- 1 Ekim 2013
- 8.469
- 20.522
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #37.821
bence de gıdın ya sımdı oyle dıyınce uzuldm benım esımde cok fedakardır hemen oyle bıse olunca kendı ıstedgnden vazgecer amann nelere para vermıyoruz kikızlar bir fikir verin
battı balık yan gider diyip, dünkü otele rezervasyon yaptırsam mı acaba, eşime moral olur
tedavinin yapılacağını bildiği için dün yolu bahane etti, sonradan anladım
ne diyorsunuz
Kuantum fiziği mi işe yarıyor sen biriktirdikçe para geliyor
Sosyal denge tazminatı ne demek acabaKizlar ya
Aydinlanma yasadim
Ben esimle para konusunda sorun yasamadim bana gonderir biriktiririm kendiside tl de brz tutuyor
Kurusu kurusuna hesap vermeyiz ama ben tum birikimi soylerim
Simdi gizlinin gizlisi birikime karar verdim
Bu ay 3 kalem fazla yatacak, sendika, maas farki ve bir gorevlendirme
Sosyal denge tazminatina hic dokunmadim ztn biriktiriyorum
Bu ay dordunu birden yok sayacagim
Gun olur ihtiyac olur.
Ama altinlarimla karisir, dovizi esim is yerinden aliyor ne alsamki
Sosyal denge tazminatı ne demek acaba
Nizim kurumda hiç duymamıştım yeni bişey öğrendim güle güle harca657ye bagli calisan bazi kurumlarda var 8 senelik memurum 2 ay once almaya basladik. Amirin yetkisinde ister verir ister vermez
Canim sagol verdigin bilgiler icin. Peki bu aldigin ev nerde? Bana bir yazsan hatta link falan gondersende ben baksam. Benim baktiklarim pahali o yizden cesaret edip alalim diyemiyorum esime zaten o kadar birikmisimiz yok. Nasil sevindim bi bilsen senin adina cunku ilk birikime basladigin gunleri biliyorum. Cok sukir almissin evini. Evin farkli ilde mi acaba gitmekten bahsetmissin de.Aracimizi satmıştık onun karşılığı duruyordu sonra üzerine ilave ettik, o faizde devam etti.
3 yil önce her ay altin almaya başladım bunlar aylik birikimlerim oldu. 140 bin peşinat verdik, 147 konut kredisi çektik. 2 ay oldu.
Çok ani bir şekilde karar verdik 1 ay sonra evimizi bulduk ve aldık çok şükür :)
Rabbim sana da nasip etsin.
Evimiz 3+1 ,henüz taşınmaya niyetimiz yok borcu azaltalim istiyorum ben belki ara ödeme vs.
Hem çocukların okullari var ayirmak istemiyorum, onları alip gitsek bile ya annem ya kv bizimle gelmeli kimse gelmek istemez. Ben taşınmayı 2 yil sonra diyorum eşime kalsa hemen :))
Rica ederim.Canim sagol verdigin bilgiler icin. Peki bu aldigin ev nerde? Bana bir yazsan hatta link falan gondersende ben baksam. Benim baktiklarim pahali o yizden cesaret edip alalim diyemiyorum esime zaten o kadar birikmisimiz yok. Nasil sevindim bi bilsen senin adina cunku ilk birikime basladigin gunleri biliyorum. Cok sukir almissin evini. Evin farkli ilde mi acaba gitmekten bahsetmissin de.
Birikimi ne olarak yaptin en son kasa bakiyordun bankaya kiraladin mi?
Allah gule gule oturmayi nasip etsin peki kiraya mi vereceksiniz? Ben sadece 1 kez kasa kiralamistim kafan rahat oluyor ama 3 4 ceyrek altin fiyatini vermis oluyordun o zamanlar. Simdi kactir bilemiyorum.Allah odeme kolayligi versinRica ederim.
Evimiz komşu ilce merkezinde.
Çok şükür nasip oldu hayirlisi ile öderiz inş.
Kasa baktım hep o dönem ama kiralamadım çünkü en küçük boy bulamadım. Altın ve tl olarak biriktirdim yari yariya.
Amin canım.Allah gule gule oturmayi nasip etsin peki kiraya mi vereceksiniz? Ben sadece 1 kez kasa kiralamistim kafan rahat oluyor ama 3 4 ceyrek altin fiyatini vermis oluyordun o zamanlar. Simdi kactir bilemiyorum.Allah odeme kolayligi versin
Canımmmmmmmm inş hayırlıların en güzeli ile sağlığına kavuşur eşin.Günaydın kizlar
aaa ne güzel tesadüf hayırlısı olsun inşallahhh bakalımCanım takvimini görünce aklıma geldi benim de 20.02.2017 idi, oğluş 12.02.2017 de geldisağlıcakla kucağına aldığını da yazarsın inşallah, kova burcu olacak, zeki olur derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?