmmlimoncu28 olaydı iyiydi
resim varmı en az tanesi 1000 lira etse 3000 filan eder ki bence daha bile fazla edebilir bileziklerin tipini görmem lazımpazar olduğundan kuyumcular kapalı
yanımda da gezdirmeye çekindim biraz
eğer derdime derman olacak bi para değilse zaten kuyumcuya götürdüğüme değmez
bana kalırsa en ucuz satılan bileziklerden bunlar
resim varmı en az tanesi 1000 lira etse 3000 filan eder ki bence daha bile fazla edebilir bileziklerin tipini görmem lazım
Özledim seni ben ya :)ben geldimmm
ohhh iyimis iste zaten 22 ayardan zarar gelmez borcun ne kadar peki kredi falan cekemicen mi annenden hatıra ben olsam bozmam yani suan altının alım gramı 13o sayalım yaz sonu 150 olur bu ohal vs durumlarından seneye belkide 170 olur bence bozmayı düsünme eger kredi cekip borcu daha uzun taksıtlerle kapatamıcaksanhoşgeldin limoncu :)
sen yetişemeden durum çözüldü
daha bakmadan tahmininde yaklaştın
3 tanesi 32 gr kadarmış kuyumcu 3750 falan dedi
ohhh iyimis iste zaten 22 ayardan zarar gelmez borcun ne kadar peki kredi falan cekemicen mi annenden hatıra ben olsam bozmam yani suan altının alım gramı 13o sayalım yaz sonu 150 olur bu ohal vs durumlarından seneye belkide 170 olur bence bozmayı düsünme eger kredi cekip borcu daha uzun taksıtlerle kapatamıcaksan
Nasi alfabeyi cozduler yakk da adamın birinin kendi ürettiği alfabesi çözülmüşken benim bileziklerin gramı mı tahmin edilemiycek. hey yavrum hey
gözünü sevdiğim kk
canim ne yaptiniz ev aldiniz mi?kiraya mı ciktiniz?hesabım eksi 6500 tl de
2 kredim var
birinin 5 ayı kaldı aylık ödemesi 1050
diğerinin 1.5 yılı var aylık ödemesi 250
planım önce büyük krediyi kapatmaktı küçük altınlarım var bi de nakit param var hepsini bozarsam büyük kredi kapanır
2-3 aya eksi hesabı da kapatırım diye düşünüyorum
geçen hafta ev taşıdım bu yüzden ev tutarken eşya taşırken çok para gitti
napiyim satmıyım mı? hatıra olmasına ben de üzülüyorum da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?